Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Gotta be you (AF) » ×32×

Gotta be you (AF)

18 juli 2013 - 22:01

739

5

253



×32×

Enjoy! ;)

POV Emily
*twee maanden later, vrijdagavond om 20:00*
,,Miles, be calm now!" Ik pak haar hand en ze kijkt me aan. We zitten in de kleedkamer. Miley kleedt zich om, voor het concert. Ze is zenuwachtig.
,,How can I be calm? Check those security...I'm more nervous of them that for the show." Ze pakt haar make-up en brengt het aan. Ze doet haar armband om die ze van haar moeder gekregen heeft en niet veel later horen we haar fans in de zaal al schreeuwen: ,,Miley, Miley, Miley!" Ik hoor Miley nu nog zenuwachtiger worden en naar haar horloge kijken.
,,Who's coming?" vraag ik. Ze kijkt me aan en lacht.
,,Liam." Zegt ze. ,,We have already two months courtship." Wow, al weer twee maanden? Ik heb haar niet meer over Zayn gehoord...zal ik vragen of ze nog contact heeft met hem? Nee, ik wil haar show niet verpesten!
,,Where is he?" Miley opent de deur en kijkt naar links en rechts. Daarna sluit ze de deur weer. ,,Emily, where is he?"
,,Miles, please be calm." Ik merk dat ze niet rustiger wordt en pak mijn mobiel. Ik stuur een sms naar Liam: Where are you? Miley is going crazy! Emily. Niet veel later wordt er op de deur geklopt. Ik open de deur en zie Liam voor me staan. Miley rent naar hem toe en omhelst hem. Daarna geeft ze hem een passievolle zoen.
,,Honey, look at me." Zegt hij tegen Miley. ,,I understand that you ar nervous, but you have to breath slowly. Otherwise you faint."
,,Liam, listen. I'll get nervous from the security and not for the show."
,,I'll get that, but those security are here to protect you for crazy fans." Miley kijkt hem aan.
,,You are right." Ze pakt haar microfoon. ,,Show time!" Zegt ze en ze loopt naar het podium.

POV Miley
Ik moet bij mezelf lachen. De fans zien nu eerst al mijn videoclips voordat ik op kom. Ik hoor ze gillen. Dit is echt een heerlijk gevoel, al die mensen die gillen voor mij! Liam is er, dat is ook erg leuk. Zonder hem zou ik hier niet willen staan. Dan hoor ik het begin muziekje van 'Liberty Walk' en ga ik staan op mijn plek. Het doek gaat op en ik hoor iedereen gillen. Ik begin te zingen: ,,Don't live a lie, this is your one life. Don't live a lie, you won't get lost. Just walk, just walk..." Ik hoor het publiek met elke zin mee zingen. Het is geweldig om te horen dat ze al mijn nummers helemaal mee kunnen zingen! Ik begin te dansen en hoor het publiek de hele tijd meezingen. Er gingen een paar mensen fluiten naar mij. Er zijn zelfs fans, die alles filmen. Ik ben best trots op mezelf dat ik dit allemaal mag en kan doen. Ik kijk het publiek in en dan zie ik opeens Zayn en de jongens. Wat doet hij hier?! Ik heb geen zin in ruzie op mijn concert dus ik zeg er maar niks van. Ik zing mijn nummer 'The Climb' en Zayn filmt het. Hij is dus echt verliefd op me, anders filmt hij dit niet. Ik trek me er niks van aan en zing gewoon door. Op de een of andere manier, moet ik naar hem blijven kijken. Iets in hem trekt me aan, ik weet niet waarom maar het is zo. Ik loop naar voren toe en kijk recht in zijn camera. Als Zayn in mijn ogen kijkt, wordt ik stil. Ik kijk hem aan en er gaat een flits voor mijn ogen. Ik ren het podium af, achter de schermen.
,,What's wrong with you?" vraagt Liam. ,,You look weird." Ik kijk hem aan en dan zie ik alles wat er gebeurd is tussen Liam en mij. Het uitmaken en daarna de duw. ,,Miley?" Hij loopt naar me toe, maar ik zet een stap achteruit. Zayn...ik moet Zayn sms'en! Ik pak mijn mobiel en typ een sms in voor Zayn: Zayn, come to the dressroom, now! Ik kijk naar Liam en probeer de fijne herinneringen weer te denken, maar elke keer weer opnieuw zie ik de slechte. Ik zet snel een stap naar achteren.
,,Security!" roep ik. De bewaking komt aangelopen. ,,Take him away." De bewaking pakken Liam bij zijn arm en nemen hem mee. ,,Wait!" zeg ik nog. Liam kijkt me aan. ,,It's over." Zeg ik tegen hem en dan gebaar ik dat ze hem mee mogen nemen.


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 19 juli 2013 - 1:44:
Finallyyy!!!! Miley got her memory back!!!!
Snel verder
xXx


Team1D
Team1D zei op 19 juli 2013 - 0:12:
0_0


DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 18 juli 2013 - 23:44:
MWOEHAHAHAHAHAH!!!
Ze hebben de schurk tepakken!

Next?


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 18 juli 2013 - 21:58:
Jaa ik mis mij en Louis! Maar hij is supergoed!!
Xx


laurastyles
laurastyles zei op 18 juli 2013 - 21:55:
ik mis mij en.harry hahha