Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Until the end » 007

Until the end

12 juli 2013 - 16:57

355

0

193



007

Ik hoor geklop op de deur. 'Myra, doe open alsjeblieft.' Hoor ik Lisa zeggen. Ik sta langzaam op en open de deur. Lisa stapt snel naar binnen en doet de deur weer dicht.
'Ik heb een hoop gemist geloof ik, wat was dat nou allemaal op de gang en wat doet Tom hier?' Ze loopt naar een stoel en gaat er op zitten.
Ik zucht en veeg de tranen van mijn wangen. 'Ja ik weet het zelf ook allemaal niet meer.' Ik ga op een stoel naast Lisa zitten en leg mijn hoofd in mijn handen. 'Ik ging naar beneden om te ontbijten en zag dat Steef er ook was, dus ik ging bij hem aan een tafel zitten, toen was er nog niks aan de hand, maar toen was er opeens een Bill die naar ons toe kwam lopen en zei dat Tom het over me had gehad.' Ik zucht en haal een hand door mijn haar. 'Ik zei tegen Bill dat het toch nooit meer goed zou komen tussen ons en liep weg, Steef kwam achter mij aan en begon weer eens raar te doen.'
'Zoals hij wel is vaker heeft gedaan.' Zegt Lisa.
Ik knik. 'Hij trok mij mee naar een nis en zei dat hij van me hield en zoende me vol op mijn mond.' Ik veeg nog een traan weg die over mijn wang rolt. 'Ik zei dat ik even tijd voor mezelf nodig had en liep naar de lift, waar ik Tom tegen kwam en hij begon tegen me te praten alsof er nooit wat tussen ons wat is gebeurd en ik gewoon een kennis van vroeger was...' Ik stop met praten en barst weer in tranen uit. Lisa trekt me naar haar toe en wrijft over mijn rug.
'Shhh meisje toch, daarom zoende je net Steef op de gang.'
Ik knik. 'E..en nu voel ik me zo stohom.' Snik ik.
'Nee je bent helemaal niet stom, najah beetje dan.' Grinnikt ze. 'Wil je wat water?'
Ik knik. Lisa staat op en net als ze bij het keukentje is word er op de deur geklopt. 'Ik ga wel.' Zegt ze.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.