Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 5

Vakantie avontuur. [END]

12 juli 2013 - 20:24

1540

1

371



Hoofdstuk 5

Heeeeyy! Hier ons 5e hoofdstuk alweer! En het word al steeds spannender! We hebben morgen helaas geen tijd. Dus deden we er vandaag 2! Veel lees plezier! En laat in de reacties achter wat je ervan vond en als je een melding wilt! ;) xxRobin en Daphne

P.O.V Amy
Wow wat het concert toch geweldig en wat was m’n broer Louis toch goed! Wat ben ik toch trots op hem. Ook al ben ik al vaker naar een concert van de jongens geweest is dit echt de leukste tot nu toe. Ik denk echt dat het komt, omdat het zo gezellig is met Tess, Roxy en Lola. We raken maar niet uitgepraat met z’n vieren. Paul de manager loopt weer naar ons vieren toe en vraagt of we mee komen. We volgen Paul en komen uiteindelijk in een kamer uit waar nog niemand is, maar zo te zien zijn de jongens hier wel geweest aan alle rommel te zien. We wachten geduldig en even later komen de jongens vermoeid binnen, maar toen ze ons zagen fleurden ze gelijk weer op. Harry rende zelfs bijna naar Roxy! Ik zag hoe ze knuffelden, was een lief gezicht. Ondertussen was Tess al naar Niall gerent en op zijn rug gesprongen, maar hij zag het niet aankomen waardoor ze bijna omvielen. Ik stond naast Lola en liepen naar Louis. ‘Goed gedaan broertje van me!’ ‘Thanks sis!’ en gaf hem een knuffel. ‘Neee, stooop!’ Hoorde ik Tess lachend roepen. We keken om en zagen dat Niall aan het rennen door de kamer was met haar op zijn rug. Het was echt een grappig gezicht. Maar toen stopte hij opeens en viel om op de bank die ernaast stond. We keken hoe Niall opsprong en Tess begon te kietelen, ik keek naar Lola die Tess aan het uitlachen was en ik moest ook lachen. Toen rende Louis erheen, pakte Niall en begon hem te kietelen en Tess hielp hem. Harry en Roxy waren gewoon rustig aan het toekijken. Als Niall weer bijgekomen is drinken we even wat, ‘Zullen we zo naar het appartement gaan?’ vraagt Harry. ‘Ja is goed! Maar ik ga eerst even naar de wc.’ Ik loop rustig naar de wc maar dan voel ik een klap en word alles zwart..

P.O.V Louis
‘Zo, die Niall hebben we even goed terug gepakt!’ een geef Tess een high five. We drinken wat en praatten over het concert. Lola praat de hele tijd maar over dat ze op het podium mocht komen, dat was echt een goed idee om haar te vragen, we zijn onder tussen al een half uur verder en merk dat Amy al een tijdje weg is.. ‘Hey! Waar is Amy?’ Iedereen kijkt om zich heen. ‘Hé inderdaad, wanneer is ze hier weg gegaan dan?’ Vraagt Tess. Hmm ik heb haar ook niet weg zien gaan. ‘OH JA! Ze moest toch plassen? En daarna zouden we weggaan!’ zegt Zayn, we rennen met z’n allen naar de meisjes wc. ‘AAAMY?’ Hooww, waar is ze nu? ‘Is er niet nog een andere wc in het gebouw?’ vraagt Roxy. ‘Ja, aan de andere kant van het gebouw is een wc.. maar daar zal ze toch niet heen zijn gegaan?’ Zegt Liam. We splitsen ons op, ik ga met Tess, Roxy en Liam naar de andere wc terwijl de anderen hier verder zoeken. ‘Kak, hier is het licht uit.. ze kan hier nooit geweest zijn.. AAAAAMY!’ Ik zak neer op de grond en begraaf mijn hoofd in mijn handen.. Waar is ze? Liam komt naast me zitten en slaat zijn arm om me heen, ‘kom op jongen, het komt goed! We gaan haar gewoon zoeken! En vinden natuurlijk! Misschien hebben de anderen haar al gevonden?’ ik knik en we lopen terug naar de rest. Ik zie ze bedroeft opkijken als ze ons zonder Amy terug zien lopen. ‘Ook niet zeker?’ Vraagt Niall. We schudden ons hoofd en lopen door naar de kleedkamer. We gaan met zijn allen op de grond zitten en zwijgen allemaal. Tot dat Paul binnen komt. ‘Wat is hier voor trieste stemming?’ Ze kijken allemaal naar mij, ‘Amy is verdwenen.’ Zegt Zayn zacht. Ik zie Paul verschrikt op kijken. ‘Wat? Amy? Verdwenen? Dit moet een grapje zijn jongens, iemand kan toch niet zomaar verdwijnen uit een concertgebouw’ ‘Toch is het echt zo..’zeg ik boos en verdrietig in één. ‘Ze is hier echt niet! Denkt u dat wij dit verzinnen?’ ‘ik ga meteen de politie bellen jongens, voordat het dadelijk misschien echt te laat is.’ zegt Paul en hij loopt weg. ‘Is ze niet gewoon alvast naar het appartement gegaan?’ vraagt Tess ineens. Eerst klinkt dat als een opluchting, ‘Ja! Wacht.. nee.. ze weet niet waar het is.. Ze is er natuurlijk nog nooit geweest.’ Gelijk zakt al mijn moed in één.

P.O.V Roxy
Daar zitten we dan met z’n allen in het busje. Ik had me de terugweg heel erg anders voorgesteld, maar nu zit iedereen er verdrietig. Vooral die arme Louis ik zie de tranen zowat in zijn ogen staat, hij kijkt sip door de ramen van de auto en ieder meisje die hij op straat ziet hoopt hij dat het zijn zusje is. Even later zijn we weer terug in ons hotel appartement. Mijn ma had ons al zien aankomen en stond al buiten. Als we uitstappen en ze onze sippe gezichten ziet vraagt ze ‘Huh waarom die sippe gezichten? Was het concert niet leuk?’ ‘Amy is verdwenen..’ zegt Lola. ‘Wie is Amy?’ vraagt mijn ma. ‘Amy is het zusje van Louis. Ze was de hele tijd bij ons, tot dat ze naar de wc moest en daarna was ze opeens verdwenen.’ Zegt Tess. Ik zie mijn ma naar Louis kijken, Louis kan het niet meer aan en rent weg naar zijn appartement. De jongens rennen meteen achter hem aan. Ik zie dat Harry omkijkt en twijfelt dat die bij mij zal blijven. Ik knik en zeg het komt wel goed met ons, je vriend gaat voor, je moet hem steunen! Sip lopen we met z’n vieren naar ons eigen appartement. We ploffen op ons bed neer. Ik zie Lola gapen en ik kijk op m’n mobiel hoe laat het is. ‘Wow het is al 12 uur!’ Ik kijk om me heen en ik zie dat Tess en Lola al inslaap zijn gevallen op hun bed. Ik glimlach, doe het licht uit en stap zelf ook in bed. Ik hoop dat het morgen een betere dag is en we Amy vinden..

P.O.V Niall
Ik word wakker, dat optreden was echt geweldig! Maar wat was er nou gebeurt, dan zie ik een verdrietige Louis op zijn bed, en weet ik het weer.. Amy.. We moeten haar vinden, wie doet zo iets nou?! Ik loop de kamer in en groet iedereen. Het is een beetje een sippe bedoeling, ‘hebben jullie al iets gehoord?’ Waarop Liam zegt: ‘Nee.. nog niets’ ‘Misschien hebben de meisjes al iets gehoord!’ ‘Ohja de meisjes!’ Roept Harry. En we rennen naar het appartement van de meisjes. We kloppen hard op de deur, de deur word met een ruk open gedaan en Roxy en Tess rennen op ons af, Tess komt naar mij toe. ‘Hebben jullie al iets gehoord?!’ ze ziet dat mijn gezicht betrekt en geeft me een knuffel. ‘Oh wat erg!’ zegt ze. Dan voel ik haar mobiel in haar zak trillen. We kijken op en ze pakt snel haar mobiel. Ze kijkt op haar mobiel het is Amy! Ze kijkt blij naar mij. En ik weet wat ze bedoelt ‘AMY?!’ Roep ik uit. Harry en Roxy komen ook bij ons staan en we openen het smsje en zien staan:
Wil je Amy terug? Doe dan ALLES wat IK zeg!
En waag het niet om de cops erbij te halen

Ik zie Tess schrikken en ze laat haar mobiel vallen. Ik kon net meelezen en kijk haar met grote ogen aan. Ik zie dat ze het moeilijk krijg en druk haar dicht tegen me aan, ik voel dat ze haar gezicht in mijn shirt verstopt. Ik hoor dat Harry en Roxy de telefoon oppakken en het ook lezen, we staan voor 5 minuten allemaal hoe we stonden. Toen liepen we naar ons appartement en de meiden gingen mee. Ik zag dat Tess het onderweg moeilijk had en sloeg voor de zekerheid nog mijn arm over haar heen. We komen in het appartement en Tess rent gelijk naar Louis toe. ‘Het spijt me zo! Het spijt me zo!’ Louis slaat een arm om haar heen. Ze laat het smsje lezen en ik zie dat hij schrikt, hij verstijft helemaal, ‘wat? Huh? Hoe kan dit? Neeee!’ ‘Het spijt me Louis’ hoor ik Tess roepen. Louis duwt Tess ruw van zich af en Tess valt op de grond. Ze kijkt verschrikt op. Ik help Tess overeind en duw haar tegen me aan. ‘Gaat het?’ Ze knikt. ‘Yo! Gast wat heb jij! Wat kan Tess eraan doen??’ Hij kijkt me alleen aan met een hele boze blik. En rent de kamer uit. ‘We moeten hem even laten rusten hij komt wel terug’ zegt Tess. Pff heavy shizzle allemaal.

P.O.V Tess
‘We moeten het de politie vertellen!’ roept Zayn. ‘Nee man! Dan doet hij vast iets ergs bij Amy! Heb je nooit moordseries gekeken?’ Roept Liam. ‘Maar we moeten echt iets doen!’ zegt Tess. ‘Laten we hem terug sms’en!’ Zegt Roxy tegen mij. Ik twijfel een beetje maar Niall knikt ‘Dat is denk het beste wat we kunnen doen..’ ‘Oké dan.. Ik pak mijn mobiel en sms:
oké dan, wat moeten we doen?
‘Verstuurd, nu maar wachten op een antwoord’


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 12 juli 2013 - 23:40:
Spannend!! Snel verder!!

Xx