Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 7

Vakantie avontuur. [END]

15 juli 2013 - 20:12

1370

1

326



Hoofdstuk 7

Heyy! Hier is hoofdstuk 7 alweeer! Veel plezier met lezen! Het word steeds spannender! Laat een reactie achter als je dat leuk vind! ;) xx

P.O.V Louis
‘Hij gaat over..’ en ik zet hem op de speaker ‘Hey! Lou! Met Paul, alles goed? Al iets over Amy gehoord?’ ‘Kan niet Praten Paul! KOM NU…’ *Piep piep piep*. Dan horen we een computergestuurde stem: ‘Als jullie Paul willen bereiken. Moeten jullie hem op een andere manier zien te bereiken’ en de verbinding is weg. We schrikken. ‘Dus we hebben nog maar 4 uur en dan moeten we ook nog Paul vinden!

P.O.V Niall
“Maar we hebben geen auto!” “Misschien mag je die van mijn ouders lenen!’ en weg is ze. ‘Zayn, jij bent goed met computers, zoek uit waar Paul’s oom woont!’ Zegt Louis. En Zayn gaat opzoek. ‘HET MAG’ en Roxy komt binnen gerent met de auto sleutels. Zayn moet nog even zoeken maar om half 12 rijden we weg. Zayn achterin met zijn laptop en Tess en ik voorin. Het blijkt vlakbij het concertgebouw te zijn. We komen aan bij het huisje en stappen snel uit. Het is een heel donker huisje, alle gordijnen zijn dicht. We bellen een paar keer aan, maar niemand doet open. Dan horen we iets kraken achter ons. Ik voel dat Tess schrikt ze komt nog dichter tegen me aan en sla mijn arm om haar heen. Ze kijkt omhoog. ‘Ik ben bang’ Ik trek haar hoofd tegen me aan. ‘Het komt allemaal goed’ zeg ik met een knip oog, tenminste dat hoop ik, maar anders word ze nog banger. We draaien ons om, maar er is helemaal niets. Maar we zien nu ineens een busje staan. En horen we getik vanuit het busje. We lopen ernaar toe en ik houd Tess dicht tegen me aan. Als we bij het busje aankomen rijd hij keihard weg. We kunnen nog net het kenteken zien en Zayn schrijft hem op.
VNNVI
‘Vnnvi? Dat is geen normaal kenteken?’ zegt Zayn. ‘Laten we Lola bellen!’ We pakken Tess haar telefoon en bellen Roxy. ‘Hallo? Met Roxy.’ ‘Hoi met Tess! Geef Lola, nu Lola!’ ‘Uhm oké’ zeg geeft Lola, ‘Hey Lo! Wat betekenen deze letters: V-N-N-V-I?’ nadat ze even nagedacht heeft roept ze: ‘EMMER!’ ‘Oke thanks!’ En we hangen op. ‘Emmer..’ Dan schrik ik, ik heb nog steeds mijn arm om Tess heen, snel haal ik hem van haar af en bloos. Ik zie dat zij ook moet blozen, dan kijk ik snel om me heen en zie een emmer. ‘HEY! Kijk! Een emmer!’ We rennen er naartoe. En draaien hem om, jahoor! Daar ligt een sleutel! Zayn raapt hem op en doet de deur open. Het is helemaal donker, terwijl het midden op de dag is!

P.O.V Roxy
Zayn, Niall en Tess zijn naar Paul opzoek, maar wat gaan wij in de tussentijd doen? Ik weet het! Ik ga heel dicht tegen Harry aanzitten en ga met mijn hoofd helemaal naar zijn oor en fluister: ‘Hij kan alles zien en horen, we moeten weten waar de camera’s zitten.’ Hij knikt en we lopen allebei naar een hoek van de kamer en inspecteren alles. Maar vinden niets. We willen weer op de bank gaan zitten, maar dan kom ik terecht op Harry’s schoot hij pakt me vast en knuffelt me strak tegen hem aan. Dan word er een briefje onder de deur geschoven. Louis rent er naartoe. Hij raapt het op en leest voor:
HELP X AMY
Hij laat het briefje vallen en rent weg. Liam rent snel achter hem aan. Harry en ik rennen eerst naar het briefje en lezen het. ‘Oh nee.’ En snel rennen we achter Louis en Liam aan.

P.O.V Tess
We lopen naar binnen, ik vind het maar een eng huis, en zonder dat ik het door heb doe ik een stap naar achter, zo in de armen van Niall. Hij merkt dat ik bang ben slaat zijn armen om me heen, ik voel me een stuk zekerder en we lopen verder. Zayn is al verder het huis in. En we horen hem roepen: ‘JONGENS DIT MOETEN JULLIE ZIEN!’ We lopen naar Zayn toe, hij staat bij een computer en zet het licht aan. Dan ziet hij ons met armen om elkaar en moet grijnzen. Waarna we snel loslaten en hij lachend zijn hoofd schud. Hij wijst naar de computer. ‘Kijk!’ We kijken naar de computer en zien Amy in een kamer, vast gebonden met een touw om haar mond. ‘AMY!’ Gil ik. We staren alle drie even in stilte naar het scherm. Dan roept Zayn ineens ’HEY dat herken ik! Dat is in het concertgebouw! Dat is de muziek installatie!’ ‘Nu je het zegt! Inderdaad! Daar staat het drumstel van Josh zelfs nog!’ Ik zie al de hele tijd een rode knop in mijn ooghoek knipperen. Ik druk op de knop en we zien ineens op de computer een scherm dat aftelt.. en ik krijg weer een sms. Ik pak mijn telefoon en zie precies dezelfde klok staan.. ‘Moest je nou op die knop drukken Tess? Vraagt Zayn. ‘Zij wist toch niet dat hij daarvoor was?’ zegt Niall. ‘Laten we nou maar snel naar het concertgebouw gaan!’ We rennen hard naar de auto en racen naar het concert gebouw.

P.O.V Louis
Ik ren de deur uit maar zie niemand meer. Liam komt naast me staan. ‘Gaat het wel?’vraagt Liam. Ik gok dat hij rechts is gegaan, zonder te antwoorden rek ik kijkhard weg. Ik hoor dat hij achter me aan komt. Aan het einde van de gang zie ik nergens iemand. En geef ik het op. Ik zie verderop wel iets liggen.. het is een vest.. Ik raap het op en zie dat het een vest is.. Amy’s vest.. Ik schrik en draai me om waar Liam, Harry en Roxy ook aangekomen zijn. We lopen geschrokken terug naar het appartement, maar als we daar aan komen, valt ons iets raars op. Op alle laptops en tv’s die we hebben staat dezelfde klok die aan het aftellen is. ‘Wat is dit?’ zegt Roxy.

P.O.V Niall
Eenmaal aangekomen rennen we bij het concertgebouw naar binnen en zeggen de securety even gedag en rennen verder naar de geluidsinstalatie kamer. Als we binnenkomen zien we een lege kamer. ‘Ze is weg..’ fluistert Tess zacht. Dan valt het licht uit ik hoor een harde gil naast me van Tess. Ik leg mijn hand om haar schouder. ‘Rustig maar’. En er gaat weer een scherm aan met grote lichtgevende letters:
TOO LATE
Met daaronder weer die aftikkende klok. ‘Kak! Pff.. laten we maar weer naar het hotel gaan’. Tess en Zayn knikken en we gaan snel naar huis.

P.O.V Roxy
Na een halfuurtje komt Paul vrolijk binnen lopen. ‘En? Al iets over Amy gehoord?’ ‘Wat denk je zelf? Zie je Amy hier ergens zitten?’ Zegt Louis bot. ‘Sorry hoor..’ ‘Maar.. Als jij hier bent, waar zijn Zayn, Niall en Tess dan?’ Zegt Harry. ‘Geen idee?’ zegt Paul. ‘Heb je ze echt niet gezien? Ze gingen naar jou toe?’ “Nee ik…’ Dan komen Zayn, Niall en Tess binnen gelopen. ‘Paul! Waar was je nou?’ roept Niall. ‘We dachten dat je ontvoert was!’ ‘Ik was gewoon bij mijn oom?’ ‘Maar die was ook niet thuis!’ ‘Uhm, jawel hoor we hebben nog samen koffie zitten drinken en hebben wat gekaart.’ Zegt Paul. ‘Maar.. we waren..’ zegt Zayn. Dan gaat Tess haar mobiel weer af.. Ze pakt hem op en leest voor:
Ja jongens, dat was het verkeerde huis.
‘Weten jullie wat die klokken hier doen?’ en we kijken naar de aftellende klok. ‘Hey! Die waren ook in het huisje!’ ‘Er staat nog 30 min. op! Ik kijk op mijn horloge en zie dat het half 3 is.. ‘Oh nee! We hebben nog maar een half uur!’ ‘Paul mogen we de auto sleutels?’ vraagt Louis. ‘Tuurlijk!’ Paul voelt in zijn zakken maar hij is weg! ‘Ik heb hem vast in de bus laten zitten.. ik haal hem wel even.’ ‘Nee! Laat ons maar!’ en weg zijn Louis en Zayn. Na 10 minuten zijn ze terug MET de sleutel. We stoppen hem in de koffer en gaan naar beneden. Om 10 voor 3 staan we allemaal beneden, ‘laten we allemaal verspreiden. Louis en Zayn, jullie zetten het koffertje neer en gaan naast de receptie zitten.’ Zegt Liam. ‘Roxy en Harry, jullie gaan rechts. Niall en Tess, jullie in de gang bij de wc’s.’ ‘En jij dan?’ vraag ik. Ik blijf vanaf hier kijken.


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 15 juli 2013 - 20:19:
Superspannend!!

Xx

Snel verder!!