Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » Little Things.

Lay all your love on me || FINISHED

10 juli 2013 - 20:44

692

4

334



Little Things.

Hi! next chapter alweer! ik hoop dat jullie het leuk vinden! X M.S.

Sky POV:
Harry heeft me net, alweer, de liefde verklaard. Maar ik snap het niet. Waar komen al die roddels vandaan dan? ‘’En die roddels dan?’’ vraag ik aan hem. Hij kijkt weg, naar de grond. Hij slikt, en kijkt me weer aan. ‘’Ik weet het niet Sky. Echt niet.’’ Hij kijkt me wanhopig aan. Ik kan zien aan hem, aan zn ogen, dat hij de wanhoop nabij is. ‘’oke Harry.. ik geloof je..’’ ik zie zn gezicht oplichten, en een glimlach op zn gezicht komen. ‘’Sky, het spijt me zo.. echt je moest is weten, ik kan het niet met genoeg woorden zeggen!’’ ‘’Harry, rustig! Ik zei al dat ik je geloofde.’’ Ik glimlach naar hem. Dan komt de dokter binnenlopen. ‘’Aha, miss Bakker! Ik heb goed nieuws voor u! u mag naar huis, op voorwaarde dat u het rustig aan doet.’’ Yeeesssss, finally! Ik ben er nog niet zo lang, maar ik ben er nu al helemaal klaar mee. Harry pakt mn rolstoel en we verlaten het ziekenhuis via de personeelsingang, vanwege de paparazzi.

Harry POV:
Ik ben zo blij dat alles weer goed is tussen mij en Sky. We zijn onderweg naar Sky haar huis, waar Demi en de jongens zijn. Ik kijk naar rechts, en zie dat Sky in slaap is gevallen. Ze ziet er zo schattig uit als ze slaapt. Als we de oprit oprijden, maak ik Sky wakker. ‘’Hey, we zijn er’’ zeg ik zachtjes. Ze wordt wakker, en kijk verward om zich heen. De verschrikte blik maakt al gauw plaats voor een verraste, als ze Demi en de jongens in de deuropening ziet staan. ‘’Heb jij dit geregeld?!’’ vraagt ze verrast. ‘’Ja, speciaal voor jou, een soort welkomst comité.’’ Ik leun naar haar toe, en zoen haar.

Sky POV:
Ik krijg tranen in me ogen als ik zie dat Demi en de jongens in de deur opening staan. Harry leunt naar mij en zoent me. Hm, hier kan ik wel gewend aan raken. ‘’Kom,’’ zegt Harry, ‘’ik draag je naar binnen.’’ Harry tilt me uit de auto en we lopen naar binnen. Zodra Harry de deur openzwaait van mijn kamer, valt mn mond open. De gordijnen zijn dicht, er branden kaarsjes en Harry heeft, via Demi, de foto’s van de M&G laten uitprinten en opgehangen aan mn muren. Ik draai me om. ‘’Harry? Heb jij dit geregeld? Waarom?!’’ ik kom bijna niet uit mn woorden. ‘’Ja, met hulp van de jongens en Demi. Ik was de hele tijd in t ziekenhuis, en via de telefoon heb ik gezegd wat ze moesten regelen.’’ Ik kan het niet geloven. Dat een jongen dit ooit voor mij zou doen! ‘’Maar er is eigenlijk iets wat ik je wil vragen, Sky. Iets waar ik heel zeker van ben.’’ Vraagt Harry zachtjes. Ik lig op bed, en draai me op mn zij. Iets wat me vanwege die blauwe plekken amper lukt. Ik kijk hem aan, in die prachtige groene ogen. ‘’Sky, wil je mijn vriendin zijn?’’






Sky POV:
‘’Wil je mijn vriendin zijn?’’ hoor ik Harry vragen. Ik kan bijna mn oren niet geloven! Dit is altijd wat ik gewild hebt, en nu gebeurd het. ‘’Ja!’’ roep ik uit en ik zoen Harry. Dan gaat de deur open en vallen Liam,Niall, Zayn, Louis en Demi binnen. Ik kijk verbaasd naar de 5 personen die zojuist naar binnen zijn gevallen, en daarna barst ik in lachen uit. ‘’Zo te zien is ons plannetje gelukt!’’ roep Niall. ‘’Jeeeeeeeeeeeej they’re together!’’ roep Zayn en hij pakt Demi vast en danst in de rondte. Ik zie Demi verbaasd naar mij kijken, wat me nog harder doet lachen. ‘’Auwww jongens ik mag niet te veel lachen, me ribben gaan pijn doen’’ zeg ik lachend. ‘’Voel je je wel wat beter?’’ vraagt Louis. ‘’Ja redelijk, alleen mn ribben doen nog een beetje zeer en mn enkel, maar ik overleef het wel!’’ ‘’Zullen we iets gaan eten?! Om het te vieren?!’’ vraagt Niall. ‘’Ik vind het best, en jullie?’’ ik kijk de rest aan. ‘’Ja, fine by us! Maar waar gaan we heen?’’ Ik en Demi kijken elkaar aan. ‘’MC DONALDSSSS’’ roepen we tegelijk. Zo geschiedde, en reden we richting Mc donalds.


Reacties:


loveyouxx
loveyouxx zei op 11 juli 2013 - 11:15:
ahhhh... wat cutee!!!
snel verder!!!


Malikaa
Malikaa zei op 10 juli 2013 - 21:29:
Nialler is hungry again ^.^
Snel verder, cuz I love this story
xXx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 10 juli 2013 - 21:09:
Leuk! Snel volgende!


Lotteimy
Lotteimy zei op 10 juli 2013 - 20:52:
Haha ja Niall wil weer eten eh ?. Cutie
Snel verder alstubliefttt x