Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 2

Vakantie avontuur. [END]

10 juli 2013 - 18:13

2737

1

347



Hoofdstuk 2

Hoooooi, dit is hoofdstuk 2 van onze vakantie avontuur verhaal, ik hoop dat jullie dit ook leuk hoofdstuk vinden ! Hebben jullie tips of gewoon leuke meldingen laat dat weten in de reactie !

P.O.V Tess
De volgende ochtend liep rustig, we werden wakker ontbeten en kleedden ons om. Roxy’s ouders waren ondertussen boodschappen gaan doen. En wij verveelden ons, na een tijdje riep Lola: ‘Kom we gaan verstoppertje spelen!”. Waarop Roxy zei:”Nee, ik heb geen zin Lo! Ik ben 17 kom op!’. ‘Roxy! YOLO! Verstoppertje is gewoon leuk! We doen mee op één voorwaarde jij bent hem!” zeg ik. “Oké dan, ik doe mee! Tel maar tot 40’ waarna we wegrennen! “Het mag in het hele gebouw!” Roep ik nog naar Lola. We rennen, en rennen. We kijken snel om ons heen en rennen naar beneden. We slaan links af richting de lobby, we rennen door naar het restaurant en zien dat er niemand is. We gaan achter een paar tafels zitten en wachten. Het is helemaal stil en dan horen we ineens dat mijn maag knort. En hebben we moeite met onze lach inhouden. “Ik heb honger..” zeg ik waarop Roxy zegt: ‘hahaha nee, je meent het!’. Ik kijk even om me heen en zie de keuken deur en sluip er langzaam heen. Achter me hoor ik Roxy nog fluisteren “wat doe je!?” maar komt uit eindelijk achter me aan. Ik doe de deur open en zeg tegelijkertijd tegen Roxy: ‘Ik barst van de honger!’.

P.O.V Niall
YES! Eindelijk we zijn er! Ik heb zo’n honger! Deze reis duurde te lang! ‘Guys! Gaan jullie maar alvast ik ga opzoek naar de keuken!’. Waarop Louis roept: ‘Dan slaap jij op de bank! En neem wat lekkers mee’. ‘Howeee, ik moet ook alles doen.’

P.O.V Lola
‘37, 38, 39, 40, IK KOM!’. ‘hmm het is hier stil, té stil, ze zijn niet hier’ en ik loop de gang op. En ze gaat naar beneden. Beneden stappen er 4 jongens in de lift. ‘w-waren dat nou wie ik d-denk…’ stotter ik. Ze leken echt verdacht veel op One Direction alleen waren ze met z’n vieren, en 1D is met zijn vijven. En zoek verward verder.

P.O.V Tess
We lopen de keuken in, Roxy loopt naar de koelkast en ik ren naar de vriezer. Ik open vriezer en zie ijs, pak het en roep: ‘IJS!’. Dan hoor ik opeens een stem achter me: ‘Mag ik ook een ijsje?’ Ik schrik en denk kak betrapt! Draai me om en zie een blonde jongen met blauwe ogen. En glimlach. Maar vergeet de ijsjes en laat ze vallen op de rug van Roxy waarna ze kei hard gilt: ‘TESSS! WAAROM?!’ ik kijk naar Roxy en moet lachen, ik hoor de jongen achter ons ook lachen, Roxy kijkt om en ziet nu ook de blonde jongen. Hij loopt op ons af en vraagt of die even zal helpen. Hij pakt de 3 ijsjes en geeft ze aan ons maar oud er zelf één. Ik zie dat Roxy verstijft en tik haar aan. Ik fluister: ‘Ik weet het! Het is Niall!’. Toen ik het uitgesproken had keek ik naar een verschrikte Niall en kijk weer naar Roxy die op de grond was gevallen. ‘KAK! Roxy word wakker!’. Niall pakt een ijsje en legt die op Roxy’s hoofd. Het is zo’n gek gezicht dat ik wel moet lachen.

 
P.O.V Louis
‘Waar blijft die met mijn eten!’ het duurt nu wel heel lang ik ga denk maar even kijken. En loop ons appartement uit. Ik loop naar beneden sla rechtsaf en vraag me af of hier het restaurant is. Maar dan kom ik uit bij de sauna. ‘pfff’. Ik loop verder door de gang..

P.O.V Lola
‘Waar zijn ze nou? Zo ver kunnen ze toch niet zijn?’ Misschien zijn ze bij de sauna, ik loop naar de sauna en hoor stem achter me. ‘Hé meisje! Weet jij waar de keuken is?’ Ik draai me verschrikt om. Huh het is een jongen! Wacht het is Louis! Lola doe cool! Ik ga heel overdreven staan met mijn handen over elkaar. Ik zie dat hij moeilijk kijkt. ‘Ja, ik weet waar de keuken is! Kom maar mee.’ Even later lopen we de keuken in en zie ik Tess met een heel geschrokken gezicht en als ik omlaag kijk zie ik Rox op de grond liggen en ren er naartoe! Ik merk dat Louis het ook doorheeft en naar Niall loopt. En vraagt wat er gebeurt. Niall verteld het verhaal hoe ze daar terecht kwam. Ik help Tess en probeer haar wakker te maken.. Maar dat lukt niet..

P.O.V Roxy
Ik heb een bonkend hoofd en doe langzaam mijn ogen open. Ik zie wazig een paar vormen van mensen om me heen. Ik hoor gefluister: ‘Ze is wakker.’. Dan hoor ik Tess erboven uit ‘Ze is wakker!’ ik doe mijn ogen verder open en zie eerst Tess en Lola vrolijk kijken. Ik kijk naar links en zie een paar jongens. Dan voel ik de pijn weer en doe ik mijn ogen dicht. Ik fluister: Ik heb zo’n hoofdpijn, wat is er gebeurt? Tess verteld het verhaal. En ik kijk op en zie inderdaad Niall met een brede glimlach staan. Ik kijk naast hem en daar staat een jongen met krullen en bruin haar. Tess ziet dat ik staar en zegt lachend ‘jaa dat is Harry’. Maar dan voel ik dat ik weer licht van binnen word en mijn ogen worden dan voel ik een klap op mn wang. ‘AU!’ Waarna ik Tess hoor: ‘Sorry Rox, maar je mag niet nog een keer wegvallen!’ Tess en Harry helpen me recht op te zitten. Dan komt Harry naar mij toe met een pret face en zegt: ‘Hii! Ik ben Harry’. De hele groep moet lachen.

P.O.V Niall
Pfoe! Gelukkig is ze bijgekomen! Ik voelde me zo schuldig. Kon ik het maar bij leggen. Ik schrik wakker uit gedachte als Roxy vraagt waar de anderen zijn. En op dat moment komen ze binnen. Harry ziet dat en zegt lachend: ‘Als je het over de duivel heb’. Waardoor Harry, Roxy, Lola, Tess en ik hard moeten lachen. Een verwarde Zayn vraagt ‘Vas Happenin’?’ Louis legt het verhaal aan de jongens uit en Ik wenk dat Harry naar de gang moet komen. Hij knikt. Eenmaal op de gang vertel ik dat ik me heel schuldig voel en vertel dat ik ze misschien VIP kaartjes voor het concert in Salzburg van morgen. Naar mijn verbazing vond Harry het gelijk goed! En vond het een heel leuk idee! Ik was opgelucht. ‘Maar..’ begon Harry ‘misschien moet je dat niet aan haar geven, ik weet niet of ze dat al aan kan’. We gaan weer terug naar de kamer. Lola komt aangerent en vraagt wat we hebben gedaan. Dan komt Tess ook aangerent en tilt Lola op. ‘Dat kan je niet zomaar vragen kleine!’. We moeten lachen en zeggen dat het wel goed zit. ‘Het is een verrassing’ zeg ik met een brede glimlach.

P.O.V Roxy
*Telefoon gaat* Ik kijk om mijn telefoon en zie staan ‘mama’. ‘Oh KAK! Lola, Tess! We moeten gaan!’ Harry kijkt mij verward aan. ‘Onze ouders waren boodschappen doen en we zijn daarna niet meer thuis geweest! Ze zijn vast ongerust. Oh ik moet echt opnemen!’ Ik neem de telefoon op. ‘hallo? Mam?’ ‘Hoi Roxy! Ik hoop niet dat je ongerust bent! Maar er staat een hele horde mensen voor het huis’ ‘Mensen voor het huis?!’ Ik hoor Louis en Liam ‘Mensen voor het huis?’ Ik zie ze naar het raam sluipen en zien de pers staan. ‘ze vinden ons ook altijd.. nooit privacy..’ zegt Zayn. Ik luister weer naar de telefoon. ‘Ik heb gehoord van een langsrijdende politieman dat we er voor 9 uur niet langs komen, pas als alle mensen weg zijn mogen we er in. Dus bel de roomservice maar of ga naar het restaurant.’ ‘Oh echt? 9 uur pas? Oké we zorgen zelf wel voor eten! Succes in de file!’ ‘Oké kusjes hou van je’ ‘dankje jij ook’ en ik hang op. Ik kijk naar Tess en Lola, ze zijn pas 9 uur thuis, we moeten zelf voor eten zorgen.. ‘Ik zie Tess verschrikt kijken.. Ik kan geen Oostenrijks’ ‘Anders eten jullie met ons mee! Hoor ik Harry bijna roepen. ‘Ja! Gezellig! Zegt Niall. Met zijn brede glimlach. Ik kijk nog even naar Zayn, Liam en Louis. Ik zie Louis en Liam ook blij kijken maar zo te zien weet Zayn het nog niet zeker. Niall ziet het ook en port Zayn ‘kom op! Dat is gezellig!’ ‘Oké dan. Harry kijkt op zijn horloge, het is nu 5 uur, zullen wij jullie om zes uur op halen. ‘Okee! Gezellig!’

P.O.V Tess
Als we weer in ons appartement zijn, gaat Lola even Wii’en. Rox en ik gaan naar onze kamer. We lagen op bed en praatten over deze dag met One Direction. ‘Ik kan het nog steeds niet geloven dat ze hier echt zijn!’ ‘Nee ik ook niet! En dat we met ze gaan dineren!’ ‘En.. is Harreeeh in het echt even leuk als op tv?’ zeg ik met een grijns. Ze rolt met haar ogen en draait zich om’ ‘Ja dus, leuker’ zeg ik met een nog grotere grijns. ‘ga vanavond naast hem zitten!’ en jij dan naast Niall!’ zegt Roxy. ‘Ja tuurlijk ik ga wel naast hem zitten hoor!’ zeg ik lachend. Na een tijdje te hebben gepraat, kleden we ons alle drie snel om. Om 6 uur gaat de bel, Lola rent naar de deur en gooit hem open en laat de jongens binnen. Roxy en ik lopen naar beneden naar de jongens en Lola. Ik zie hoe Harry naar Roxy kijkt en moet grinniken. Nial ziet het en slaat Harry dat hij niet zo moet staren. We lopen door naar de kast om geld te pakken maar dan staan Harry en Niall voor ons en zeggen in koor ‘Wij betalen!’ ‘Haha nee dat kunnen we niet maken.’ ‘Nee, nee het zit wel goed’ zegt Niall met een knipoog, ‘Haha okee let’s go!’

P.O.V Niall
We lopen naar beneden naar het restaurant. Het is niet druk. We hebben een grote tafel gereserveerd. Ik zie hoe Harry als een echte gental men de stoel van Roxy naar achter schuift, ik stoot Tess aan en wijs naar Harry. We moeten allebei lachen, wij komen ook bij de tafel aan ik schuif net als Harry met een heel overdreven hoofd de stoel van Tess naar achter. En ze speelt mee, we hebben allebei moeite met onze lach inhouden, maar als ik ook eenmaal zit barsten we allebei in lachen uit. ‘Ik heb honger!’ en ik hoor Tess naast me ‘retweeet!’ ‘We krijgen de kaart. We bestellen met zijn allen een grote kom patat, een bord pannenkoeken en een grote pizza. Als het allemaal gebracht is vallen we meteen aan. Het is dan ook snel op aangezien we allemaal heel veel honger hebben. Daarna bestellen we nog een toetje en tijdens het wachten op het toetje. Tijdens het wachten moet Tess naar de wc. Dit vond ik een goed moment om het van de Tickets te zeggen. Ik kijk Harry aan en hij knikt.

P.O.V Tess
Ik kom uit de wc lopen en zie dan Niall staan, ‘huh waarom ben jij hier, waarom zit je niet bij de rest van de groep, of miste je me nu al zo erg?’ zeg ik met een knipoog. Niall lacht en zegt ‘ja stiekem miste ik je ook, maar ik wilde je wat vertellen over de verassing’ Ohja de verassing, die was ik al helemaal vergeten! ‘Vertel!’ Niall vertelt de verassing over de VIP kaarten. Waardoor ik breed glimlach en hem plotseling knuffel, omdat ik het zo’n geweldig idee vind. Niall lacht naar me ‘maar ik denk dat je het beter nog niet tegen Roxy moet zeggen anders raakt ze weer in de stress en ook niet tegen Lola, want ik denk dat ze het meteen door verteld aan haar zus, ze is niet zo’n goed een geheim bewaren denk ik’ zegt Niall met een knipoog. Ik lach, het is waar Lola kan echt geen geheimen bewaren. ‘Het is ons geheimpje!’ zegt Niall weer met een knipoog. Ik lach weer en we lopen samen naar de rest van de groep. Als we daar aankomen kijkt de rest van de groep ons grijzend aan. ‘Zozo, wat hebben jullie samen gedaan?’ zegt Lola. Waar op Niall antwoord ‘Jaaaa, dat willen jullie wel weten hè’ en hij slaat een arm om me heen. En ik lach.
 
P.O.V. Roxy
Ik zit nog een beetje te kletsen met Harry, pff het is echt een gezellige jongen! Ik kijk even naar Lola en zie dat ze en beetje inzakt en begint te geeuwen, en zeg ‘kom Lo, je wordt moe, we gaan je op bed leggen.’ Ik zie dat ze zelfs te moe is om te reageren, ‘Sorry Har, ik moet haar echt op bed gaan leggen!’ ‘Maakt toch niet uit! Ik ga wel mee!’ zegt Harry met een knipoog. Ik glimlach en loop naar Lola toe en til haar op. ‘Pfoe ze word zwaar.’ Harry ziet dat ik het moeilijk heb en neemt Lola over, wat is hij toch lief! We lopen samen naar boven, en leggen Lo op bed. Lola valt bijna gelijk in slaap als we haar hebben geholpen met omkleden. En dan sluipen Harry en ik naar beneden, ik loop naar de deur maar Harry houd me tegen. ‘Laten we hier blijven, vind ik net zo gezellig!’ ik glimlach en we lopen naar de woonkamer, kijken wat tv en kletsen wat. Na een tijdje stelt Harry voor om naar hun appartement te gaan en daar even een filmpje te kijken, natuurlijk ben ik het daarmee eens en lopen we naar hun appartement aan de andere vleugel. Eenmaal aangekomen, zie ik dat hun appartement nog mooier en groter dan die van ons is! ‘Wow!’ Harry draait zich naar mij en moet lachen, ‘Ja het ziet er best goed uit.’ ‘Best goed? Het is fantastisch! En ik plof op de bank neer en Harry zet een filmpje aan. Hij komt naast me zitten. Hij laat de doos vallen en zie dat het een Horror film is, kak denk ik, oke, Rox, je kan dit gewoon kijken, je bent geen bange baby, naarmate de film langer duurt, vind ik hem steeds enger worden en zet mijn benen op de bank en kijk vanachter mijn knieën, Harry ziet het en slaat een arm om me heen, ik glimlach maar vind het toch ook wel spannend, zit je ineens naast je idool!

P.O.V Tess
Daar zit ik dan als enigste meisje tussen de 4 bandleden van de enige echte One Direction. Ik vind het nog steeds een beetje ongeloofwaardig, maar toch is het echt zo! We zitten gezellig nog te kletsen met z’n alle en ik zie in mijn ooghoeken dat Niall best vaak naar me kijkt. Ik negeer het, maar ik merk dan Louis het door heeft dat Niall zo naar me kijkt en hij begint Niall een beetje te plagen. ‘Je kan je ogen niet van Tess afhouden hè Niall’. Niall schrikt een beetje dat de rest van de Jongens het merken en hij bloost een beetje en antwoord met een knipoog ‘Tja Tess is ook zo’n leuk meisje, vinden jullie ook niet jongens’ Ik bloos en ik ben een beetje verlegen. Louis tikt Zayn en Liam aan en zegt ‘Kom jongens dan laten we de “onafkijkhoudende Niall” en zijn “onweerstaanbare Tess” met rust. ‘Goed idee’ zegt Liam. ‘WII TIME’ roept Zayn en ze rennen naar de lift toe. Niall en ik zitten alleen aan de tafel. We kijken elkaar een beetje ongemakkelijk en stil aan en dan neem ik het initiatief maar om wat te zeggen. ‘Hoe gaan we dat doen met die VIP kaartjes voor morgen?’ Niall denkt even na en zegt ‘morgen ochtend moeten wij vroeg weg voor ons concert dus wij zijn er niet. Ik zorg ervoor dat er om half 6 een auto voor de deur staat die jullie ophaalt.’ Ik knik en luister verder. ‘Je vertelt niks aan Lola & Roxy, want het blijft een verassing. Pas als jullie bij het concert zijn en wij de deuren van de auto hebben open gedaan mogen, dan weten ze vast wel wat er aan de hand is.’ ‘Maar wat doen we met de ouders van Lola & Roxy, we kunnen niet zomaar in een wildvreemde auto stappen?’ ‘Maak je maar geen zorgen, ik en de rest van de jongens regelen wel wat met hun ouders’ zegt Niall. Ik ben al wat meer opgelucht. ‘Kom, we gaan de jongens en Roxy zoeken, kijken wat hun aan het uitspoken zijn’ zegt Niall met een knipoog. Ik lach en we lopen samen naar de lift.


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 10 juli 2013 - 18:32:
Leuk! Melding!!