Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×23×

Gotta be you (AF)

12 juli 2013 - 22:45

1145

4

244



×23×

Nieuw hoofdstuk! ;)

Heel zacht voel ik haar lippen op die van mij. Het is alsof ik zweef, steeds verder omhoog, tot voorbij de wolken. Ze is ook zo leuk! Ik kijk haar in haar ogen en lach. Daarna ga ik met mijn mond weer naar haar mond. Ik leg mijn lippen op die van haar, dit is geweldig! Voorzichtig glij ik met mijn lippen over de hare heen en we hebben de beste zoen ooit.
,,Congratulations." Horen we dan. Allebei kijken we opzij en Harry staat naast ons. ,,When is the wedding?" Hij steekt zijn tong naar me uit. Kimberley begint te lachen en houdt mijn hand stevig vast. Laat mijn hand niet meer los! Ik ben zo blij dat we gezoend hebben!

POV Harry
Als we terug lopen naar het park, zien we dat Liam er ook is. Hij staat helemaal klef over Lotte gebogen. Ik baal wel een beetje. Iedereen heeft nu een vriendin, behalve ik. Nou ja, ik werk er nog aan. Ik wil het gewoon rustig aan doen met Laura. Ik weet niet eens of ze me wel echt leuk vind. Ik heb haar wel al gespot, ze staat bij de boom met haar vriendin. Dan kijkt ze me aan. Ik word rood en mijn hand gaat omhoog. O my god! Wat doe ik?! Ze kijkt naar me en ik zwaai naar haar? Dat is toch niet te geloven! Als ik dat vaker doe, krijg ik nooit wat met haar. Shit, shit, shit! Voortaan beter nadenken voordat je iets doet! Ik kijk naar de grond en probeer alle moed bij elkaar te rapen. Ik moet haar toch een keer aanspreken. Maar als ik weer naar de boom kijk, is ze weg en haar vriendin ook. O nee! Nu ben ik helemaal te laat! Ik loop naar de boom en ga met mijn hoofd tegen de boomstam aanzitten. Stomkop wat je bent! Je hebt het weer lekker verpest!
,,Harry?" Ik kijk op en zie Laura voor me staan. Ze probeert te zien of ze gelijk heeft. Ik sta gelijk op.
,,Laura." Zeg ik en kijk haar verlegen aan.
,,It is you!" Zegt ze als ze me van dichtbij ziet en omhelst me blij. De vlinders vliegen in mijn buik. Dit gaat nooit over, dat weet ik zeker. Zij is de ware voor mij! Ze gaat zitten en ik ga naast haar zitten. Ik leg mijn hand zachtjes op die van haar. Ze kijkt ernaar en glimlacht. Vind ze dit goed? Ik kijk niet vrolijker zijn! Ik heb Laura's hand vast en ze vind het niet erg!

POV Louis
We kijken vanaf een afstandje naar Harry en Laura. Het is een leuk stel, alleen Harry doet zo voorzichtig. Hij moet actie ondernemen, anders is ze straks inderdaad bezet.
,,We have to help him!" Ik trek Kimberley mee naar Harry en Laura. Kimberley gaat naast Laura zitten en ik neem Harry mee naar de ijscoman.
,,Louis, I can't." Zegt hij. Ik kijk hem aan. Elk meisje wilt verkering met hem en hij kan niet eens iemand verkering vragen die hij echt leuk vindt.
,,Why not? You like her, right?"
,,Yes, but what if she said no?"
,,Are you crazy? As if a girl, a fan of you can say no to you? They can't! Any fan wish that they where your girlfriend and now you have a girl that you really like and then you will let her get away?"
,,No, of course not! I never let her go, but I just want to build it up slowly. She needs to love me."
,,She is doing that already."
,,No, she doesn't."
,,Are you blind?! She loves you Harry." Harry kijkt naar Laura en Kimberley.
,,Are you sure?"
,,Look at her. She can't stop looking at you. How long are you standing her? Ten minutes?"
,,Just ten minutes."
,,Laura is looking the whole time, she doesn't lose the side of you." Ik zie hem blozen. Hij gelooft me dus wel. Gelukkig, want het is waar. En ik herken dat, want zo keek ik ook altijd naar Kimberley. Vanaf het moment dat ik haar zag, fantaseerde ik al over haar. En Harry doet dat over Laura, dat weet ik gewoon zeker. Niall, Liam en Zayn fluisterde het ook al de hele tijd tegen elkaar. Harry vind Laura leuk! We komen vier ijsjes en lopen terug naar Kimberley en Laura. Harry geeft zijn tweede ijsje aan Laura en ik geef mijn tweede aan Kimberley.
,,So we will seen you tonight?" Harry kijkt Laura aan. Ze kijkt hem niet begrijpend aan. ,,You will go with Kimberley to our concert, right?"
,,Your concert? I know that you have a concert in London, but I don't have tickets." Zegt Laura.
,,But I do." Kimberley en houdt de vier V.I.P kaarten omhoog. Laura haar ogen worden groot en ze begint te gillen. Harry schrikt er een beetje van.
,,O my god!" roept ze. ,,Did you settle this just for me?" vraagt Laura aan Harry. Hij kijkt even naar mij. Dat moet hij niet doen! Dan weet Laura meteen dat ik de kaarten geregeld heb. Ik knik naar Harry, dat hij moet zeggen dat hij ze geregeld heeft. Daar scoort hij zeker weten mee. Harry kijkt een blije Laura aan.
,,Yes." Zegt hij. Laura omhelst hem en geeft hem een kus op zijn wang. Yes! Ik heb hem mooi even geholpen met Laura. Kimberley steekt haar duim naar me op. Ik kijk haar aan. Wat heb ik toch een prachtmeid aan de haak geslagen. Ik moet denken aan Zayn, die nu bij Miley aan haar bed zit, hij hoopt nog steeds dat ze ontwaakt, maar hij heeft de dokter ook gehoord; Miley redt het niet! Ik vind het ook jammer, maar het is niet anders. Liam heeft haar gewoon te hard geduwd en ze is verkeerd op de grond terecht gekomen, niks meer aan te doen. Je kan de tijd niet terug draaien, ook al zouden we dat allemaal graag willen.
,,Where is Zayn?" Liam en Lotte staan achter me en kijken me aan.
,,Zayn is in the hospital." Zeg ik tegen Lotte. Ze schrikt. ,,No, Zayn doesn't lie in the hospital, but Miley Cyrus his girlfriend does."
,,Ahw, that's to bad. Because of Liam Hemsworth?"
,,Yes, he pushed her from the stairs."
,,I read the newspaper and there was a picture that Zayn beats Liam."
,,That's true. But everything is alright with him, he is alive." Lotte en Liam gaan ook bij Harry, Laura en Kimberley zitten. Ik kijk ze allemaal aan, gezellig met z'n allen bij elkaar. Ik heb met Kimberley, Harry en Laura zijn closer dan voorheen en Lotte en Liam zijn smoorverliefd. Niet kan er nog misgaan vandaag, ja behalve als Miley nu doodgaat, maar daar wil ik niet aan denken.
,,Aha, there you are?!" Ik zie Kimberley geschrokken opstaan. Ze kijkt iemand bang aan. Wie is dat? Ik draai me om en dan...


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 13 juli 2013 - 0:04:
Ughh, ik haat cliffhangers -.-'
Snel verder
xXx


laurastyles
laurastyles zei op 12 juli 2013 - 23:39:
i love this story!!!


Lotteimy
Lotteimy zei op 12 juli 2013 - 22:56:
Ahaha ik hou van die zin : 'Lotte en Liam zijn smoorverliefd' !!

Liam (Hemsworth) staat daar. let maar op ghehee' x


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 12 juli 2013 - 22:52:
Ohh neeeeeeeeeeeeee!! Cliffhanger nu kan ik al helemaal niet meer wachten!! Love it!!!!!!

Xx