Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wizard [END] » Chapter 4

The Wizard [END]

10 juli 2013 - 19:26

670

7

388



Chapter 4

1. De plek waar ze nu zijn. 2. de gele klinkers .. Image and video hosting by TinyPic dat is 1 :) Image and video hosting by TinyPic Dat is 2 ! ENJOY EN LAAT REACTIE ACHTER !!!! XXX

Debby POV
'Gele klinkers... waar zijn die gele klinkers?' sis ik. We lopen over een pad, zonder gele klinkers... zoekend naar het goede pad. 'Rustig Deb. We vinden ze heus wel. Komt wel goed...' Demi probeert me gerust te stellen, maar het lukt haar niet echt. 'Nee! Het komt nooit meer goed! We komen hier nooit meer weg. Midden in One Direction's carrière die enorm veel succes heeft. De jongens worden vermist en alle fans worden wanhopig. En iedereen denkt vast dat ze dood zijn en...' Ik kan niet uitpraten, want opeens voel ik twee armen om me heen, die me van achter omhelzen. 'Don't worry, beautiful!' klinkt de stem van Harry. 'Als we bij elkaar blijven, en blijven geloven, lukt het ons echt wel! En op dit moment zijn de fans niet belangrijk, we hebben wel iets anders aan ons hoofd, toch?' legt hij uit. Ik knik en zucht. 'Maar seriously, waar zijn die gele klinkers! Ik word géééék.' zeg ik. 'Kan niet. Ben je al.' zegt Harry. Ik grinnik en knik. 'Ik word gekker, bedoel ik.' Hoe ver zouden we al gelopen hebben? Zeker een paar kilometer, maar nog steeds geen gele klinkers... 'Kijk guys! Achter die bomen... ik weet zeker dat daar het goede pad ligt, ik voel het gewoon!' roept Niall enthousiast, en hij rent voor ons uit. Hij zwaait blij heen en weer met z'n armen terwijl hij een sprintje neem, en iedereen begint te grinniken. 'Hoe kan het toch dat Niall altijd zo vrolijk is en blijft?' vraag ik me af. Harry haalt z'n schouders op. 'Maybe it's in his soul. Maar, er is niks mis mee om blij te zijn.' met die woorden laat hij me los, en rent Niall achterna. Al snel volgen Louis, Liam en Zayn. Demi en Perrie kijken elkaar aan, glimlachen, en rennen mee. Ik zie dat Dorothy verlegen naar de grond staart. 'Ga je ook mee, Dorothy?' vraag ik. Ze kijkt op, en knikt verlegen. Ik pak haar hand, en samen rennen we de rest achterna. Ik heb zo'n gevoel dat dit meisje zich niet zo op haar gemak voelt, of gewoon heel erg verlegen is. Nou ja, die mensen moeten er ook zijn op de wereld.
Na een korte sprint, staan Niall en Harry plotseling stil. 'Wow...' stamelen ze. De rest rent naar ze toe. 'Wat...?' vraag ik. Dan kijk ik voor me uit, en zie waar ze naar staren. Voor ons licht een prachtig bos. En inderdaad, Niall had gelijk: er ligt een pad van gele klinkers! 'Yes! Eindelijk het goeie pad!' roept Niall nu nóg enthousiaster. Dorothy klapt in haar handen. 'Mooi! Laten we snel verder gaan...!' zegt ze. Liam kijkt haar diep in haar ogen aan. 'Goed idee, Dorothy.' zegt hij. Stiekem moet ik grinniken. Liam is aan het flirten met Dorothy! Ik heb hem nog nooit zien flirten, maar ik vind het GE-NI-AAL!

Dorothy's POV:
Volgens mij hebben ze het gevoel dat ik heel erg verlegen ben. Nou, als ze me echt zouden kennen, zouden ze weten dat dat echt niet zo is. Ik ben een van de hyperste en vrolijkste personen op aarde. En dat zal ik ze laten zien ook! Ik begin te rennen, met mijn armen in de lucht. Ik hoor de rest lachen, maar ren gewoon door. Ik ren een grote bult op, waarvan ik niet kan zien wat er achter zit. 'Woehoee!' roep ik. Ik ren de bult op, en zie meteen dat het goed mis is. Maar ik kan niet meer remmen, ik ga veel te snel. Ik val voorover in het water, en hoor iedereen nog harder lachen. Dit is helemaal niet grappig, ik heb nooit leren zwemmrn! 'Helpp... Kan... niet... zwem...' Ik zak steeds dieper het water in. Ik kan niet meer om hulp roepen, want mijn mond is al onder water. 'Dorothy!' hoor ik iemand roepen. Liam. Ik zie nog met hoe hij de bult op rent, en dan ga ik kopje onder. Ik hoor vaag geschreeuw, en zink steeds verder, totdat ik niks meer hoor.


Reacties:

1 2

juutjee19
juutjee19 zei op 11 juli 2013 - 9:25:
waaaah I loveeee it )
sorry dat ik geen reacties achter liet maar ik was op kamp dus dat ging een beetje moeilijk =))
maar echt dit verhaal is zooo steengoed!!!
snel verder!!
X


menepen
menepen zei op 10 juli 2013 - 23:25:
Noww


1Dreamzz
1Dreamzz zei op 10 juli 2013 - 22:49:
LIAM DIE FLIRT MET DOROTHY IS ZOALS DEBBY AL DACHT GE-NI-AAL

OKE KOM MAAR OP MET HET VOLGENDE HOOFDSTUKJE, ANDERS GA IK BOOS WORDEN


Harrylover
Harrylover zei op 10 juli 2013 - 22:06:
Melding


SnowClocks
SnowClocks zei op 10 juli 2013 - 20:41:
Go Liam, redt Dorothy!
C'mon ik wil Liam's reddingsskills lezen, snel verder