Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Until the end » 011

Until the end

16 juli 2013 - 17:55

374

2

228



011

Ik word wakker door de zon die door een keer van het gordijn komt en precies op mijn gezicht schijnt. Ik rek me uit en kijk op de klok die naast me op het nachtkastje staat. Tien uur pas.
Het is mij gister gelukt de rest van de dag binnen in mijn kamertje te zitten. Veel heb ik niet gedaan meest van de tijd heb ik tv gekeken op bed. Ik ben ook niet naar beneden gegaan om te eten maar het eten laten brengen en de roomservice gebeld.
Er werd wel een paar keer op de deur geklopt door Lisa, Steef en een enkele keer door Mike. Alle keren heb ik niet gereageerd en de tv alleen maar harder gezet. IK zie ze wel weer als we verder gaan naar een andere plek. Ik weet dat er een preek staat te komen van Daan, dat was de vorige keer ook zo. Ik maak me er geen zorgen over dan gedraag ik me weer een paar dagen voorbeeldig en is hij weer blij. Zolang ik blijf opdagen tijdens de repetities en concerten is er niks aan de hand.
Ik sta op uit het bed en loop naar de badkamer waar ik een warme douche neem.
Wanneer ik de badkamer fris en wel uitkom hoor ik geluiden uit de hoek komen waar het keukentje is. Voorzichtig loop ik die kant uit en kijk om het hoekje.
'Hoe kom jij hier binnen?' Vraag ik als ik zie dat het Steef was die de geluiden maakte.
'Ik was naar de receptie gegaan waar ik vroeg om een reserve sleutel van jou kamer. Ik had gezegd dat jij de jouwe kwijt was.'
'En die kreeg jij zomaar?' Vraag ik met mijn armen over elkaar gevouwen.
'Ja, ze herkende me en ze had eerst op gezocht of jij echt wel in die kamer verbleef, waarna dat zo bleek te zijn kreeg ik de sleutel mee.'
'Waarom ben je hier?'
'Ik maakte zorgen om je, eitje?' Hij wijst de pan aan waar hij een eitje in aan het bakken is.
'Ach ja waarom ook niet.'
Ik loop naar de ramen, waar de gordijnen al open geschoven zij. Ik open de deur naar het balkon en ga daar op een stoel zitten.


Reacties:


HaiiroNoNeko
HaiiroNoNeko zei op 16 juli 2013 - 20:38:
Awh, die Steef is best wel lief :3


shania13
shania13 zei op 16 juli 2013 - 20:31:
sweet
snel verder

xxx