Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ้n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » Wings

Lay all your love on me || FINISHED

18 juli 2013 - 21:16

1121

1

378



Wings

hi! another chapter! hierna post ik nog een hoofdstuk, omdat ik in een vrolijke en opgeruimde bui ben!! :-D als je reageert op het laatst geplaatste hoofdstuk krijg je sowieso een melding! ik hoop dat jullie het leuk vinden! Enjoy! X MichelleSky

Sky POV:
ik wordt wakker met een glimlach op mn gezicht, als ik denk aan afgelopen nacht. Ik glip uit bed, en zie overal dozen staan. My god, hoe ga ik dit ooit opruimen? Ik mag wel een schoonmaakploeg inhuren! Al mn kleren, mn foto’s, mn spullen.. Ik loop naar de keuken en begin ontbijt te maken voor Harry. Ik heb niet zo’n honger, door alle stress van de afgelopen weken ben ik veel afgevallen.. Ik merk niet dat Harry achter me is komen staan, en ik schrik als ik 2 handen over mn buik voel gaan. ‘’Hi love, lekker geslapen?’’ hij drukt een kus in mn nek. ‘’Jawel, beetje onrustig, en jij schat? Ik heb je ontbijt hier!’’ ik zet het bord voor hem neer als hij aan tafel gaat zitten. Het is een tijdje stil als Harry die stilte doorbreekt. ‘’Sky, je bent erg mager geworden.. Ik voelde je ribben helemaal uitsteken.. eet je wel genoeg?’’ ik slik. Ik weet dat hij gelijk heeft, maar ik kan er gewoon niks aan doen. Die stress is gewoon killing. Ik moet vanmiddag naar de bootcamp van XFactor, het gedoe met Leon dat nog steeds rondspookt in mn hoofd.. het zijn 2 grote dingen die dus veel invloed hebben op me en me veel stress bezorgen ondanks het feit dat ik heb gehoord dat ze Leon hebben veroordeeld tot 15 jaar cel. ‘’Ik heb de laatste tijd gewoon niet zoveel honger. Ik kan er ook niks aan doen!’’ dat laatste schreeuw ik zowat uit, terwijl ik weet dat hij er niks aan kan doen. Ik ga aan tafel zitten, en wil de krant gaan lezen als mn oog valt op een foto. Een foto van een jongen die ik maar al te goed ken. ‘’O my god.’’ Mn mond valt open. ‘’Wat is er? Heb je iets gezien? Wat is er??? Heb ik iets stoms gedaan?’’ vraagt Harry dringend. Ik draai de krant zodat ook Harry de foto kan zien. Hij kijkt me verbaasd aan. Dit hadden we allebei nooit verwacht.

Harry POV:
Ik pak mn telefoon en bel de jongen waarover de roddelbladen schrijven. ‘’Lou?!’’ schreeuw ik in mn telefoon. ‘’What the heck is this? Cheating on Eleanor?!’’ Sky komt achter me staan en probeert me te kalmeren, maar ik loop van haar weg. Eleanor was als een klein zusje voor me, ik had Gemma natuurlijk, maar met Eleanor had ik toch een speciale band, net zoals Sky dat met Louis heeft. ‘’I-ik kon er n-iks aan doe-oen Hazz, e-echt niet..’’ stottert Lou aan de andere kant. ‘’Waar is ze nu?’’ vraag ik kortaf. ‘’Ze is weggegaan Hazz.. ze heeft het uitgemaakt.’’ Ik krijg medelijden, want ik weet dat Lou er wel spijt van heeft, maar ik ken El ook een beetje, en die komen voorlopig niet meer bij elkaar. ‘’Ik zie je morgen, ik haal je wel op. Take care Lou.’’ Zeg ik in de telefoon als ik ophang. Ik voel dat Sky naar me kijkt, en ik draai me om. ‘’waar ga je heen morgen?’’ hoor ik haar vragen. ‘’We moeten morgen de studio weer in, om op te nemen. Ik haal morgen Lou op, dan kan ik het er gelijk met hem over hebben.’’ ‘’Oh oke, naja ik ga me klaarmaken voor vanmiddag.. Wil jij me wegbrengen?’’ Ze kijkt me aan met puppy ogen, ze weet dat ik daar niet tegen kan.. ze is zo schattig dan. ‘’Oke oke, ik breng je wel weg. Komt Demi daarheen?’’ vraag ik aan haar. ‘’Ja ik zie Demi daar.. ik ben nerveus.’’ ‘’Het komt wel goed babe. Hup, ga je nu maar klaarmaken!’’ ik geef haar een kusje en ze loopt naar boven, gerustgesteld.


***2,5 UUR LATER***

Sky POV:
Nadat ik me had omgekleed en al mn spullen had gepakt, en na eindeloos op de bank te hebben gelegen, brengt Harry me eindelijk naar de studio. Ik stap uit en geef Harry een kus. ‘’ik bel je als ik klaar ben.’’ ‘’Oke love, good luck!’’ Ik loop naar de studio terwijl Harry wegrijdt. Ik meld me, en ga naar de lobby. ‘’Sky!’’ hoor ik iemand mn naam roepen. Ik draai me om en zie Demi staan. ‘’Pardon, ik hoor bij haar!’’ zegt Demi en komt naar me toe gerend. ‘’Hoe voel je je? Je bent weer afgevallen he? Ik zie het aan je..’’ zegt ze zachtjes. Ik kijk naar de grond, wetend dat ook zij gelijk heeft. ‘’Ik moet gaan’’ zeg ik als ik zie dat ze iedereen verzamelen, ‘’ik spreek je straks.’’ Pff, saved by the bell!

Het is eigenlijk best leuk, de bootcamp. Tegen het einde aan ben ik helemaal gesloopt, ook omdat ik niet zoveel energie heb. Het loop al tegen 3 uur als we weer in de lobby komen. ‘’He Sky! Hoe was het?’’ vraagt Demi enthousiast. ‘’Het was zo leuk! De jury ging nu overleggen, we krijgen het over 10 minuten te horen wie er door zijn naar de liveshows.’’ Ik pakte mn iPhone, en keek of ik nog berichtjes had. Ik had getweet vanochtend dat ik naar de bootcamp moest, en in tegenstelling tot de eerste keer waren de reacties ronduit negatief. ‘’Je verdient het niet om in XFactor te staan’’, ‘’je staat er alleen vanwege Harry’’ ‘’Je kan niet zingen’’ ‘’je verdient Harry niet slet’’ en ga zo maar door. De tranen stonden in mn ogen toen ik Harry opbelde, in de 5 maanden dat we nu een relatie hadden was dit nog nooit gebeurd. ‘’Hi sweety, hoe ging het?’’ hoor ik vrolijk aan de andere kant. De stem van Harry doet me breken, maar ik wil eigenlijk niet dat hij het weet, want hij krijgt al zoveel bullshit over zich heen. ‘’Ha-Harry, de tweets.. de fans.. ze ha-haten me..’’ snik ik zachtjes. ‘’Don’t worry about it, je weet wat ik voel voor je en je weet ook dat je kan zingen, anders sta je daar niet!’’ door deze kleine peptalk voel ik me alweer wat beter. ‘’Willen de volgende deelnemers zich melden bij mij voor de uitslag; Danielle Costner, Blake Fisher, Mary-Ann Aslani, Michelle Calder, en als laatste..’’ ik hou mn adem in. ‘’Sky Bakker.’’ ‘’Ik moet ophangen, ze gaan me vertellen of ik door ben ofniet. I love you.’’ Zeg ik in de telefoon. ‘’Love you to baby, no matter what.’’ Hoor ik nog voordat ik ophang. Ik geef Demi een knuffel, en loop naar de andere meiden toe. Ik kon vooral goed opschieten met Michelle, we hebben een beetje dezelfde kledingsmaak en houden van dezelfde muziek. Raar eigenlijk, dat je zo snel al goed met iemand op kan schieten! Ik loop achter de meiden aan naar het podium, waar Simon, Nicole en Gary zitten. Ik kijk ze aan, wetend dat mijn lot in hun handen ligt.


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 18 juli 2013 - 21:39:
Sky, je moet egt gaan eten!!
Ik ga snel verder lezen ^^