Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×27×

Gotta be you (AF)

15 juli 2013 - 18:03

826

2

188



×27×

Enjoy! ;)

POV Zayn
Na het concert loop ik met een dubbel gevoel samen met de anderen naar huis. Ik ben blij dat het concert goed verlopen is, maar verdrietig vanwege Miley. Ze is wel wakker, maar ze weet niet meer dat wij verkering hebben. Steeds denk ik terug aan het moment. De woorden kan ik niet vergeten; you have a relationship with Perrie. Dat is wat Miley zei. Het herhaalt zich door mijn hoofd. Ik hoor gelach en kijk naast me. Kimberley en Louis hebben hun hand vast en lachen. Zo was ik ook met Miley, maar nu niet meer. O en als je nu denkt dat ik jaloers ben...kan je dat idee weer uit je hoofd zetten. Ik gun het Louis echt om samen met Kimberley te zijn. Van mij part trouwen ze en krijgen ze vier kinderen. Ik wil gewoon dat Miley ons weer herinnerd. Ik voel niks meer voor Perrie. Hoe kan ik bewijzen aan Miley dat Perrie uit mijn leven is? Nou ja, uit mijn leven is wel een beetje overdreven. Natuurlijk is ze niet uit mijn leven, we zijn nu gewoon vrienden. Miley is de ware voor mij. Ik voel me nu echt zo'n buitenstaander. Harry heeft met Laura, Liam met Lotte, Niall met Ouiam en Louis met Kimberley. Ik kijk ze aan. Ze hebben echt geen idee hoe ik me voel en volgens mij zijn ze Miley helemaal vergeten. Verdrietig kijk ik voor me uit. 'Waarom vraagt niemand hoe ik me voel?' Ze zijn allemaal met hun zelf bezig. Dan botst er iemand tegen me op.
,,O, I'm sorry." Ik zie Miley's vriendin Emily voor mijn neus staan.
,,Hi Emily, how are you?"
,,Well, the same as you I think. Miley just awake from her coma, right?" Ik knik. Ik ben blij dat er iemand is die vraagt hoe ik me voel! ,,The other guys have there hands full, I see." Merkt ze op. Ik lach en knik. ,,We will go to Miley." Ik omhels haar.
,,Thank you." Fluister ik in haar oor. Samen lopen we naar het ziekenhuis.

POV Louis
Ik kijk op en opeens zie ik dat Zayn weg is. O nee! Zijn we hem ergens kwijt geraakt? Ik hou Harry tegen.
,,Do you have seen Zayn?" vraag ik, maar ik weet al snel het antwoord. Ik hoef alleen maar naar Harry te kijken. Hij weet het dus ook niet. Wij waren de hele tijd bezig met Kimberley en de rest, dat we Zayn niet hebben weg zien gaan. Nu kijken ook Liam, Lotte, Niall, Ouiam en Laura om.
,,Is Zayn not with Miley in the hospital?" Niall kijkt me aan. Ja, dat zou kunnen, maar dat zou hij laten weten...toch? Misschien heeft hij het wel gezegd, maar hebben wij hem niet gehoord omdat we met onszelf bezig waren. Ik weet nou niet of ik ongerust moet worden, maar op mijn gemak ben ik niet. Straks is hij ontvoerd en krijgen we een brief van de ontvoerders waarin ze dan losgeld vragen. Denk niet zo raar! Zeg ik zacht tegen mezelf. Hij is gewoon in het ziekenhuis. Harry wordt ook steeds onrustiger. Laura probeert hem een beetje te kalmeren. We lopen dezelfde weg terug, in de hoop Zayn tegen te komen. Helaas is hij nergens te bekennen. Kimberley pakt mijn hand. Dat geeft me zo'n veilig en een goed gevoel dat ik alles even vergeet en haar zoen.
,,Go get a room." Zegt Harry en lacht.
,,You wish!" Ik geef hem een duwtje. We lopen verder en gaan door naar het ziekenhuis. Daar zou Zayn moeten zijn.

POV Zayn
Ik geef het bekertje water aan Miley. Ik kijk haar aan en ben nog steeds verdrietig dat ze ons niet meer herinnerd. Ik weet alles nog. Vanaf het vliegveld tot het ongeluk. Als ik Liam ooit nog een keer bij Miley in de buurt zie, vermoord ik hem!
,,Zayn, smile!" Zegt Miley tegen mij. Ik moet lachen. Overal ziet ze wel het positieve van in. Ik ben blij dat ze nog kan lachen, staan, drinken...alles. Ik pak haar hand. Ze kijkt me aan en dan weer snel weg. Moest ze nou blozen? Ik durf het niet te vragen en blijf stil, met haar hand vast, zitten. Dan komen de jongens met hun vriendinnen binnen.
,,Zayn, here you are!" Roept Harry.
,,Yes, all of you where busy with each other."
,,We went looking for you."
,,After how long?"
,,About ten minutes that we left."
,,It doesn't matter, we are all here now."
,,I think it's really nice that you are here guys." Miley kijkt ons aan. ,,But don't you have a concert?" Ik kijk haar verbaasd aan. Van ons weet ze niet meer, maar wel van ons concert? Dat is vreemd.
,,Tonight." Zeg ik.
,,Where?"
,,In the Netherlands. Amsterdam, Arnhem and more."
,,I thought only Amsterdam."
,,No, we have more cities. At the last moment our manager booked that for us."
,,What the..." Horen we Kimberley opeens zeggen. We kijken haar verschrikt aan. Wat is er met haar aan de hand?!


Reacties:


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 15 juli 2013 - 21:24:
VAS HAPPENIN'?!!!!!!!
I WANNA KNOHOWWW


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 15 juli 2013 - 18:09:
Neeeeeeeeeeeee cliffhanger, wat is er aan d hand?!

Snel verder!!

Xx