Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×30×

Gotta be you (AF)

17 juli 2013 - 18:45

940

2

227



×30×

Enjoy! ;)

POV Miley
Ik sta naast het ziekenhuisbed en pak mijn spullen in. De dokter zei dat ik hier drie weken gelegen heb in coma en dat ik nu nadat ik twee weken wakker ben, weer naar huis mag. Ik weet niet veel meer van het ongeluk...eigenlijk helemaal niks. Het ene moment sta ik op Schiphol met Zayn en het andere moment lig ik in het ziekenhuis. Ik heb Zayn elke dag gezien. Tenminste na mijn coma. Ik kan nog steeds niet echt bevatten wat er precies gebeurd is en mijn gedachten kunnen er ook niet bij. Ik kijk naar het prikbord met de vele beterschapkaarten erop. Wat lief dat mensen aan me gedacht hebben. Ik pak er een en lees hem: Dear Miley, To bad that you lay in coma! Wake up soon. Xx Brandi. Zelfs mijn zus is hier geweest. Ik pak de volgende en herken meteen Zayn's handschrift: Miles, I'm really sorry. I wish your accident never happend. I love you! Xx Zayn. Ik lees het nog een keer. I love you? Zayn houdt van me? Maar hij heeft toch met Perrie? Nu snap ik er niks meer van. Ik lees het kaartje nog een keer en probeer het te begrijpen. Maar ik kan me niet terughalen dat Zayn heeft gezegd dat het uit was tussen hem en Perrie.
,,I'm coming to get you." Ik kijk achterom en kijk in het gezicht van Liam.
,,What are you doing here?" vraag ik aan hem. ,,You broke up with me in Australia."
,,I know and I'm so sorry!" Liam komt naar me toe en pakt mijn handen. Ik kijk hem aan en probeer me te herinneren wat er gebeurd is, maar het lukt niet.
,,Why did you broke up with me?" vraag ik alleen maar.
,,I don't know. I thought I didn't love you anymore, but I do. I never stop loving you."
,,O, that's weird. Okay, can you tell me what happened?"
,,Yes. You kissed Zayn and I was angry on you guys that I pushed you from the staircase."
,,Wait." Zeg ik tegen hem en ga op het bed zitten. ,,I kissed Zayn?" Hij knikt. Waarom heeft Zayn niks gezegd? Hij houdt van me en we hebben gezoend! Waarom weet ik daar niks meer van? Ik weet niet dat hij verliefd op me is en al helemaal niet dat we gezoend hebben. ,,And you pushed me from the staircase."
,,Yes, but I didn't mean to do that."
,,Okay, stop! I can't talk about it anymore. It's complicated Liam. I care about Zayn and you. I don't want to judge the situation. I don't know what happened and you guys know everything."
,,Zayn is furious with me."
,,Why? Because you pushed me?"
,,Yes."
,,You didn't mean to do that right?"
,,No." Ik kijk naar Liam. Ik wil hem geloven, maar op de een of andere manier kan ik dat niet. Hij heeft mij voordat we naar Australië gingen ook voorgelogen. Het zou kunnen dat hij het nu weer doet. Hoe kan ik nou de waarheid te weten komen? Ik kijk naar mijn kaarten en sta op. Ik zeg niks tegen Liam en lees alle kaarten. ,,Uhm...Miley. Do you believe me?" vraagt hij. Ik kijk hem aan. Nee! Nee, ik geloof je niet!' denk ik, maar dat durf ik niet te zeggen. Ja, wat dacht hij? Ik duw iemand van de trappen af en ik kom ermee weg? Ik dacht het niet!
,,No." Zeg ik dan opeens. Het is eruit voordat ik het weet. Hij kijkt me verbaasd aan. Hij had zeker verwacht dat ik hem zomaar zou vergeven. Als hij me echt van de trap geduwd heeft, vergeef ik hem dat nooit! Ik had wel dood kunnen zijn, als het echt gebeurd is. De enige die dat weten zijn Zayn en Liam. Liam vertelde net wat er gebeurd is en ik geloof hem niet. Dat is toch stom? Zayn heeft nog niks verteld, misschien geloof ik Liam als Zayn zijn verhaal ook gedaan heeft. Ik ga naast Liam op het bed zitten. ,,I'm sorry, but I don't know what happened...so I can't forgive anyone. I'm really sorry Liam." Ik pak zijn hand.
,,Do you believe Zayn?"
,,I didn't talk to him about the accident." Daar heeft Liam weer een voordeel. Misschien dat ik hem nu eerder geloof. Ik heb hem eerder over het ongeluk gesproken. Zayn durft er misschien niet over te praten, omdat hij denkt dat het zijn schuld is. En dat snap ik ook niet! Waarom denkt hij dat mijn ongeluk zijn schuld is? Dat is toch onmogelijk als Liam mij geduwd heeft? Of heeft hij mij ook geduwd? Ik ben nu helemaal in de war. Ik snap er niks meer van, maar ik wil er niet meer over nadenken. Ik kijk naar Liam en dan zie ik opeens een snee in zijn wang. ,,What happend?" Ik wijs ernaar. Ik zie hem beschaamd kijken.
,,I had a fight at school." Zegt hij. Ja en hij denkt zeker dat ik dat geloof? Hij zei het helemaal niet geloofwaardig.
,,Okay, and now the real story. Liam what happened? Who did that to you?" Hij zucht diep en kijkt me dan aan.
,,Zayn." Ik kijk hem met grote ogen aan. Wat...?! Heeft Zayn dat gedaan?
,,Zayn? Did he do that?!"
,,Yes, that's what I say just a minute ago."
,,How gets he it in his head?! Is he crazy?! What possessed him?"
,,He did it for you. He said that If I come close to you, he will kill me." Mijn mond valt open van verbazing. Zayn mag dan wel verliefd op me zijn, maar hij heeft het recht niet om dit te doen!


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 17 juli 2013 - 20:45:
Omg, ik heb zo'n gevoel dat dit niet goed komt.....
Snel verder and prove me wrong!!
xXx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 17 juli 2013 - 18:59:
Stoer!! En nu snel verder!!

Xx