Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wizard [END] » Chapter 5

The Wizard [END]

7 aug 2013 - 9:31

662

9

396



Chapter 5

omg ik hou van jullie reacties, blijf reageren pls, bc I love you guyzz (H) xoxo

Liam's POV
Zo snel als ik kan, ren ik de bult op. Ik zie dat Dorothy steeds verder wegzakt. Ik moet NU actie ondernemen! Ik bedenk me geen moment, en spring het water in. Een grote plons volgt, en ik doe mijn ogen open, en probeer Dorothy te vinden. Daar is ze! Ze heeft haar ogen dicht en zakt naar beneden. Zo snel als ik kan, zwem ik naar haar toe en pak haar vast. Haar ogen blijven dicht. Ik pak haar om haar heupen, en zwem omhoog. Lastig met één hand, maar ik moet doorzetten. Het wordt steeds zwaarder om adem te krijgen, maar ik kom steeds verder omhoog. Zodra ik boven het water uitkom, hap ik naar adem, en zie ik dat Louis op de rand van het meer zit te wachten. Zodra hij ons ziet, aan de andere kant van het meer, springt hij ook het water in. Hij zwemt snel naar ons toe, en ik voel dat ik het niet lang meer vol ga houden. Gelukkig neemt Louis haar snel van me over, en kan ik rustig naar de kant zwemmen. Mijn borstkas gaat hevig op en neer. Ik klim snel op de kant, en ga op mijn rug liggen. Het kost me even te veel moeite om op te staan, maar aardig dat-ie is, helpt Harry me. Ik pak hem bij zijn middel, en hij legt zijn arm om mijn schouder. Leunend op Hazza lopen we naar Dorothy, die momenteel de eerste hulp krijgt van Louis en Zayn. Niall staat maar een beetje te kijken, hij weet vast niet hoe dat moet. Harry ook niet, neem ik aan. Hij is het vast vergeten. Perrie, Demi en Debby staan angstig naast elkaar. Perrie huilt bijna, ze is erg geschrokken.

Harry POV
Terwijl Liam tegen me aan leunt, zie ik dat zijn borstkas hevig op en neer gaat. 'Gaat het wel?' vraag ik bezorgd. Liam zucht en knikt. 'Pri... ma.' brengt hij uit. Ik twijfel, maar volgens mij gaat het hem wel lukken. We lopen naar Dorothy en en de rest. Ik merk dat het al aardig donker begint te worden. 'Goh, ik wist niet dat ze in Oz ook aan avonden deden.' mompel ik. 'Wat?' vraagt Liam, die het blijkbaar hoorde. 'Oh niks.' zeg ik. Ik laat Liam naast Dorothy op de grond zitten, en opeens gaan haar ogen een stukje op. 'Dorothy...' zegt Liam. 'Ben je wakker?' Dorothy's ogen gaan nu helemaal open, en ze knikt zachtjes. 'Wat gebeurde er?' vraagt ze voorzichtig. 'Je viel in het water, maar kon niet zwemmen. Liam heeft je gered.' vertelt Zayn, en Liam begint te blozen. Dorothy kijkt hem aan en glimlacht. 'Dankjewel.' zegt ze verlegen. 'Graag gedaan, hoor. Ik wilde natuurlijk niet dat je zou verdrinken.' grapt Liam. Ik tik hem licht op zijn schouder. 'Kan ik je even spreken?' vraag ik. Liam knikt, en we lopen een stukje weg van de groep. 'Wat is er?' vraagt Liam. Ik grinnik. 'Wat is er tussen jou en haar?' Ik ga met één wenkbrauw omhoog. Liam lijkt me niet te begrijpen. 'Wie?' vraagt hij. 'Wie denk je? Dorothy natuurlijk.' zeg ik. Liam begint verlegen te lachen. 'Ze is wel leuk, ja.' zegt hij. Ik kijk hem aan. 'Oké, misschien vind ik haar meer dan leuk. Heb je nou je zin?' vraagt Liam sarcastisch. 'Dat hoorde ik!' roept Niall opeens, en hij komt erbij staan. 'Nou en? Dat kan toch?' zegt Liam tegen Niall. 'Luister Liam...' begint Niall. 'Het is net uit met Danielle, omdat jullie vonden dat jullie te weinig tijd voor elkaar hadden. Wil je dan echt een nieuwe relatie, met Dorothy?' vertelt hij. Liam kijkt naar de grond. 'Denk je dat ze daar gelukkig van wordt, als haar vriendje continu op tour is, en je maar weinig kan zien?' vraagt hij. Ik wist niet dat Niall zo'n slim en verstandig persoontje was, zo heb ik hem nog nooit gehoord. 'Jouw keuze.' zegt Niall, en hij loopt terug naar de groep.


Reacties:

1 2

Tallietje
Tallietje zei op 12 juli 2013 - 10:23:
Whoaa,,, snel verder jij <3

GreetZzz


SnowClocks
SnowClocks zei op 12 juli 2013 - 9:59:
Die foto is echt lief
Waarom moet Niall dat nou weer zeggen, het was net zo leuk aan het worden
Snel verder!


juutjee19
juutjee19 zei op 11 juli 2013 - 22:24:
Niall is nu wel ineens heeel slim =))
maar toch zijn Dorothy en Liam leuk sameen!!!
Snel verder!!
XX


Harrylover
Harrylover zei op 11 juli 2013 - 21:19:
Melding.


1Dreamzz
1Dreamzz zei op 11 juli 2013 - 21:01:
ps. ik heb een belangrijk vraagje. Hoe zet je die foto's daar boven aan?? ik heb het al vele malen eerder geprobeerd maar het lukte niet