Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE] » Hoofdstuk 6

Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE]

18 juli 2013 - 14:15

541

4

225



Hoofdstuk 6

Written by Janita

POV Janita

Ik loop de kamer in en plof op me bed neer, met samen geknepen ogen kijk ik naar Kimberley die binnen komt lopen. Zo onschuldig mogelijk ploft ze naast me neer, door me wimpers heen kijk ik haar aan. Maar dan kan ik me niet meer inhouden, ik ga recht op zitten en kijk haar aan.
" Waarom deden jullie dat? " vraag ik en kijk haar vragend aan, ze begint te grijnzen.
" We wilden jullie een handje helpen, en is er daar ook iets gebeurd? " vraagt ze en kietelt in me zij, lachen duw ik haar weg. Nog steeds kijkt ze me vragend aan, verslagen schud ik met me hoofd.
"Wat!? Helemaal niks? Zelfs niet 1 klein kusje? " vraagt ze ongelovig, opnieuw schud ik met me hoofd.
" Awh! Nah er komt vast nog wel zo'n moment. " zegt Kimberley troostend en legt haar arm om mijn schouders. Ik schud driftig met me hoofd, vragend kijkt ze me aan.
" Nee! Nooit meer! Ik ben zo slecht in zulke dingen! " roep ik wanhopig uit, ik doe me handen voor me gezicht en begin te zuchten. Kimberley wrijft over mijn rug, ik hef me hoofd op en kijk haar aan.
" Echt wel. " zegt ze en knipoogt naar me, opnieuw schud ik met me hoofd.
" Wedden van niet! Als het wel zo is vul ik het bad met Oreo's, maar als het niet zo is doe jij dat. " stel ik voor en steek me hand naar haar uit, even twijfelt ze maar pakt toch me hand.
" Ik ga winnen. " zegt ze vastberaden, lachend schut ik met me hoofd. Als me hoofd bij de klok is zie ik de tijd, shit! Ik schrik op en spring van het bed af, ik ren naar me kleding kast en kleed me als een speer om. Ik hoor Kimberley achter me lachen, snel pak ik mijn waterflesje en ren de slaapkamer uit. Kimberley rent achter me aan, met een racket vaart ren ik de trap af. Ik zou bijna vallen maar gelukkig kan ik me nog net vastpakken aan de leuning, een zuchtje van opluchting verlaat me mond. Ik zwaai de deur van de woonkamer open, de jongens kijken me vragend aan.
" Niet nu! " gil ik gehaast en ren naar de keuken, snel prop ik een koekje in me mond en ren weer de keuken uit. Ik ren naar de gang en trek me schoenen aan, achter me hoor ik Harry aan komen lopen.
" Zal ik je brengen? " vraag Harry en trekt zijn schoenen aan, ik knik en doe de voordeur alvast open.

POV Niall
Met een knal zwaait de voordeur dicht, Harry en Janita zijn net vetrokken.
" Waar gaat ze heen? " vraagt Louis en kijkt iedereen vragend aan, Kimberley is ondertussen op Louis schoot neer geploft.
" Dansen. " antwoord Zayn, ik knik en kijk naar Kimberley.
" Waarom deden jullie dat daarnet? " vraag ik voorzichtig, Kimberley begint te lachen. Zayn kijkt me ook lachend aan, Liam rolt met zijn ogen.
" Janita vroeg precies hetzelfde. " lacht Kimberley en geeft me een knipoog, Zayn begint te lachen om mijn reactie.
" We willen je alleen maar helpen. " antwoord Liam op me vraag, ik knik en sta op. Of het veel geholpen heeft weet ik niet, ik loop naar de keuken opzoek naar een koekje.


Reacties:


Harrylover
Harrylover zei op 18 juli 2013 - 17:09:
Melding.


Team1D
Team1D zei op 18 juli 2013 - 16:05:
Nu wil ik een oreo


Malikaa
Malikaa zei op 18 juli 2013 - 14:28:
hahahaha een bad vol oreo's
Now I'm hungry :3
Snel verder
xXx


1Dzayn
1Dzayn zei op 18 juli 2013 - 14:22:
Woaahh, ze freaked ff uit

Lol, ik denk dat Janita gaat verliezen. Ga maar lekker badderen in Oreo's (: