Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Zusje van... [AFGEWERKT] » |6|

Zusje van... [AFGEWERKT]

18 april 2009 - 14:43

463

1

343



|6|

Lies
Een half uur later komt Tom terug de badkamer uit. Zijn vuile kleren heeft hij in zijn ene hand en met zijn andere hand houdt hij de handdoek die rond zijn middel hangt vast. Met grote ogen kijk ik naar zijn lichaam. Man, als ik wist dat mijn broer zo’n sexy vrienden heeft had ik hen wel al langer willen leren kennen, echt waar. Kon Gustav me niet zeggen dat Tom een sixpack heeft? Nee, zeker.
Ik merk dat ik aan het staren ben en Tom blijkbaar ook. “Staren is onbeleefd maar jij mag dat.”¯ grijnst hij en gooit zijn vuile kleren in de hoek van de kamer. Blozend sla ik mijn ogen neer. Ik voel hoe Tom mijn hoofd omhoog duwt. “Je mag kijken maar alleen jij.”¯ fluistert hij. Ik voel zijn adem in mijn gezicht en zijn gezicht komt ook steeds dichter. Zelia schiet het door mijn hoofd. Ik sla mijn ogen neer en draai mijn hoofd weg. “Sorry.”¯ fluister ik bijna onhoorbaar. “Het is oké.”¯ Tom komt begrijpend naast me op het bed zitten. “Het is mijn schuld. Ik had eraan moeten denken dat je net gedumpt bent. Sorry.”¯ Hij staat recht en wilt de kamer uit lopen. “Tom.”¯ Hij draait zich om. “Het is oké. Het is niet omdat ik net gedumpt ben. Er is meer.”¯ Ik sta op van het bed en loop naar het balkon. “Wat is er dan?”¯ Ik voel een paar armen rond mijn middel, een hoofd op mijn schouder en een naakte borst tegen mijn rug. Ik slik even. Kan ik hem dit wel vertellen? Het ligt echt gevoelig. “Sorry, Tom, dat kan ik je nog niet vertellen.”¯ zucht ik en een traan rolt over mijn wang. “Ik begrijp het.”¯ Tom drukt een kusje in mijn hals en even later hoor ik de deur van mijn kamer dichtvallen. Snikkend leg ik mijn hoofd op de balustrade van het balkon. Waarom moest mij dit overkomen?
Tom
Ik kan mezelf wel voor de kop slaan. Waarom moest ik Lies proberen zoenen? Ze is net gedumpt. Soms kan ik echt zo dom zijn maar dat komt, denk ik, omdat ik echt verliefd ben. ik durf het niet goed zeggen maar ik denk dat ik mijn wilde haren kwijt ben. En dat komt allemaal door Lies. Ze is gewoon…ze doet iets met me wat nog niet veel meisjes hebben kunnen doen maar ik zou niet weten wat het is. Elk moment dat ik bij haar ben, voelt zo goed dat ik elk moment van de dag bij haar wil zijn. Als ze me aanraakt, brandt die plek voor het volgende half uur. Als ze naar me lacht, word ik helemaal week vanbinnen, krijg ik het warm en koud en weet-ik-veel-wat-nog-allemaal. Ik durf het echt niet goed zeggen maar……ik ben verliefd.


Reacties:


Vespertine
Vespertine zei op 27 aug 2009 - 15:52:
Kon Gustav me niet zeggen dat Tom een sixpack heeft? Nee, zeker.

:'D