Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Zusje van... [AFGEWERKT] » |8|

Zusje van... [AFGEWERKT]

18 april 2009 - 14:44

787

2

354



|8|

Gustav
Het eerste dat ik doe als ik gedoucht heb en ben aangekleed is naar Lies gaan. Ik heb het gevoel dat er iets mis is met haar. Soms voel ik dat, niet zoals Bill en Tom dat van elkaar voelen maar toch voel ik het. Nu zeker. Gisteren had ik ook al zo’n gevoel maar ik durfde niet naar haar kamer te gaan. Ik dacht dat ik haar misschien zou kunnen wakker maken. Nu kan dat geen kwaad, ze is waarschijnlijk toch al wakker. Ik heb ook een extra sleutel van haar kamer gevraagd, voor noodgevallen. Als ze weer eens aan Zelia denkt bijvoorbeeld. Dan kan ze soms helemaal flippen omdat ze zich zo schuldig voelt en dan wil ik er voor haar zijn.
Als ik al 5 keer geklopt heb en er nog altijd niet wordt opengedaan, steek ik de sleutel in het sleutelgat en duw de deur open. In 1 oogopslag neem ik het tafereel dat ik zie in me op. Dit is gewoon verschrikkelijk! Tom ligt, voor zover ik zie, naakt naast mijn zusje met zijn arm nonchalant om haar heen. Lies ligt op haar buik te slapen en heeft een paar vingers van Tom zijn hand vast. Dit kun je echt niet menen. Tom mag niks krijgen met mijn zusje. Dan zou ze alleen nog maar meer gekwetst worden en dat wil ik zeker niet. Vloekend loop ik naar het bed en trek Tom aan zijn arm vanonder de dekens. “Gustav, wat…”¯ Verder komt hij niet want ik heb hem de kamer al uitgegooid en de deur voor zijn neus toegesmeten. “Lies, dit kun je echt niet menen!”¯ roep ik kwaad. “Wat?”¯ vraagt ze slaperig. “Dat jij en Tom…naja…je weet wat ik bedoel!”¯ antwoord ik. “Gustav, er is niks gebeurd. Tom heeft me gewoon getroost en ik heb hem gevraagd om bij me te blijven. Er is echt niks gebeurd.”¯ “Zal wel.”¯ mompel ik. “Ik ken Tom en zijn manier van troosten.”¯ “Gustav, geloof me er is niks gebeurd! Als je me niet gelooft, heb je pech want ik verzeker je dat er niks gebeurd is.”¯ Lies duwt me kwaad haar kamer uit en gooit de deur met een klap toe. Misschien is er echt niks gebeurd. Ik zal het Tom eens vragen. Misschien heeft hij zich voor 1 keer kunnen inhouden.
Lies
Hoe durft Gustav te vragen of er gisterenavond iets gebeurd is. Hoe durft hij er nog maar aan denken? Als hij denkt dat Tom een player is, mag hij dat van mij denken maar Tom is helemaal niet zo. Het kan misschien zijn dat hij zo was maar dan is hij veranderd. Ik zie helemaal geen player-Tom als ik naar hem kijk, ik zie een lieve Tom de bezorgd om me is, soms nog bezorgder dan Gustav. Gustav weet wel waarom ik soms totaal flip en Tom natuurlijk niet maar het voelt goed om bij Tom te zijn. Niet dat ik verliefd ben hoor, dat helemaal niet. Ik wil nog niet verliefd worden, daarvoor denk ik nog teveel aan Felix. Hoewel ik totaal niet aan hem wil denken, hij blijft door mijn hoofd spoken. Zelia zal daar ook voor iets tussenzitten. Maar ik zal hem wel uit mijn hoofd krijgen, daar ben ik zeker van.
Ik kruip terug in mijn megabed en sms Tom even om me te verontschuldigen in Gustav z’n plaats. Gustav kennende gaat hij niet eens zijn excuses aanbieden dus doe ik het maar in zijn plaats.

Geeft niet, zo ken ik Gustav wel maar nu lig ik hier wel helemaal alleen in dit grote bed.
XX.Tom


“Een typisch Tom-antwoord”¯ zou Gustav zeggen en dat is het volgens mij ook maar ik moet toegeven dat het goed voelde om een arm om me heen te hebben terwijl ik sliep. Ik stuur even een antwoord en plof me dan met mijn hoofd in een kussen. Als Tom mijn sms gelezen zou hebben, zou hij binnen de minuut voor mijn deur staan. Fluisterend tel ik de seconden die voorbij gaan. Na 36 seconden wordt er op mijn deur geklopt. Grinnikend loop ik naar de deur. Hij is sneller dan ik dacht. Ik trek mijn deur open en sta voor een verrassing. Niet Tom staat voor mijn deur maar Bill. Wat komt die hier doen? Snapt hij niet dat ik niks moet hebben van gasten met zwart haar? Ik gooi de deur terug dicht en spring met een aanloop op mijn bed. “Lies, ik wil met je praten.”¯ hoor ik de stem van Bill. Er wordt een paar keer op de deur gebonkt maar ik ga er niet op in. Hij moet het maar snappen. Zolang Felix in mijn gedachten ronddwaalt, moet ik niks hebben van gasten met zwart haar dus ook niet van hem.


Reacties:


Vespertine
Vespertine zei op 27 aug 2009 - 15:57:
Ik denk dat 'Zelia' nog wel duidelijk wordt in de loop van het verhaal, niet? (:

Ik vind het ook nogal stom dat ze zo standvastig niet in Bills buurt wilt komen - er zijn veel mensen met donker í  zwart haar, maar daar rent ze toch ook niet van weg? Maar goed, klein detail. Bovendien begrijp ik haar langs de andere kant toch ook wel.


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 22 aug 2009 - 23:57:
wie is zelia??
en lies is gemeen tegen bill, alleen vanwegen zijn haar ?!