Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×24×

Gotta be you (AF)

13 juli 2013 - 19:08

1245

3

264



×24×

New chapter! Enjoy! ;)

Ik krijg een duw. Een jongen kijkt me boos aan en keert zich tot Kimberley.
,,What are you doing here?" vraagt Kimberley aan de jongen. Ik kijk haar aan. Kent ze hem?
,,I'm here to fisit my girlfriend of course." Wat...?! Kimberley heeft een vriend? Ik voel alle blijdschap die ik had langzaam verdwijnen en dat vult zich op met verdriet. Eindelijk heb ik iets met het leukste meisje die ik ooit gezien heb en dan blijkt het dat ze al een vriend heeft. Waarschijnlijk een Nederlandse jongen. De jongen pakt haar hand. Oké, ik moet hier weg! Ik draai me om en loop richting de uitgang van het park. Daar draai ik me nog één keer om en zie zijn mond op die van haar. Een traan rolt over mijn wang. Wat een afgang! Ik loop het park uit. Kimberley heeft al een vriend! Ik pak mijn mobiel en typ een sms naar Zayn: Zayn, can I come to you? I feel sick and I really need to talk to somebody. Louis. Hoe kon ik ook zomaar denken dat ze vrij was? Zo'n leuk meisje is nooit echt vrij. Die hebben twintig jongens achter hun aan en blijkbaar is hij de ware, anders zoen je toch niet met hem? Ik voel me gebruikt. Wat zal er gebeurd zijn tussen hun? Waarom zoent Kimberley mij terwijl ze al een vriend heeft in Nederland? Ik ben helemaal in de war en loop naar huis.

POV Zayn
De hand van Miley is ijskoud. Ik blijf haar hand maar vasthouden, ik weet niet waarom, misschien hoop ik dat ze daardoor sneller ontwaakt...maar dat is het nou juist...ze wordt niet meer wakker! Ik sla mijn handen in mijn gezicht en begin te huilen. Ik wil gewoon dat ze nu ontwaakt en mij omhelst, knuffelt en zoent. Ik kijk naar haar gezicht met de tranen over mijn wangen.
,,Why aren't you waking up? Please wake up! I need you!"
,,Hi Zayn, is everything alright with Miley?" Niall staat in de deuropening. Ik kan niet voor altijd boos op hem blijven. Hij was wel verliefd op Miley, maar nu op Ouiam.
,,Hi Niall." Zeg ik en gebaar dat hij bij het bed mag zitten. Hij gaat zitten en ik kijk hem aan. ,,No, she is still in coma. She needs to come out!"
,,She doesn't comes out of her coma, Zayn. You heard the doctor."
,,I don't give up yet!"
,,Zayn, you need to let her go." Ik kijk hem aan en schudt mijn hoofd. Hij is gek als hij denkt dat ik Miley zomaar opgeef! Miley betekend alles voor me, ik kan niet zonder haar! Ik wrijf over haar hand. Dan komt Louis binnen samen met de ouders van Miley. Ze gaan erbij zitten. We raken in gesprek en we hebben het erg gezellig. Als Miley nu niet ontwaakt, weet ik het ook niet meer! Iedereen die om haar geeft is er. Nu komen ook Liam, Lotte, Harry, Laura en Ouiam binnen en gaan ook op een stoel zitten. Ik kijk verbaasd naar Harry en Laura.
,,Do you...?" vraag ik. Harry knikt en zoent Laura. Oké, ik heb heel wat gemist. Harry heet eindelijk de moed verzameld en heeft met Laura verkering. Nou ja, Lotte en Liam zijn vanaf het begin al smoorverliefd en ik wist allang dat die twee wat kregen. Maar Louis...hij sms'te toch dat hij met Kimberley had? Waar is ze dan? Ik kijk Louis aan en zie dat hij gehuild heeft. O, er is dus iets misgegaan met Kimberley...ik had het hem zo gegund. De ouders van Miley praten luid met elkaar, Liam en Lotte zitten klef aan elkaar en Harry en Laura lachen en praten luidruchtig. Het perfecte moment om aan Louis te vragen wat er aan de hand is.
,,Lou? What's wrong?" vraag ik. Hij kijkt me aan. ,,Is there something happend with Kimberley?" Hij knikt. Shit, nee hé! Heeft hij eindelijk iemand gevonden waar hij een relatie mee wilt, lukt het niet.
,,We had kissed."
,,Really?" Hij knikt. ,,But that's good news, right?"
,,Yes, if her boyfriend stayed away."
,,HER BOYFRIEND?" vraag ik iets te hard. Nu kijkt iedereen Louis aan.
,,Does Kimberley has a boyfriend?" Niall kijkt hem geschrokken aan.
,,Yes, out of the blue he showed up. When I walked away, she even kiss him." Zegt Louis en veegt een traan weg.
,,What...?!" roep ik. ,,You don't mean that!" Maar als ik zie dat Louis niets verzint, wordt ik nog bozer. ,,She can't do this to you! She kissed you and then she break your heart by kissing her boyfriend!"
,,Zayn." Zegt Harry. Ik kijk hem aan. ,,She didn't kiss that guy."
,,I saw them." Roept Louis.
,,You saw them kissing, but that boy kisses her."
,,Harry, I know what I saw. I don't want to think or talk about her anymore! That makes me sad and angry. She don't have to come near me anymore, do you hear me?" Harry knikt. Ik kijk de twee aan. Nog nooit hebben ze ruzie gemaakt. Maar op zich snap ik het wel. Het lijkt net of Kimberley net alsof deed dat ze verliefd is op Louis. Waarschijnlijk had ze ruzie met die jongen en is ze weggegaan. En toen dacht je dat ze hem misschien kon vergeten door Louis te zoenen, maar dat is dus niet zo. Als ik nu met een ander meisje zou zoenen om Miley te vergeten, zou dat ook niet lukken. Daarvoor hou ik teveel van haar. Louis houdt ook echt van Kimberley, anders zat hij er niet mee. Dan gaat er een shock door me heen. Bewoog Miley haar hand nou? Ik kijk aandachtig naar de hand van Miley. En ja, daar bewegen haar vingers een beetje.
,,Did you saw that?" vraag ik aan de rest. ,,Miley's hand moved!" Iedereen is ineens stil en kijken naar Eva's hand. En ja, ze zien het ook, weer bewegen een paar vingers.
,,I will get a doctor." Zegt Harry. ,,He needs to see this." En Harry rent naar het kantoor van de dokter. Ondertussen zit de rest vol verwachting af te wachten of Miley nog meer gaat bewegen of gaat reageren.
,,Yes, Zayn. We see everything. She moved her hand, will she...?" Louis kijkt me aan.
,,I hope so!" Zeg ik. Ik kijk naar Miley. 'Open je ogen!' denk ik bij mezelf en blijf wrijven over haar hand.

POV Harry
Het zou geweldig zijn als Miley ontwaakt. Dan is Zayn helemaal blij en kan hij toch verder met de tour. Wat zullen onze fans blij zijn! Ik ren door de gangen op zoek naar het kantoor van de dokter. Ik loop naar de balie.
,,Where is a doctor?" vraag ik. Ze wijst tegenover de balie. Ik loop naar de deur en klop aan.
,,Come in." Hoor ik en ik ga naar binnen.
,,Doctor, Miley Cyrus just moved her hand and fingers."
,,That's a miracle. She didn't respond at our test, if she moved her hand, then she is really strong." De dokter staat op en samen verlaten we het kantoor. We lopen naar de kamer waar Miley ligt. Daar aangekomen ziet de dokter ook dat haar vingers bewegen. ,,A miracle." Zegt hij nog een keer vol verbazing. Hij pakt zijn lampje en schijnt in haar ogen. Een kwartier later stopt hij en kijkt naar de ouders van Eva en naar de rest. Ik kijk Zayn aan en zie dat hij zenuwachtig is. Natuurlijk is hij dat! Ik kijk de dokter aan. Vertel nou! Is het goed of slecht nieuws?


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 13 juli 2013 - 20:53:
Niall en Ouiam hehe


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 13 juli 2013 - 20:30:
verder!!


Lotteimy
Lotteimy zei op 13 juli 2013 - 19:57:
GOED NIEUWS PLEASE!