Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE] » Hoofdstuk 2

Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE]

15 juli 2013 - 13:22

470

9

346



Hoofdstuk 2

Alleen een melding als je reageert! (Written by Janita)

POV Janita
Lachend overhandig ik haar de telefoon, een stevige knuffel krijg ik als bedankje. De taxi rijd met volle snelheid door de straten, winkeltjes schieten voorbij. Ik kijk op mijn horloge, bijna 1 uur.
" De jongens zullen er al wel zijn. " zeg ik en kijk Kimberley aan, ze zit met een big smile naar haar telefoon te kijken. Ik schud lachend met me hoofd, ik weet niet wat die 2 bespreken maar het is ieder gebal niet saai.
"Ja, ja dat denk ik ook. " antwoord Kimberley plotseling, ik schrik op van me gedachtes. Ze begint te lachen, ik rol met me ogen en knik dan. Op dat moment stopt de taxi, met een nood vaart schiet ik naar voren. Op de achtergrond hoor ik Kimberley lachen, ik weer doe ik geen riem om.
" Dat gebeurd er met mensen die geen riem om hebben. " lacht Kimberley, zuchtend knik en open de portier. Achter me betaalt Kimberley de chauffeur en stapt ook uit, met een zwaai duw ik de portier achter me dicht. Kimberley komt naast me staan, ik speur het hele terrein af opzoek naar de jongens. Ik kijk naar het bord wat boven de ingang hing, burgers zoo lees ik.
" Daar! " hoor ik Kimberley gillen, ze laat me alleen en rent op Louis af. Een pijnlijke steek gaat door me hoofd, op een rustige tempo loop ik naar de groep krijsende mensen. Nee echt, ze waren druk. Ik sluit me aan bij de groep, Zayn kijkt me lachend aan en geeft me een big hug. Ook Louis geef ik een knuffel, eigenlijk iedereen. Behalve Harry, hij gaf mij en Kimberley een kusje op onze wang.
" Jeetje wat lijken jullie op elkaar! " gilt Louis, hij geeft me een lachende knipoog. Lachend schud ik met me hoofd, Harry komt naast Louis staan en slaat een arm om hem heen.
" Is ook wel logische he? Tweelingen. " antwoord Harry lachend, met z'n allen lopen we de dierentuin in. Opnieuw steekt er een pijnlijke steek door me hoofd, pfoe ik had kunnen weten dat ik niet zo goed tegen alcohol kan. Bij de kassa krijgen we een plattegrond van de dierentuin, iedereen wijst wel iets anders aan. Echt typisch weer, lachend kijk ik hoe ze discuseren over dieren.
" Janita, waar wil jij heen dan? " hoor ik Zayn vragen, ik schud met me hoofd en kom naast Zay staan. Snel neem ik een werp op de plattegrond, me ogen blijven steken bij de Dolfijnen.
" Oh! Ik wil daar wel heen! " roep ik en wijs enthousiast naar de Dolfijnen, Harry en Zayn knikken instemmend in. Niall kijkt me lief aan, zijn blauwe ogen steken in die van mij. Blozend kijk ik weg, vragend kijk ik naar Kimberley en Louis. Gelukkig knikken ze, ook Liam. Iedereen is er mee eens, op naar de Dolfijnen!


Reacties:

1 2

ilovehazza
ilovehazza zei op 2 aug 2013 - 20:54:
Melding of ik sterf


lovelouis
lovelouis zei op 30 juli 2013 - 21:52:
Niceee
melding


1Dlover
1Dlover zei op 16 juli 2013 - 14:41:
yeeaaahh
i love dolphins!


Anne
Anne zei op 15 juli 2013 - 23:37:
Leuk! Snel verder


Team1D
Team1D zei op 15 juli 2013 - 22:33:
Dolfijntjes oeh leuk ik ook hehe