Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE] » Hoofdstuk 4

Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE]

16 juli 2013 - 14:10

635

7

387



Hoofdstuk 4

Written by Janita

POV Janita
Niall komt naast me neer ploffen, Kimberley komt gelukkig aan de andere kant van me zitten. Ik wrijf voor de grap over mijn handen, naast me hoor ik Kimberley lachen. Snel maak ik een sst beweging, hij mag absoluut niks merken hoor. ‘’ Zo! Janita ook weer blij, de Olifanten waren helemaal jou ding! ‘’ zegt Zayn lachend en geeft me een knipoog, ik weet niet hoe het komt maar langzaam begin ik te blozen. Lachend kijk ik naar Kimberley, zij is druk met Louis. Ik rol met me ogen, typisch kleffie en beffie. Grinnikend kijk ik naar ze, plotseling stopt de limo. Ik zoals gewoonlijk schiet naar voren, iedereen begint te lachen. Het is een wonder dat ik nog leef! ‘’ Janita, doe je riem nu maar wel om. ‘’ zegt Harry, gehoorzaamd doe ik mijn riem om. Waarom vergeet ik die snert ding altijd? Kimberley kijkt me lachend aan, volgens mij word het een gewoonte. ‘’ Hoe kan het dat je je riem altijd vergeet? ‘’ vraagt Zayn lachend, ik draai me om en haal me schouders op. Dan voel ik getik op me schouder, aan Kimberley’s kant. Ik draai me hoofd naar haar toe en kijk haar vragend aan, ze wenkt me dat ik wat dichter bij haar moet zitten. Zo onopvallend mogelijk schuif ik me naar haar toe, ze pakt me gezicht en wil wat in me oor fluisteren.
‘’ Praat met hem dan! ‘’ fluistert ze, ik haal me hoofd weg uit haar greep en kijk haar ongemakkelig aan. Nu? Dat kan ik echt niet, ik schud driftig met me hoofd. Niet waar iedereen bij is, straks ga ik heel erg blozen!


POV Zayn

Janita doet lachend haar riem om, niet te geloven dat je dat vergeet! Ik lach hoofdschuddend en wenk me tot Liam, hij wenkt me ik schuif wat naar hem toe en kijk hem vragend aan.
‘’ Zullen we Niall helpen? ‘’ hoor ik Liam fluisteren, ik haal me wenkbrauw op en kijk in die richting. Kimberley fluistert ook wat in Janita’s hoor, hoofdschuddend kijkt ze naar Kimberley.
‘’ Hoe? ‘’ antwoord ik zachtjes terug, Liam kijkt naar Harry die met zijn riem zit te spelen. Plotseling kijkt hij op, zijn blik staat vragend. Ik kan me moeilijk inhouden, een glimlach verschijnt er op mijn gezicht. Liam schuift naar Harry toe en fluistert wat in zijn oor, Harry knikt en kijkt naar Louis. En zo gaat het de hele Limo door, bij Janita stopt het. Helaas is ze slim genoeg en kijkt ze me vragend aan, ik schud sussent met me hoofd. Dit is iets tussen ons, voor hun. Ook Niall kijkt me met 1 wenkbrauw opgetrokken aan, ook bij hem schud ik mijn hoofd. Harry kijkt lachend naar Janita, man wat lijken die echt veel op elkaar. Ik sla voor me hoofd, logisch tweeling.

POV Janita

Iedereen schuift een stukje op, en fluistert mysterieus. Vragend kijk ik naar Zayn die met zijn hoofd schud, ook bij Kimberley word er wat in gefluisterd. Geïrriteerd tik ik met me vingers op mijn linker been, wat is dit? Harry kijkt me lachend aan, ik schud boos met me hoofd.
‘’ Wanneer komt het bij aan? ‘’ vraag ik nieuwsgierig en kijk iedereen aandachtig aan, Niall schud niet begrijpend met zijn hoofd. Harry kijkt me onschuldig aan, jammer voor hem dat ik hem té goed ken. ‘
’ Harry, zeg het maar. ‘’ zeg ik en kijk hem recht in zijn groene ogen aan, onschuldig haalt hij zijn schouders op. Ik rol met me ogen en draai me om naar Kimberley, ze probeert niet te lachen.
‘’ Kim? ‘’ vraag ik, ze schud met haar hoofd. Dan kijk ik naar Zayn, misschien mijn laatste hoop. Helaas schud hij ook met zijn hoofd, zuchtend doe ik mijn armen over elkaar. Ik dacht nog zo dat het een leuke rit zou worden, nou mooi niet dus!


Reacties:

1 2

Team1D
Team1D zei op 16 juli 2013 - 22:26:
Ik wil picca zien


Anne
Anne zei op 16 juli 2013 - 20:40:
Leuk, verder!


juutjee19
juutjee19 zei op 16 juli 2013 - 19:51:
hahaa ik ben benieuwd!!
snel verder!
X


Harrylover
Harrylover zei op 16 juli 2013 - 15:35:
Melding


Malikaa
Malikaa zei op 16 juli 2013 - 15:29:
Hahaha awhh, je mag niet fluisteren in gezelschap
Snel verder ^.^
xXx