Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 8

Vakantie avontuur. [END]

17 juli 2013 - 21:39

2778

1

302



Hoofdstuk 8

Heeeyy! Hier is hoofdstuk 8! Het heeft even geduurd, dus hebben we een EXTRA lang hoofdstuk geschreven! ;) hope you like it! :D xxRobin en Daphne

P.O.V Roxy
Daar zitten we dan, allemaal verspreid over de lobby. Eigenlijk vind het ook wel spannend misschien gaan we de ontvoerder van Amy zien! Maar wat nou als het een hele enge creep is? En ik zit hier met Harry achter een soort struikje. Vast een gek gezicht als je ons allemaal ziet zitten zo. Ik kijk of iedereen op zijn plek zit, Louis en Zayn bij de liften check! Ze staan klaar om het koffertje neer te zetten. Wat ziet Louis er gespannen uit, arme Lou, hij mist zijn zusje echt heel erg. Dan kijk ik eerst even naar Harry, ik voel hem staren, ik glimlach naar hem en kijk weer verder, Liam check! Hij staat achter het muurtje, als hij ziet dat ik kijk steekt hij even zijn duim op. Dan verder, Niall en Tess, huh ik kan ze niet vinden.. Waar zijn zij? Dan kijk ik nog een keer goed naar het struikje, en ja hoor daar zitten ze, maar wat hebben ze hou op hun gezicht?! Haha planten helm en schmink? Ik zie dat ze zelf ook helemaal dubbel liggen. Geweldig het is zo’n grappig gezicht! Ik moet een foto van die twee gekken maken! We zitten op onze hurken en ik trek aan mijn mobiel in mijn zak. Oh nee, ik begin te wankelen en val om! Boven op DE Harry Styles.. ‘Hahaha’ ‘Sorry Hazz’ zeg ik een beetje blozend. ‘Maakt toch niet uit!’ Hij slaat zijn armen om me heen en even liggen we dan zo op de grond. Oh nog 5 minuten, we gaan weer overeind zitten en pak nu wel alvast mijn telefoon. Ik maak eerst nog even een foto van Niall en Tess. ‘Stelletje gekken’ zeg ik met een glimlach. Harry kijkt me raar aan en ik wijs naar de struik van Niall en Tess. Dan zie ik dat Louis gaat lopen. ‘Je kan het Lou!’ fluister ik zacht. Harry merkt dat ik het wel spannend vind en legt zijn arm om me heen. Ik voel dat ik rood word en glimlach naar hem. En leg mijn arm om hem heen. Ze lopen naar de banken, zetten het koffertje op de afgesproken plek en nemen hun positie in.

P.O.V Tess
Toen we hier naartoe liepen zei Niall dat ik even moest wachten, voor ik even kon antwoorden was hij al weg, ik zag hem naar de receptie rennen en een rugzak halen. Nu zie ik dat het eigenlijk echt weer heel rustig in de lobby is, gelukkig maar, zo kunnen we de ontvoerder duidelijk zien! Niall komt terug gerent en hij heeft 2 plantenhelmen en schmink. We zetten 2 groene strepen bij elkaar op onze wangen. En zetten een planten helm op. ‘Hahaha je bent echt geweldig Niall!’ Ik zie hem een beetje blozen en er valt een ongemakkelijke stilte. ‘Ik kijk op mijn mobiel en zie dat hij is begonnen met aftellen van de laatste 30 seconden. ‘Oh het gaat beginnen!’ fluister ik naar Niall. Ik steek mijn duim op en ik zie dat Louis naar de banken loopt en de koffer op zijn plaats zet. Maar dan, overal komen ineens mensen in pak vandaan! En ongeveer de helft van die mensen heeft dezelfde koffer als wij hadden! ‘Wat is dit dan!’ zeg ik verschrikt. Ik zie Niall ook verward kijken, we zetten onze helmen af. En ineens, 5 over 3 is het weer rustig! Ik haal mijn wenkbrauw op naar Niall. ‘Laten we kijken of de koffer er nog staat!’ Hij pakt mijn hand en sleurt me mee. Eenmaal bij de banken, ‘Hij is weg!’ Roep ik. Terwijl de anderen aankomen lopen voel ik mijn mobiel trillen en zonder dat iedereen het ziet open ik het berichtje.
‘Goed gezien Tessje, ik heb de sleutel hier! En over Amy, die krijgen jullie nog niet terug!’
Ik voel dat ik wit weg trek. Dan voel ik de arm van Niall om me heen en een hand van Roxy op mijn schouder, ‘gaat het?’ vraagt Roxy, Ik schud mijn hoofd en geef mijn mobiel aan ze. Het blijft nog steeds door mijn hoofd spoken ‘Tessje’ ik houd al niet van bijnamen, en dan noemt die viezerik me ‘Tessje’ ‘Amy, niet terug’ ik voel dat ik niet goed word en ren naar buiten, ik heb frisse lucht nodig! Buiten merk ik het gelijk! Thuis hadden ze het al over die zogenaamde ‘frissere lucht’ in de bergen van Oostenrijk! Maar het is echt zo. Dat ik dat nu pas merk! Mijn misselijkheid is gelijk weg en ik ga even op een bankje zitten. Ik adem even een keer diep in. Dan zie ik Niall en Roxy naar me toe rennen. ‘Zeker weten dat het wel gaat Tess?’ vraagt Roxy. Door deze lucht ben ik al wat vrolijker en knik. ‘Ja, maar het is allemaal zo heftig wat er allemaal gebeurt de laatste tijd. Maar we zullen Amy vinden!’ ‘Dat is zeker!’ Roxy en Niall glimlachen allebei. Dan zien we Harry en Liam in de deuropening staan en wenken dat we naar binnen gaan. ‘Zullen we weer naar binnen gaan?’ vraagt Roxy. ‘Ik blijf nog eventjes hier, ik moet nog even op adem komen, gaan jullie maar’ ‘Ga je mee Niall?’ vraagt Roxy. Niall kijkt me aan en glimlacht, en ik glimlach terug. ‘Ik blijf ook nog even hier, de frisse lucht doet mij inderdaad ook erg goed’. ‘Jaja ‘frisse lucht’, je bedoelt zeker dat ‘Tess lucht’ je goed doet hè Niall?’ ik zie dat Niall een beetje bloost maar hij zegt niets. ‘Nou ik ga terug naar de jongens, tot zo!’ zegt Roxy. ‘En dan bedoel je zeker Harry!’ roep ik nog waarop Roxy haar tong naar me uitsteekt en verder rent naar binnen. Niall en ik moeten allebei lachen. ‘Ze kunnen ook echt niet zonder elkaar’ zeg ik lachend. ‘En ik kan niet zonder jou’ zegt Niall met een knipoog. Ik voel dat ik bloos, maar ik moet wel glimlachen. Dat maakt me nog blijer. Ik ga op het bankje liggen met mn hoofd op Niall’s schoot. Ik voel dat hij met mijn haar speelt, ook al is het vreselijk dat Amy weg is, dit momentje samen alleen met Niall voelt wel heel fijn.

P.O.V Louis
Dat was maf. Dat ineens al die mensen kwamen.. en dan dat smsje, ‘jullie krijgen Amy nog lang niet terug!’ het maakt me zo boos.. Zayn en ik zijn als eerste in het appartement aangekomen, daarna kwam Liam binnen, ‘Waar is de rest?’ ‘Har en Roxy zijn Lola even aan het halen, en Niall en Tess bleven geloof ik nog buiten’ zegt Liam. ‘Buiten? Samen?’ zegt ik grijzend. Liam kijkt grijnzend terug. Dan komen Harry en Roxy binnen, met Lola. ‘Waarom ging jij eigenlijk niet mee Lola?’ vraag ik. Ik zie Lola naar Roxy kijken, ‘Mijn ouders vonden het nog een beetje gevaarlijk voor haar’ ‘Ja snappen we eigenlijk ook wel..’. Ik zie dat Lola een beetje aan het trillen is. ‘Heb je het koud Lo?’ ze knikt. ‘Oh hier!’ en ik geef het vest dat we vonden van Amy aan Lola. Ze knikt dankbaar.

P.O.V Lola
Ik vind het best jammer dat ik niet mee mocht met het koffertje afleveren, ik hou van spannende dingen. Maarja misschien hadden mijn ouders wel gelijk ze hadden mij ook zo kunnen ontvoeren net zoals met Amy en dat is nu gelukkig niet gebeurt, omdat ik bij mijn ouders was. Brr. Ik tril, wat is het opeens koud. Louis ziet me trillen en geeft het gevonden vest van Amy aan mij. Wanneer ik hem aan heb zie ik dat er wat op de grond is gevallen. Ik raap het op, hmm een briefje. Ik kijk om me heen of iemand het gezien heeft van het briefje, maar iedereen is weer een beetje rustig en aan het relaxen. Ik vouw het open, IK ZIE, IK ZIE, WAT JIJ NIET ZIET EN HET IS.. Ik kijk verschrikt om me heen. Moet ik dit tegen iemand vertellen, ik twijfel, maar voor dat ik het weet heeft mijn zus al iets in de gaten dat er wat aan de hand is en ze loopt naar me toe. ‘Lola? Waarom ben je opeens zo zenuwachtig’ ‘Uhh er is niets hoor’ Ik zie dat Roxy het briefje ziet en graait hem uit me handen en ze leest het ‘Lo, wat is dit, waar heb je dit vandaan!’ de rest van de groep komt er bij staan om te kijken wat er aan de hand is. ‘Uhm dit viel uit Amy’s vest’ ‘Waarom zei je dat niet Lo dit is een nieuwe aanwijzing die ons leid naar Amy!’ Ik knik hmm eigenlijk wilde ik het raadsel alleen oplossen maar misschien is het wel beter zo dat de rest van de groep het weet anders kom ik waarschijnlijk nooit achter de oplossing en dan vinden we Amy nooit.

P.O.V Roxy
We zitten met rest van de groep nadenken te over het raadsel, Tess en Niall zijn ondertussen ook weer binnen. Hmm, ik zie, ik zie wat jij niet ziet.. Dat spelletje speelden we vroeger zo veel en ik was er meestal de beste in. Ik zie.. Hij ziet dus dingen die wij niet zien, zoals hij ons ziet en hoort maar wij hem niet. ’We moeten opzoek naar camera’s jongens, want hij ziet ons wel maar wij hem niet!’ ‘Maar Rox we hebben gister ook al gezocht naar camera’s maar toen konden we ook niets vinden’ Zegt Harry. ‘Ik weet het Harry, maar toen zochten we maar met z’n tweetjes nu zijn we met meer, we zullen die cameraatjes en microfoontjes vinden!’ ‘Jaaaaa!’ schreeuwt de rest van de groep en we gaan gelijk op zoek. We zoeken de hele middag maar we vinden niets in onze appartementen. ‘We gaan Amy nooit meer vinden’ zegt Louis, hij zakt op de grond en begraaft zijn hoofd in zijn handen. ‘Kom op Lou, als je dat denkt gaan we haar zeker niet meer vinden, we doen er alles aan en het gaat ons 100% zeker lukken!’ ‘Dat is waar..’ zegt Louis. Dan stormt Tess naar binnen ‘De enigste camera’s die we zien zijn de bewakingscamera’s misschien is dat een aanwijzing’ zegt ze. ‘Dat is waar, de bewakingscamera’s, waar is zo’n kamertje met alle bewaking apparatuur?’ ‘Ik weet dat! Ik liep daar langs toen we verstoppertje speelde, kom maar mee’ roept Lola. Louis, Lola, Harry en ik lopen achter Lola aan. ‘Hier is het’ Zegt Lola. ‘Goed gedaan Lo’ zegt Louis en hij geeft haar en knuffel. Ik zie dat Lola zich trots voelt en ze lacht. Harry probeert de deur te openen maar hij zit dicht. ‘Kak, hij is dicht. Wat moeten we nu?’ zegt Harry. ‘We hebben echt een sleutel nodig, kom Harry wij zorgen voor een sleutel en jullie twee blijven hier.’ ‘afgesproken’ zeggen Louis en Lola. ‘Daar gaan we dan..’ en we lopen richting de Lobby.

P.O.V Niall
Geduldig wachten Tess, Liam, Zayn en ik op de rest van de groep. We wachten en wachten maar ze komen maar niet. ‘Waar blijven ze nou, zo ver kan het toch niet zijn’ zegt Liam. ‘Ssst, straks hoort hij ons nog en we kunnen niet weg gaan anders valt het teveel op’ fluister ik. ‘Dat is waar’ zegt Liam. Vlak daarna trilt de mobiel weer van Tess die op te tafel ligt. Laat het alsjeblieft niet weer die griezel zijn denk ik. Maar nee het is gelukkig een sms’je van Louis.
‘Sorry het word wat later, Haz & Rox zoeken de sleutel X Lou & Lo.’
‘Oh daarom duurde het zo lang de sleutel natuurlijk’ zegt Tess zacht. *Blurpborrelborrel* we allemaal verward op. ‘Huh wat was dat’ zegt Liam. ‘Sorry jongens dat was mijn maag’ zegt Tess en we lachen allemaal. ‘Kom Liam dan gaan wij even wat te eten halen bij de pizzeria hier om de hoek, het is ook al zo laat’ en ze lopen weg. Daar zit ik weer alleen met Tess. Ze komt weer met haar hoofd op mijn schoot liggen en ik streel door haar haar. Wat is ze toch lief, ze is anders, anders dan onze andere fans. Ze blijft gewoon zichzelf daarom hou ik van der.

P.O.V Harry
Daar lopen ik en Roxy dan richting de lobby naar de balie. Het is rustig in de lobby, er zijn twee mensen, maar die lopen richting de lift, ze stappen in en dan is er niemand. ‘Jij zit op de uitkijk dan ga ik achter de balie opzoek naar sleutels’ zegt Roxy. Ik twijfel of zal ik haar laten gaan, dadelijk word ze betrapt en zit ze zwaar in de nesten en dat wil ik niet. Ik heb liever dat ik in de nesten kom dat zij. Voordat ik nog kan zeggen dat ik de sleutels ga zoeken zegt ze ‘maak je maar geen zorgen jochie, ik doe echt wel voorzichtig’ en ze geeft me een aai over m’n bol, ze glimlacht, ze loopt ze weg en ik zie haar achter de balie verdwijnen. Ik ben even in shock en bloos. Een paar minuten zit ik zenuwachtig op de wacht, te hopen dat er niks ergs met Roxy gebeurt. En plots zie ik Roxy snel naar me toe rennen met een bos sleutels in haar hand. Ze sleurt me mee de hoek om richting de wc’s waar niemand ons kan zien. ‘Het is je gelukt!’ roep ik. Ze kijkt opgelucht en knikt buitenadem zegt ze ‘ja, het was kantje bord, bijna was ik betrapt, maar het is gelukt!’ Ik til haar op van vreugde en draai een rondje met haar en dan geef ik haar plotseling een kus op haar wang. Ik schrik van mezelf en bloos ‘Sorry, dat was niet de bedoeling’ zeg ik verlegen. Ik zie haar lachen, blozen en weg kijken. ‘Het geeft niet, dat was niet zo erg’ zegt ze verlegen terug. Er valt een stilte dan pakt ze m’n hand. ‘Kom we moeten een raadsel oplossen!’ en samen lopen we weer richting Louis en Lola.

P.O.V Tess
Ik lig nog steeds bij Niall als de jongens de deur openen. Als ik ze zie spring ik gelijk op en ren naar de pizza’s. Ik trek de stapel pizza’s uit hun handen en ren naar de keukentafel. Ik maak alle dozen open, maar als ikde laatste doos openmaak zit er een briefje op de deksel geplakt:
‘.. En het is rood’
‘hoe doet hij het toch..’ zeg ik net iets te hard. ‘Hoe doet wie het toch?’ hoor ik Zayn vragen. Ik trek het briefje los en laat het lezen. ‘Dit moeten de anderen ook weten! Ik ren er wel even naar toe!’ zegt hij. ‘Nee dat valt op, ik sms Lou wel gewoon.’ Ik pak mijn mobiel en stuur een sms:
‘Hey Lou! We hebben net weer een berichtje gehad.. er staat: ‘..en het is rood’. Dus kijk goed of je iets roods ziet.. X Tess.’
‘Laten we eten!’ Roep ik iets te enthousiast. ‘jij heb ook altijd honger hè?’ zegt Niall grijnzend. Waardoor ik moet blozen, ‘valt wel mee toch?’ Waarop Zayn me helpt: ‘Nou joh Niall, jij heb ook altijd honger dus daar kan jij niets over zeggen!’ ‘Misschien passen ze daardoor wel zo goed bij elkaar!’ zegt Liam met een grijns. Ik voel dat ik moet blozen en kijk even naar Niall die mij ook aankijkt, maar begin dan snel aan de pizza, want man wat heb ik honger!
 
P.O.V Louis
Eindelijk! Daar komen Harry en Roxy met de sleutel! ‘Dat duurde lang!’ ‘Sorry hoor. Maar de sleutels lagen niet voor het oprapen..’ zegt Roxy een beetje geïrriteerd. ‘Jajaja, schiet nou maar..’ dan gaat mijn telefoon. ‘Hé een sms van Tess’
‘Hey Lou! We hebben net weer een berichtje gehad.. er staat: ‘..en het is rood’. Dus kijk goed of je iets roods ziet.. X Tess.’
‘Ze hebben weer een berichtje gekregen’ fluister ik. En ik laat de anderen het berichtje lezen. ‘Laten we snel naar binnen gaan voordat iemand ons ziet!’ Harry opent de deur en we gaan naar binnen. Ik druk op het lichtknopje. We zijn allemaal schermen en een hele hoop knopjes. ‘Iets roods’ mompel ik. Eerst kijk ik naar de grond, die is blauw met een rode streep richting het bedieningspaneel, dan zie ik een rodehendel en een -knop. ‘Hier! Twee rode!’ en ik wijs naar de hendel en de knop. ‘Maar welke is het?’ vraagt Harry. ‘Altijd voor de hendel gaan!’ zegt Roxy. ‘Nee juist niet, de knop!’ zegt Lola. ‘Oké laten we dit als volwassenen oplossen, steen-papier-schaar!’ roept Harry. ‘hahaha oké!’ roepen Lola en Roxy in koor. ‘Steen papier schaar’ Lola: Steen –Roxy: Steen. ‘Steen papier schaar’ Lola: Schaar – Roxy: Schaar. ‘Steen papier schaar’ Lola: Steen – Roxy Schaar ‘Há! Ik win! Het word de knop!’ roept Lola. Ze rent naar het paneel en druk op de rode knop. Maar dan..


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 18 juli 2013 - 0:13:
Wat erg! Het alarm gat zeker af!

Xx