Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×22×

Gotta be you (AF)

12 juli 2013 - 21:22

1073

4

281



×22×

Hier is dan eindelijk nieuw hoofdstuk...sorry dat het zo lang duurde!

Ik sta even stil. Wat doet Liam hier?! Ik slaak een diepe zucht en loop dan naar binnen. Ik negeer Liam en ga regelrecht naar de moeder van Miley. Ik laat haar het dvd hoesje zien.
,,What's that for dvd?" vraagt ze aan me.
,,Miley made it for me."
,,Really?" En ja hoor, Liam bemoeid zich er weer mee! Ik negeer hem, maar het gaat steeds moeilijker om hem te negeren.
,,Yes." Zeg ik en kijk nog steeds naar Miley haar moeder. ,,I can show you, but I will only if Liam is gone."
,,Why? Don't you want to show me?" Wat denkt hij nou zelf? Dat ik een kop koffie met hem ga drinken, alsof er niks gebeurd is? Ik dacht het dus niet!
,,Okay." Zegt de moeder van Miley. ,,We look at it after Liam is gone." Gelukkig! Ze begrijpt me tenminste. ,,Liam?" De moeder van Miley loopt naar hem toe. ,,I think it's better that you leave now." Ik kijk hem aan. Waarom gaat hij niet? Wilde hij me opfokken? Nou, dat lukt aardig.
,,Don't you want that I stay her?" vraagt hij en kijkt me aan. Ik zeg niks. ,,Don't ignore me!" Hij duwt me naar achteren, maar ik verroer me niet. Ik kijk hem alleen boos aan. Het heeft geen zin om hem nu wat aan te doen. Wat bereik ik ermee? Miley ontwaakt daardoor niet sneller. ,,O, I get it. You want to hear me say something bad about Miley! Okay. I hope that she go's quick to the place she belongs. To heaven or hell, you choose." Hij kijkt me lachend aan. Harry kijkt ons aan en komt al naar me toe. Nu ben ik het zat! Ik zet woedend een stap naar voren, maar Harry pakt me vast. Liam lacht hard en loopt richting de deur.
,,I will get you!" roep ik hem na. Hij draait zich om met die vreselijk uitdagende glimlach op zijn gezicht. Hij begint hard te lachen. Hij lacht me gewoon uit! Ik wil nog een stap naar voren zetten, maar Harry heeft me goed vast. Liam draait zich weer om en loopt daarna de kamer uit.

POV Harry
Gelukkig, Liam is weg. Ik laat Zayn los.
,,Zayn, be calm. Show her mother the dvd." Zeg ik tegen hem. Hij knikt en slaakt even een zucht. Hij stopt de dvd in de tv en zet hem aan.
,,It's short, but so sweet." Zegt Zayn tegen Miley's moeder. Ze kijkt aandachtig naar het beeldscherm en ziet wat wij ook hebben gezien. Ze kijkt blij naar Zayn. Goed! Ze is dus blij dat Zayn Miley's vriend is en dat kan ik me ook wel voorstellen nu ik Liam meegemaakt heb.
,,We don't know how Miley comes out. So I think that you should enjoy this moment together." Zeg ik dan. Ik kijk Zayn en de moeder van Miley nog een keer aan.
,,What are you going to do?" Zayn kijkt me vragend aan.
,,Louis want something with Kimberley and he asked me to help him. So I will." Ik loop de kamer uit.

POV Louis
Harry, hurry up! Dit is al de derde sms die ik verstuur en hij is er nog steeds niet. Ik moet indruk op Kimberley maken, sinds ik haar gezien heb krijg ik haar niet meer uit mijn hoofd. Ik ben elke dag vrolijk en elke droom gaat over haar. O, Harry moet echt opschieten! Straks is ze er niet meer. Vandaag is de laatste dag van haar werkweek en ik wil haar echt mijn verassing geven. Ik hoop zo dat ze het leuk vind.
,,What are you going to do?" Niall staat naast me. ,,Are you going on a date?" Ik begin te lachen. Die Niall wil ook alles weten. Het wordt tijd dat hij een vriendin zoekt.
,,Yes, in fact I am. Do you remember those girls from the Netherlands?"
,,O, you mean Ouiam?" Ik kijk hem aan.
,,Do you like her?" vraag ik aan hem. Hij wordt een beetje rood. ,,Ask her out on a date."
,,No."
,,Why not?"
,,Because I'm afraid."
,,Afraid of what?"
,,That she will say no. I really like her."
,,Just ask her already. She will say yes."
,,How do you know?"
,,Because the way she looked at you at the park."
,,You think?" Ik knik. ,,Okay." Hij pakt zijn mobiel en begint een sms te typen. Hij loopt van me weg en gaat op de bank zitten. Ik kijk nog een keer op mijn horloge. Waar blijft Harry toch?! Dan gaat de deur open en staat Harry voor me neus.
,,Finally!" roep ik en pak gelijk mijn jas. ,,Come on!" Ik trek Harry mee de deur uit.

Ik loop precies naar de plek waar Kimberley is met haar klas. Ook Laura zit bij Kimberley in de klas. Ja, Harry vind die erg leuk. Zelfs Zayn zei het en die ik op dit moment alleen maar bezig geweest met Miley. Het is overduidelijk!
,,Laura will be her to." Zeg ik plagerig tegen Harry. Ik zie een glimlach op zijn gezicht. Natuurlijk hoopt hij haar ook nog even te zien. Maar geen van de jongens weten van mijn verassing. Alleen Zayn, maar die is er niet bij mijn zijn hoofd. Miley in coma, waarvan we de stekker eruit moeten trekken en die vervelende Liam die hun maar niet met rust laat. Ik had precies hetzelfde gedaan! Je wordt toch chagrijnig van zo'n iemand?!
,,Harry!" Horen we dan opeens achter ons. We kijken om en zien Laura en Kimberley staan.
,,Laura." Harry omhelst haar en houdt haar even vast. Ik loop naar Kimberley en omhelst haar ook.
,,Hello, Kimberley." Zeg ik tegen haar en geef haar snel een kus op haar wang. Ik zie haar een beetje rood worden. Tot nu toe gaat het goed. Ik pak haar hand en neem haar mee naar de waterkant.
,,I want to tell you something Louis." Zegt Kimberley en kijkt me aan.
,,Wait, me first." Zeg ik. Ik zoek in mijn zak. Hebbes! ,,Tonight we have our last concert in London. Will you come with Laura, Lotte and Ouiam?" Ik hou de V.I.P. kaarten omhoog. Haar mond valt open en ze kijkt me blij aan.
,,Are you serieus?!" vraagt ze. Ik knik. Ze begint blij te springen en dan omhelst ze me. Ik krijg het warm van binnen. Ze pakt de kaartjes en kijkt me aan. ,,Thank you! I would love to!" En dan gebeurd er iets wat ik nooit verwacht had...


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 14 juli 2013 - 1:34:
en ik mag niet komen?


laurastyles
laurastyles zei op 12 juli 2013 - 23:36:
zooo stoer x


Lotteimy
Lotteimy zei op 12 juli 2013 - 22:52:
Haha nu gaan ze zeker kussen ...
Ik moet sneeeel verder lezen ...! x


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 12 juli 2013 - 21:32:
Zoooooooo stoer! Ga alsjeblieft heel snel verder!!! Melding!

Xx