Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×21×

Gotta be you (AF)

10 juli 2013 - 23:09

819

6

399



×21×

Sorry dat het zo lang duurde, maar door mijn ongeluk kan ik niet zo snel meer typen. Hope you like it!

POV Harry
Ik leg mijn arm om Zayn heen. Wat vreselijk voor hem en voor ons. Miley gaat dood! Dan rent Zayn de kamer uit. Het is echt zo zielig voor hem. Dan zie ik de moeder van Miley iemand sms'en.
,,Who are you texting?" vraag ik aan haar.
,,Liam."
,,Don't you know that Miley and Zayn are together?"
,,No, since when?"
,,Just before Liam pushed her from the stairs."
,,Really?" Ik knik. ,,I'm sorry, but I've send just the message."
,,Zayn is going to be really mad. He almost killed Liam."
,,No way!" Miley's moeder kijkt naar Miley. ,,Go get him." Zegt ze daarna tegen mij. Ik knik en ren naar beneden. Waar zou hij heen gegaan zijn? Naar ons huis? Nee, dat is te toevallig! Maar natuurlijk! Hij is naar Miley haar huis, om op haar kamer naar haar foto's te kijken. Ik pak mijn fiets en fietst hard naar Miley huis. En ja hoor, daar staat de deur open. Ik ren naar binnen.
,,Zayn? Are you in here?" Ik loop naar boven. Ik ren naar de kamer van Miley en zie Zayn staan kijken naar haar foto's. ,,Are you alright?"
,,No, it's not fair!" Hij gooit alle boeken van de boekenkast op de grond. Een boek valt open en er valt een dvd hoesje uit. Ik pak het en lees wat erop staat: Zayn <3! 22-07. Dat is precies de datum dat ze wegging met Liam.
,,Zayn, look!" Zeg ik en laat hem het dvd hoesje zien. Hij pakt hem en stopt hem in de dvd-speler. We gaan op haar bed zitten. Zayn drukt op play en dan zien we: https://www.youtube.com/watch?v+ywsgBOUu-Ew. Onze monden vallen open. Dus Miley was al verliefd op Zayn voordat ze naar Australië ging?!

POV Liam (Hemsworth)
Ik ren naar het ziekenhuis, Miley gaat dood! Ik kijk om me heen en zie Zayn of de andere jongens nergens. Ik ben blij dat Leticia mij een sms gestuurd heeft, anders had ik nooit zo snel hier kunnen wezen. Ik loop naar de balie.
,,Where lies Miley Cyrus?" vraag ik. De baliemedewerker klikt op zijn muis. Jeetje wat duurt het lang! Ik had allang al bij haar kunnen zijn. Ik kijk hem aan. Schiet toch op! Straks komen Zayn en de andere terug en dan zien ze me. Zayn vermoord me als hij me bij Miley ziet. Ik kijk achterom als de deur van de ingang open gaat. Shit! Ik verstop me achter de plant. Er komt een zwangere vrouw naar de balie, met haar man en daarachter een ouder stel. Ben ik soms gek aan het worden? Bij elk geluid krimp ik in elkaar! Ik sta op en loop terug naar de balie.
,,So did you find where Miley Cyrus lies?" Eindelijk de baliemedewerker legt me uit waar ik heen moet. Ik volg zijn aanwijzingen en kom dan de kamer van Miley in.

POV Zayn
Ik herhaal het filmpje wel honderd keer. Miley vond me al heel lang leuk? Waarom zei ze niks? Harry zit naast me en kijkt ook naar het filmpje met zijn mond open. Ik vind het wel erg lief van haar. Haar liedje met mijn filmpjes en foto's.
,,She is really in love with you, Zayn." Zegt Harry en klopt op mijn schouder.
,,You want this to with Laura right?" Ik zie hem verbaasd naar me kijken. Hij denkt zeker; hoe weet hij dat? Maar dat is te zien, elke keer dat hij Laura ziet. Zijn gezicht wordt roder en hij doet erg zijn best om indruk op haar te maken. Misschien moet ik hem maar een keer helpen. Straks heeft Niall nog eerder een vriendin dan Harry! Ik haal de dvd uit de dvd-speler en stop hem terug in zijn hoesje. Ik stop hem in mijn rugzak en trek Harry dan mee naar buiten. Ik doe de deur dicht en we lopen terug naar het ziekenhuis.

Blij lopen Harry en ik de ingang van het ziekenhuis in. Ik loop steeds sneller, ik kan niet wachten om de dvd aan Miley's moeder te laten zien. Die zal over die dvd ook wel niet weten. We staan voor de lift die op de zesde verdieping staat. Jezus, wat gaat die lift langzaam! Steeds opnieuw druk ik het knopje in. Schiet nou op! Dan hoor ik een kling en stopt de lift voor ons. Ik stap er snel in en druk op de vierde verdieping. Onderweg begin ik te neuriën en Harry doet met me mee. Sneller dan normaal zijn we op de vierde verdieping. Ik stap de lift uit en loop naar de kamer waar Miley ligt. Als ik in de deuropening sta en net iets wilt zeggen, kijk ik recht in de ogen van Liam. Wat doet hij nou hier?! Ik kijk hem kwaad aan.
,,Zayn, what pleased to see you here." Zegt hij tegen me. Zit hij me nou uit de dagen?! Ik kijk nog bozer en bal mijn vuisten. Nog één opmerking en ik vermoord hem!


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 12 juli 2013 - 1:02:
alles eens met Lotte!!!!!
ga fucking snel verder PLEASE!!!!!


Team1D
Team1D zei op 11 juli 2013 - 23:29:
Fittieee


Malikaa
Malikaa zei op 11 juli 2013 - 9:44:
Zayn, niet weer gaan vechten please, die man is het zoo niet waard...
Snel verder
xXx


laurastyles
laurastyles zei op 11 juli 2013 - 7:29:
omg! i love this story!!! xx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 10 juli 2013 - 23:23:
Omg, leuk! Snel verder!!