Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Grammy's » komt het ooit weer goed .

Grammy's

13 juli 2013 - 15:05

716

3

188



komt het ooit weer goed .

jongens deze FF is lang maar wordt ook wel 16+ oke .. als je jonger bent dan 14 zou ik misschien niet lezen maar je moet zelf maar kiezen. :) hope you like it

HARRY:
het is nu al 3 dagen gelden dat Rianne weg is gegaan en het doet me nog steeds veel pijn. ik ben ook al heel lang niet naar buiten geweest en gelukkig hadden we deze week lekker vrij. Louis komt mijn kamer binnen gelopen en hij toont erge medelijden. Louis:' Harry, vergeet haar toch ze is niet goed voor jouw.
Harry:" ik houwww van haaaaaaar .. Louis kijkt heel meelevend. Louis:"sorry maat, hoe kunnen we je helpen? ik kijk op. vraag of ze komt zeg ik half tegen mezelf en half tegen Louis. Louis loopt de kamer uit en komt na 16 minuten weer me kamer in. ik kijk op. wat is er Lou? Louis:' Ik weet dat je haar mist en de jongens ook dus kom mee! ik kijk hem vragend aan stap uit bed en loop achter Louis aan naar buiten. ik zie de jongens in de auto zitten. een zucht verlaat me mond maar ik stap voor in de auto. Louis rijd en we rijden volgas weg.

RIANNE:in haar slaapkamer.
ik huil al drie dagen en drink alleen maar water.
waarom heeft Dave me laten zitten voor Katy en waarom hebben de jongens mij zo erg voorschud gezet. ik wou wel bij hem blijven bij Harry alleen ik kon de jongens niet onder ogen komen. ik mis Harry maar ik ben toch maar een fan in zijn ogen dus het boeit hem helemaal niks dat ik van hem hou en dat is niet andersom. trouwens heeft hij s'nachts aan mij gezeten. ik lag naakt hij ook.
ik had bij hem aardig wat gedronken dus ik weet niet meer wat er is gebeurd.
ik kijk in de spiegel. Ik heb veel wallen en mijn maskara zit op mijn wangen helemaal uitgelopen. mijn haar is niet gekamt. ik heb al 2 dagen niet gedoucht en ik ben super moe omdat ik niet meer slaap. ik moet weer huilen. opeens gaat de bel. ik loop de trap af en ga bij de laatste treden onderuit. ik sta op en doe de deur open. Ik zie vijf jongens staan en een valt me gelijk op. Het is Harry! wow hij ziet er ook niet zo goed uit. Als de jongens mij zien schrikken ze. Ik snap wel waarom ik zie eruit als een monster. als ik in Harry zijn ogen kijk moet ik weer huilen. de tranen stromen over mij wangen. Harry ziet dat en loopt naar me toe.
als hij me knuffelt fluistert hij in mij oor: dont cry babe. ik wordt al iets vrolijker . Harry trekt zich terug en hij kijkt me nu recht in mijn ogen aan.
opeens wordt hij naar voren geduwt door Louis en zoenen we. hij slaat zijn armen om mijn middel en ik mijn armen om zijn nek. ik weet niet hoelang we er hadden gestaan . ik trok me terug en keek gelijk naar Louis . Harry deed het zelfde. Louis:" jullie hadden een beetje hulp nodig, en die gaf ik. ik keek Harry aan en moest lachen. ik gaapte . het was al kwart over elf s'avonds. de jongens liepen naar de auto . liepen terug en trekte ons mee. me moeder gooide me snel een tas toe ik kon hem net vangen en werdt de auto in gedragen.

tijdsprong 30 mintuten

we kwamen aan bij Harry zijn huis. we stapte uit. Harry pakte mijn tas en we liepen gelijk door naar zijn kamer. we wenste iedereen weltrusten en liepen naar boven. het was pikdonker in de kamer. ik kon niks zien. opeens werden twee armen om me heen geslagen. ik draaide me om en werd meteen gezoend. het zoenen werdt geveger . ik deed mijn shrt omhoog. Harry deed het ook. daar stond ik dan in mijn BH. opeens deed Harry zijn kleding uit. ik volgden . daar stonden we dan naakt. ik werdt naar het bed begelijd. toen we op het bed lagen. deed Harry hem erin. een kreun verliet zijn mond. ik moest glimlachen.

volgende OCHTEND.

ik lach boven op Harry. hij werd ook wakker.
Harry: hai babe lekker geslapen.
ja meneer de kreunen man zei ik.
hij werdt helemaal rood. en ik zoende hem. ik kleede me aan en stapte de kamer uit. Harry was ook klaar en we liepen naar beneden. beneden zat Niall en Zayn en Perrie op de bank . Perrie: zo meneer styles jij kan er wat van he.


Reacties:


IrelandGeek
IrelandGeek zei op 13 juli 2013 - 19:22:
MELDINGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG


Harrylover
Harrylover zei op 13 juli 2013 - 18:12:
Melding


menepen
menepen zei op 13 juli 2013 - 16:58:
geef een melding als je verder wilt lezen aan dit verhaal