Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 1

Vakantie avontuur. [END]

10 juli 2013 - 17:00

1709

2

381



Hoofdstuk 1

Dit is het eerste hoofdstuk van ons verhaal, zeg in de reacties of je het leuk vindt en als je nog tips heb! :)

P.O.V TESS
*Wekker gaat* Ik schrik wakker en kijk om me heen. Huh, dit is niet mijn kamer.. “waar ben ik??” zeg ik slaperig. Dan draai ik me om en zie Roxy, die ondertussen de wekker heeft uitgezet, en denk pfff het is nog voor half 5 in de ochtend! Maar dan herinner ik het me weer! We gaan vandaag naar Oostenrijk! Ik mocht met haar mee op vakantie! Ik ben gelijk weer helemaal wakker en stap uit bed. Roxy heeft wat moeite met uit bed komen, ik zal haar wel even helpen met uit bed komen dacht ik. En met een grote sprong kwam ik op haar bed terecht en schreeuw: “WAKKER WORDEN SLAAPKOP! ANDERS VERTREKKEN WE ZO…”. Ik kon mijn zin niet eens afmaken of ik kreeg een kussen naar mijn hoofd gegooid, en liggen we helemaal dubbel.

P.O.V ROXY
“Hahahaha”. Maar dan schrik ik van een harde knal! Ik kijk even op en zie Tess op de grond liggen en moet nog harder lachen. Ik raap haar op en ze kijkt me aan met één van haar denk jij wat ik denk blikken. Ik weet wat ze bedoelt en we sluipen naar beneden naar de kamer van mijn zusje, Lola. Tess zet de deur op een kier, en kijkt naar binnen. Ik moet zacht grinniken, het is zo grappig hoe Tess zich hier thuis voelt, het is net een tweede huis voor haar. Tess kijkt me aan en ik knik. We sluipen naar Lola’s bed en gaan er naast zitten. “Wat is ze schattig als ze slaapt” hoor ik Tess zeggen. Waarop ik rol met mijn ogen. Ik schraap mijn keel en zet een zware stem op alsof ik Harry ben en zeg: “Oh honey! Wake up! Harry’s here! Today is your wedding! Wake up! People are waiting, and Zayn is rea…”. Lola schrikt wakker en roept: “ZAYN?!”. “Hahahaha!” en we rennen de kamer uit naar mijn kamer en horen nog een zachte gil en een klap van de deur die ze dichtslaat. Als we weer boven zijn en uit gelachen zijn zet ik mijn Iphone in de box en zet de One Direction afspeellijst extra hard aan. We zingen hard mee, maar dan zie ik dat het al kwart voor 5 is kleden ons snel om een gaan naar beneden om te ontbijten.
Ik ga aan tafel zitten om wat te gaan eten, ‘ik heb nog helemaal niet zo’n honger’ zeg ik tegen Tess waarop ze antwoord dat ze ook niet echt honger heeft. Ze zal het wel spannend vinden, zo zonder haar ouders, denk ik in mezelf. ‘We moeten echt wat eten, want het is een lange reis naar Oostenrijk..’ Dus eten we maar snel wat. Als uiteindelijk mijn pa alles spullen in de auto heeft gepuzzeld kunnen we vertrekken.
‘Pff het is nu pas 5 uur en nog zo vroeg’ Tess en Lola en ik zitten nog een beetje duf op de achterbank. Rond 6 uur gaan we eindelijk de grens over naar Duitsland en we zijn alle 3 klaar wakker en we hebben er zin in. We drinken wat en rijden weer verder. We zijn helemaal in de vakantie stemming. ‘LIVE WHILE WE’RE YOUNG!’ we zingen het hele album van One Direction ‘Take Me Home’ met volle borst mee.

P.O.V. Lola
Ik zit een beetje in mijn Tina te lezen en Roxy en Tess zitten samen een beetje te geiten. Hmm geen zin om een strip te lezen, volgende bladzijde, POPCONCERTEN ZOMER 2013. Dat kan nog wel is interessant zijn. JUSTIN BIEBER 14 AUGUSTUS IN LONDON. Blehg Justin Bieber vind ik zo’n uitslover. ONE DIRECTION. One Direction, dat klinkt veel beter dan die Justin Bieber en ik lees verder. ONE DIRECTION GAAT HEEL DE WERELD OVER IN DE ZOMER VAN 2013, OP 20 JULI ZIJN ZE IN LONDON, 2 AUGUSTUS IN NEW YORK EN OP 13 AUGUSTUS IN SALZBURG.. lees ik dit nou goed?! One Direction in Oostenrijk als wij daar ook zijn? Dat kan niet waar zijn! En ik roep heel hard ‘OH MY GOD’. Roxy en Tess kijken me vaag aan en vragen wat er is. ‘One Direction is 15 augustus in Salzburg! Daar zitten wij heel dicht bij als we op vakantie zijn!’

 
P.O.V. Tess
Roxy en ik kijken elkaar verbaasd aan. ‘Meen je die Lola?’ Lola laat het zien waar het staat in haar Tina. Ik en Roxy kijken en elkaar weer aan en schreeuwen van geluk! Roxy’s & Lola’s pa kijkt boos naar achter omdat die schrikt van het geschreeuw tijdens het rijden. Ik en Roxy zijn weer stil en dan bedenk ik me opeens dat het wel super gaaf is dat One Direction in Salzburg is en zo dicht bij, maar het concert is natuurlijk allang uitverkocht.
Ik vertel het tegen Roxy & Lola en we zijn meteen alle drie een beetje down.
De moeder van Roxy & Lola had het gesprek gehoord en zegt meteen niet zo zielig doen jongens, we gaan op vakantie daar gaat het om! En we hebben gelijk alle drie weer een glimlach op ons gezicht.

P.O.V. Roxy
Opeens zie ik Lola in slaap vallen en daarna Tess ook, mijn ogen worden ook moe en ik val ook in slaap. Even later maken mijn ouders ons wakker. We zijn gestopt bij de Burgerking om even want te gaan eten. We bestellen wat hamburgers, en king nuggets en we gaan met z’n alle aan een tafeltje zitten om het op te eten. Lola is al snel klaar met eten en ze zegt dat ze even buiten in het speeltuintje gaat spelen. Tess en ik eten verder en praten natuurlijk weer over One Direction. ‘Harry is de leukste!’ zeg ik. ‘Niet waar! Dat is Niall!’ zegt Tess. ‘Harry heeft een leuke style, HARRY STYLES!’ en we liggen in een deuk.

P.O.V. Lola
Ik loop naar buiten ‘Pff wat is het warm’ en ik klim snel het klimrek in die in het speeltuintje staat. Ik zit op het rek en kijk om me heen. ‘Wat een saaie speeltuin is dit, echt voor baby’s’. Zeg ik hardop. Net voor dat ik weer naar beneden wil springen, rijd er een busje langs en ik zie vage schimmen in het busje, zo te zien zitten er 5 mensen in. Hmm die jongen bij het raam lijkt verdacht veel op Louis, nee dat kan niet ik verbeeld het me vast maar, wat moeten hun nou weer hier doen? Ik spring van het klimrek en wil weer naar binnen lopen, totdat er iemand uit het busje stapt. Huh zie ik dit nou goed, het is Zayn, nee dat kan niet! *Een andere jongen stapt ook uit* ‘OMG’ schreeuw ik. En dat is Louis! Dat kan niet waar zijn en ik ren naar binnen om het tegen Tess & Roxy te vertellen.

P.O.V Tess
Ik heb net een portie friet en een hamburger naar binnen gewerkt maar heb nog steeds honger.. Ik zie dat Roxy nog een halve hamburger en een portie friet heeft maar het moeilijk naar binnen krijgt. Ze ziet dat ik naar haar friet kijk en schuift het naar me toe. Ik glimlach en begin aan haar frietjes als ik Lola ineens naar binnen zie rennen met een huge glimlach. Ze gaat op haar stoel zitten en begint hijgend te vertellen: “Ik *hijg* was net eh*hijg* *hijg*. Roxy onderbreekt haar en zegt: “Yo Lo, haal even adem voor je gaat praten..” Waarop Lola met haar ogen rolt maar toch even rust. “Oke, begint Lola, ik was net in de speeltuin, toen zag ik een busje, en zag ik Louis!” Ik onderbreek haar: “Hahahaha, goeie Lola, ik zou je bijna geloven, wat moet de bekendste boy band nou bij de burgerking! Zij eten echt wel chiquer.” en ga verder aan Roxy’s friet. Lola steekt haar tong naar me uit en gaat dan verder. “Ik meen het serieus! Ik geloofde het eerst ook niet maar toen keek ik later nog een keer en toen kwam Zayn uit het busje stappen!” “Ik geloof dat je fantasie nu een beetje op hol is geslagen in dat kleine hoofdje van je” zeg ik. Nu schieten Roxy en ik allebei in de lach, en de ouders van Roxy zijn ook weer terug van de wc. Roxy’s moeder kijkt ons raar aan en vraagt: “Haha wat is er met jullie aan de hand?” Waarop we tegelijk antwoorden: “Lola’s fantasie slaat op hol!”.

P.O.V Roxy
Na een nog een hoop saaie uren in de auto, en nog een tussenstop komen we eindelijk in Oostenrijk bij ons appartement aan. Ik zit bij de deur en wil hem opendoen, maar in eens klimt Tess over me heen en rent naar buiten, naar een houten huisje met een bordje ‘toilet’ opstaat, waarop ze naar me gilt: “moet plassen! Moet zo nodig plassen!” “Ze heeft ook de blaas van een eekhoorn” zeg ik lachend tegen Lola. Ik kijk om me heen, “Wauw! Wat is dit mooi!” zeg ik met open mond. Ik had het gebouw wel bekeken op de site, maar dat het zo mooi zou zijn! Als Tess weer terug komt helpen we mijn vader met de koffers uit de auto te halen terwijl mijn moeder gaat inchecken. Eenmaal binnen valt mijn mond opnieuw open. “Wauw” zeggen Lola, Tess en ik tegelijk. We wachten even tot mijn moeder de sleutel heeft en lopen snel naar ons appartement. Als we binnen zijn lopen we eerst naar onze kamer. Ik doe hem open en ren naar het bed bij het raam, “Deze is voor mij!” roep ik. Tess loopt rustig naar het middelste bed. En Lola kijkt naar mij, draait een beetje met haar ogen en gaat naar het laatste bed. Als We onze koffers hebben opgeruimd en alvast pyjama en een trui aangedaan hebben, gaan we naar beneden. We kijken beneden ook even goed rond nu. En staan alweer versteld hoe luxe het is. We lopen naar de woonkamer en zien dat de tv een wii heeft! Tess en ik kijken elkaar aan en rennen naar de tv. We zetten hem aan en ja hoor er staan allemaal spelletjes op! We klikken Just Dance aan en doen het liedje van Barbie en dansen en zingen hard mee. Als het nummer afgelopen is zetten we hem weer uit en drinken we nog even warme choco met Roxy’s ouders en gaan we naar bed, was een vermoeiende dag..


Reacties:


laurastyles
laurastyles zei op 10 juli 2013 - 18:10:
leuk!!" zeker weten een melding!!


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 10 juli 2013 - 17:46:
Leuk!! Melding!