Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 3

Vakantie avontuur. [END]

11 juli 2013 - 19:56

1440

1

348



Hoofdstuk 3

Hey hallootjes allemaal, dit is al weer hoofdstuk 3 van het verhaal, wel wat korter dan de vorige twee hoofdstukken. Maar de volgende zal wss iets spannender en langer zijn! Veel lees plezier!! xxRobin en Daphne

P.O.V Niall
We stappen weer het busje in op weg naar het optreden. Ik weet niet precies waar het is, maar ik heb gehoord dat het best een eindje rijden is.. Ik zie dat alle boys weer in slaap zijn gevallen, behalve Louis, hij zit voorin gezellig met de buschauffeur te praten. Ik zie hem hard lachen om zijn eigen grappen. Het ziet er zo grappig uit dat ik wel moet lachen om Lou en schud mijn hoofd. Gelukkig is alles goed gegaan gisteravond. Toen de ouders van Roxy en Lola thuis kwamen, zijn Harry en ik even naar hun toe gelopen, eerst stelden we ons even voor, maar de moeder herkende ons al. We verontschuldigden ons dat ze er niet door kwamen door alle paparazzi. Maar dat namen ze gelukkig goed op, toen vertelde we het verhaal over het flauwvallen, toen schrokken ze wel erg maar we konden ze geruststellen. En toen begonnen we over de tickets. Dat Tess en Roxy meegingen waren ze gelijk over eens, maar Lola? Dat was nog lastig maar toen vertelde ik dat ze eerst opgehaald worden door onze vaste chauffeur en naar huis gewoon met ons. Toen vonden ze het goed. Maar dan was het natuurlijk nog het probleem dat ze mee moesten zonder dat ze het wisten. Maar daar had hun moeder al een idee’tje over. Ben benieuwt! We wensten ze een fijne avond en liepen terug. Toen we terug in het appartement kwamen zag ik Tess al kijken. Ik wenkte dat ze even naar de gang moest komen. Eenmaal op de gang liepen we nog even een stukje verder, ik vertelde dat alles was geregeld. En ze was zo blij dat ze zowat in mijn armen vloog. Ze bleef eerst maar dankje zeggen. Hoelang hebben we daar eigenlijk gestaan? Ik bloos bij de gedachten. Maar schrik wakker uit gedachten als Louis staat te schreeuwen met die grote grijns van hem ‘Kom je er nog uit onafkijkhoudende Niall?’ oh kak, ik was zo in gedachte dat ik niet heb gemerkt dat we zijn gestopt.. Ik ren snel uit de auto achter de jongens aan. Snel naar binnen!

P.O.V Tess
Ik kijk om me heen en zie dat ik als eerste wakker ben. Ik glimlach bij het idee dat we vanavond naar het concert mogen! Alleen mag ik Rox en Lo niets vertellen.. ‘Het is ons geheimpje,’ Ik moet alweer lachen bij de gedachte over hoe hij het zei. Ik ren even snel naar de wc en als ik terug huppel, dans en neurie merk ik dat Roxy zit te kijken, en ik stop gelijk. ‘Zo jij ben vrolijk op deze vroege morgen..’ Ik bloos een beetje omdat ik niet kan vertellen wat het is.. Maar dan hoor ik Roxy: ‘Het is Niall eh? Ik zie wel hoe je naar hem kijkt’ zegt ze met een grijns. Pff echt weer iets voor Roxy om te denken dat ik hem leuk vind, ik heb het heel gezellig met hem, en hij is heel aardig, maar meer niet. Toch? Ze ziet dat ik niet reageer en er niet bij ben met mijn hoofd en ze draait zich weer om. Helemaal in de war loop ik door naar mijn bed en ga nog even liggen.

P.O.V Roxy
Hmm Tess doet vreemd het heeft vast wat te maken met Niall, ze waren gister ook zo sneaky samen. Hoe dan ook ik ga te weten komen wat er aan de hand is met hun twee! Pff wat ben ik trouwens nog moe. We hebben het gister ook best laat gemaakt met z’n alle, maar het was ook zo gezellig met Harry, de rest van de jongens en Tess natuurlijk. Als ik weer denk aan Harry word ik gelijk weer vrolijk, ik mis hem ook al is het maar een paar uur geleden dat ik hem zag. Ik moet hem zien! Stiekem glip ik nog in mijn pyjama de deur uit zonder dat iemand mij ziet, ik loop snel en stil naar het appartement van de jongens en klop op deur. ‘Jongens? Zijn jullie er? Ik ben het Roxy, kunnen jullie open doen?’ Ik hoor niks en ik klop nog een keer. ‘Hey stelletje slaapkoppen word is wakker!’ Er word niet open gedaan. Humpff, welke dag is het eigenlijk vandaag? Ik kijk op m’n mobiel. 13 augustus? Wacht is even vandaag is het concert van de jongens! Natuurlijk zijn ze er niet, ze moeten repeteren voor het concert van vanavond. Teleurgesteld omdat ik natuurlijk door het concert Harry niet kan zien loop ik weer terug naar m’n kamer. Als ik de deur open doe staat Lola daar. ‘Hey! Waar kom jij vandaan?’ vraagt Lola. ‘Uhm.. ik ging kijken of de ontbijtzaal nog open was.’ ‘Jaja, Roxy je kan niet liegen hè dat weet je, ik zie dat zo wanneer je liegt!’ Shit dat is waar! Ik kan echt niet liegen, iedereen ziet dat meteen wanneer ik lieg. *zucht* ‘Je was bij de jongens hè?’ zegt Lola. ‘Jep, dat klopt, ik eh.. moest nog wat terug geven aan Harry’ ik zie dat Tess het hoort en loopt naar ons toe. ‘Jaja, smoesjes’ zegt Lola. ‘Smoesjes? Wat voor smoesjes?’ vraagt Tess. ‘Dat Roxy wat aan Harry moest geven’ zegt Lola. Tess lacht ‘haha, je kan ook niet zonder Harry hè Rox? En hij kan ook niet zonder jou!’ Ik draai met mn ogen en zucht. Waarom denken ze allemaal dat wij elkaar leuk vinden? Ja, Harry is een leuke jongen, maar er zijn zoveel meer meisjes die hem veel leuker vinden dan ik en waar hij veel beter bij past. Ik kan gewoon niet zijn ware zijn.. Tess klapt in haar handen. ‘Aarde aan Roxy, wakker worden! Kom we gaan shoppen’ Ik was in gedachten, ik lach en ik loop de deur uit, richting de auto. Het is tijd om is lekker te gaan shoppen!

P.O.V Tess
We stappen de auto uit en lopen de stad in. Dan ziet Roxy ineens onze favoriete winkel! ‘De Hollister!’ roept Roxy. En Roxy en ik rennen naar binnen. Terwijl Lola vrolijk achter ons aan huppelt. Na een tijdje lopen we alle 3 met een tasje de winkel uit. ‘Misschien moeten we even wat leuks kopen om vanavond met het eten aan te trekken, zegt de moeder van Roxy met een knip oog naar mij. ‘Ja leuk!’ roep ik gelijk uit blijheid. Waarna Roxy en Lola mij verwart aan kijken aangezien ze weten dat ik eigenlijk niet zo heel erg van shoppen houd. Ik kijk snel weg en denk aan vanavond, het word geweldig! We lopen een winkel in en kijken wat rond, dan zien we hele leuke rokjes en jurkjes, en dan gaan we wat passen, bij het eerste rokje wat ik pas lijk ik wel een walrus in zo dik, de tweede die ik paste zat wel lekker, maar zag er niet uit. Toen paste ik nog een lief jurkje, deze zat geweldig en Rox en haar moeder vonden hem geweldig staan! Maar ik twijfelde nog een beetje, en toen floepte het er gewoon uit: 'Zou Niall hem dan wel mooi vinden vanavond?' KAK wat zeg ik nou! Hopelijk heeft ze het niet gehoord. Ik zag de moeder van Rox verschrikt op kijken. Ik begin bijna stotterend een leugen te verzinnen als de moeder van Roxy me red ‘Jij wilt er toch ook goed uit zien als je de jongens van One Direction weer ziet? En vinden dat je er leuk uit ziet?’ Waarop Roxy knikt en zegt ‘Jep daar hebben jullie gelijk in, ik zou me speciaal voelen als iemand van One Direction zou zeggen dat ik er mooi uit zie’ waarop Lola roept die ondertussen is aan komen lopen: ‘En al helemaal als Harry dat zegt hè?’ Ik zie Roxy rollen met haar ogen en ik kleed me om en reken af. Daar hebben ze me maar mooi even gered! Daarna zoeken we ook nog iets leuks uit voor Rox.We hebben de hele middag gewinkeld en kwamen rond 5 uur thuis, toen zijn we ons gelijk gaan omkleden, en stipt half 6 gaat de bel. YES! Denk ik. Ik zie Lola en Roxy raar opkijken. We lopen in onze nieuwe kleren naar beneden en zien een taxi chauffeur staan, zon wat bredere man, kaal met een pet en een grote snor. Ik moet een beetje grinniken. Dan vraagt hij of we meekomen en ik speel een beetje verrast mee, en vraag ‘waarom?’ waarop hij zegt: ‘kan ik helaas niet vertellen!’. Ik hoor Roxy’s moeder: ‘Schieten jullie nog een beetje op?’ met een grijns. En zie haar vader ook grijnzen, ik loop als laatste door de deur en geef hun ouders een knipoog. En zwaai snel.


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 11 juli 2013 - 20:12:
Snel verder!!

Xx