Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×25×

Gotta be you (AF)

13 juli 2013 - 21:47

1184

3

229



×25×

Enjoy! ;)

POV Zayn
,,Is it good news?" vraag ik aan de dokter.
,,Yes, but also bad news. It will not be long before she wakes up."
,,That's good news, right?"
,,Yes, that's true. But the bad news is that I don't know how she comes out."
,,What do you mean?"
,,Well, she may have contracted all."
,,Like what?"
,,Patiënts who have been in a coma, can wake up with amnesia. In some severe cases they come out paralyzed."
,,Paralyzed?" vraag ik en mijn ogen worden groter.
,,Yes, I'm sorry."
,,Does that also means for Miley?"
,,I do not even dare to say, once again she may have contracted anything. It may be that she is paralyzed or amnesia, but it can also be that she has kept nothing. I cannot possibly say, unfortunately." De dokter krijgt een piep en kijkt op zijn klokje. ,,Sorry, will you excuse me." En hij loopt weg. Verslagen kijken we allemaal naar Miley, maar ze ontwaakt nog steeds niet.
,,Don't you want to rest?" vraagt de moeder van Miley aan mij. ,,You stayed here all night." Ja dat is waar, ik heb de hele nacht aan haar bed gezeten en ik heb bijna geen oog dicht gedaan.
,,Yes." Zegt de vader van mijn Miley. ,,We will warn you when something changes in the situation." Ik pieker er niet over om weg te gaan. Met z'n allen zitten we rond het bed. Ik vind het allemaal nog moeilijker nu Miley haar ouders erbij zijn. Nu zie ik niet alleen mijn eigen verdriet maar ook die van Miley's ouders. Miley's vader staart bewegingsloos voor zich uit. Eva's moeder daarentegen praat van de spanning aan een stuk door tegen Miley, alsof ze het kan verstaan. Ze oppert het ene plan na het andere voor als haar dochter weer thuis is. Dat vind ik nog het verdrietigst. Ik weet dat die plannen nooit uitgevoerd zullen worden...niet als ze niet ontwaakt. Zelf hou ik krampachtig Miley's hand vast. Het doet me denken aan vroeger, toen ik voor het eerst naar de kleuterklas werd gebracht. Toen hield ik mijn moeders hand ook vast, bang dat ze weg zou gaan. Nu ben ik bang dat Miley mij achterlaat. Het lijkt of ik voor een donker gat sta, oneindig diep, waar ik elk moment in kan vallen. Ik streel zachtjes Miley's hand en ik heb het gevoel dat ik voor altijd afscheid moet nemen. Weer voel ik een beweging in haar hand en mijn blik glijdt langzaam langs de deken naar het bleke gezicht. Wat ik dan zie, durf ik niet te geloven. Miley's ogen gaan open.
,,Miley..." Fluister ik. De anderen kijken ook naar Miley en zijn blij dat ze ontwaakt is. Miley lacht naar me, heel even en dan vallen haar ogen weer dicht.

Ik durf de dokter pas te geloven nadat hij het een paar keer herhaalt heeft.
,,The danger is past, now she sleeps." Miley's moeder vliegt de dokter om de hals en Miley's vader geeft een zuster van blijdschap een zoen. We mogen nog een kwartiertje bij Miley blijven en dan stuurt de dokter ons weg. ,,Miley is exhausted. She needs rest. If you are lucky, she will be approachable." Nu vind ik het niet erg om Miley achter te laten. Ik huppel bijna het ziekenhuis uit. Er gaan allerlei fijne gedachten door mijn hoofd. Ik denk aan mijn verassing voor Miley. Ik wil met Miley op vakantie naar Costa Blanca, naar de beste clubs toe en romantisch dineren. Ik ben in de feeststemming. Nog geen half uur geleden dacht ik dat ik Miley ging verliezen. Ik open de deur en loop ons huis in.

Dezelfde avond ga ik terug naar het ziekenhuis. Louis gaat met me mee, hij wilt iets anders aan zijn hoofd. Hij denkt de hele tijd aan Kimberley en die jongen. Zo zielig voor hem!
,,I'm happy for you that Miley is awake." Zegt hij tegen me.
,,Thank you Louis." Ik wil over Kimberley beginnen, maar dat doe ik maar niet. Hij zit er nog erg mee en ik wil geen ruzie. Ik ben zo blij dat Miley weer wakker is, dat ik bij haar kan zijn, elke dag, totdat ze weer helemaal beter is. Ik kijk om me heen. Het lijkt wel of alles mooier is geworden. De weilanden, de bomen, alles...bijna loop ik een man omver die me tegemoet komt.
,,Sorry!" roep ik als Louis en ik voorbij de man zijn. Ik wil gewoon snel naar Miley toe. Als we bij het ziekenhuis aankomen, loop ik iets harder. Louis loopt achter me aan en moet moeite doen om me bij te houden. Maar als we binnenkomen, ligt Miley nog te slapen. We doen onze jas uit en gaan naast haar bij het bed zitten.

POV Louis
Ik ben blij voor Zayn dat Miley ontwaakt is, maar ik kan mijn hoofd er niet goed bij houden. Elke keer zie ik Kimberley voor me met die jongen. Waarom zei ze niet dat ze een vriend had? Waarom zoende ze me? Betekende die zoen wel iets voor haar of heeft ze me gewoon gebruikt om die jongen even te vergeten? Teveel vragen, waar ik geen antwoord op krijg. Op dit moment hoef ik haar even niet te zien. Een half uur zitten we bij het bed. Miley wordt wakker en is blij dat Zayn er is.
,,Zayn!" zegt ze en kijkt hem aan.
,,Hé, honey. You really scared me."
,,Why am I here?" vraagt Miley.
,,You had an accident. You had a surgery, but that went well. You don't have to worry."
,,A accident? I...I was at the airport, I..."
,,What do you remember?" Miley kijkt peinzend vooruit. ,,Be calm, you don't have to remember it all in one time."
,,Zayn, what happend?"
,,I don't know how I have to say this..." De dokter komt binnen.
,,Good evening, miss Cyrus. You are added, which is good news. I'm going to just investigate." Tegen Zayn en mij zegt hij: ,,If you can leave us alone." We verlaten de kamer. Op de gang houdt Zayn een andere verpleegster aan, die langskomt.
,,What is he investigate right now?" vraagt hij.
,,I don't know exactly, sir. I think he will check if she respond to things and if she sees, smells and feels anything I think." De verpleegster krijgt een oproep. Ziekenhuizen hebben het altijd druk! ,,Sorry, but I have to go to a other patiënt." Zegt ze en loopt weg.
,,Miley knows that she came back from Australia." Zegt Zayn tegen mij.
,,That's good right? That she remember that." Ik kijk Zayn aan. ,,Hé, she is woken up and she talks clear, that's very favorable."
,,Yes, but she don't remember what happened after the airport."
,,No, but maybe it's better that she don't remember that Liam pushed her from the stairs." De dokter komt de gang op en zegt: ,,You can go inside again. Your friend has recovered well after surgery. Good rest is important, so not too much visitors in the room."
,,And what happens now?" vraagt Zayn.
,,I want to do some further research tomorrow in consultation with my colleagues." De dokter wordt opgepiept en loopt de kamer uit.


Reacties:


Team1D
Team1D zei op 14 juli 2013 - 0:07:
Amnesia. PEWDIEPIEE


Lotteimy
Lotteimy zei op 13 juli 2013 - 22:09:
Pfieuww, ben blij dat ze wakker is!
Dat heeft Zaynie een hoop verdriet bespaard X


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 13 juli 2013 - 22:07:
Wat zielig! Louis moet weten dat ik alleen van hem hou hihi!!

xx en snel verder!!