Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » When I'm locked in a cage, when my heart is broken, Because you threw the key away when you never let me go, I'm always by you're Side, Because love is stronger than a golden cage. » Part 2: Cigarettes, alcohol and drugs are the best drugs for teenagers like us

When I'm locked in a cage, when my heart is broken, Because you threw the key away when you never let me go, I'm always by you're Side, Because love is stronger than a golden cage.

19 juli 2013 - 4:23

684

0

184



Part 2: Cigarettes, alcohol and drugs are the best drugs for teenagers like us

Fabienne en Justin liggen in het weiland, wachtend op een gesprek.

Fabienne
Ik kom wat overeind. "Hoe bedoel je?" vraag ik aan hem en trek mijn wenkbrauw op. 'Ik bedoel hoe weet je dat?" ik kuch. "Waarom denk je dat?" verbeter ik mezelf. Ik schud mijn hoofd en ga weer liggen. Ik voel hoe Justin zijn hand in zijn zak steekt en er een kleine flacon uit haalt. Ik kijk wat schuin naar hem als hij de dop eraf draait. De sterke geur van whisky en iets anders dat ik niet herkende drong mijn neus binnen. Ik begin te hoesten en veeg mijn neus af. "Jus, wat ga je doen?" vraag ik aan hem als ik zie dat hij de flacon aan zijn lippen zet en er grote slokken uitneemt. Ik ga op mijn knieën tussen het riet zitten en kijk hoe hij dringt, zelf bijt ik losjes op mijn pink en sluit even mijn ogen. Ik open ze weer en kijk naar de lucht boven me, helder want het was best warm voor de tijd van het jaar. Zodra Justin de flacon in mijn handen duwt en rechtop gaat zitten voel ik dat mijn handen trilde, ik was moe. "Wat moet ik hiermee?" vraag ik aan hem. Hij wist dondersgoed dat ik niet dronk.

Justin
een lichte grijns ontstaat om mijn lippen en houd de flacon wat schuin in haar handen. "C'mon Fabi, 1 slokje kan toch geen kwaad?" dring ik aan en glimlach dan. "Ik zal niks tegen je vader zeggen" beloof ik lachend en kijk even naar de heldere lucht. "1 Slokje, misschien 2 of 3?" ik grinnik nu en kijk haar afwachtend aan. Als ik zie dat ze twijfelt schuif ik naar haar toe en leg mijn handen op haar benen. "Weet je nog dat je weg wilde bij je vader?" vraag ik aan haar en kijk naar de zilver kleurige flacon. 'Dat je iets anders wilde, meer spanning, uitdaging, dat je zelf dingen mocht beslissen?" ga ik door en lik over mijn lippen. "Nu heb je de kans?" ik knik erbij. Ik wachtte al een jaar op dit moment, dat ze zou drinken. Mijn whisky zou proeven en toegeven dat het inderdaad goed voelde. 'Toe maar" ik glimlach erbij en kijk naar haar.

Fabienne
Hij had gelijk, ik wilde dit al jaren, iets doen wat mijn vader niet wilde. Niet dat ik dat allang niet deed, weglopen van huis bijvoorbeeld. Ik kijk naar de flacon en neem dan een klein slokje. Ik voel het branden in mijn keel en kijk wat moeilijk, neem nog een slok. Een grotere dit keer en begin dan opnieuw te hoesten. "Wat is dit?" vraag ik ertussendoor en kijk Justin aan. "Dit is niet gewoon Whisky?" mompel ik en neem nog een slokje. Ik zie hoe trots Justin op me is, een blik die ik in tijden niet had gezien. Ik drink nog een slok en begon er aan te wennen. Ik kon de smaak niet helemaal omschrijven, whisky met iets anders? Ik schud de flacon even heen en weer en glimlach dan wat zuur. Ik voelde me wat weeïg worden en ga op mijn rug liggen. "Justin" vraag ik en kijk hem aan. "Heeft je vader je wel eens geslagen?" vraag ik. Die was raak, zijn blik werd anders en hij nam meteen een grote slok uit de nu lege flacon. "Oops" mompel ik en steun met mijn elle bogen op het riet. "Sorry" verontschuldig ik me en kom nu overeind. "Sorry" herhaal ik mezelf en voelde me wat misselijk. "Hij was alleen boos, meer niet" mompel ik en ga op mijn knieën voor Justin zitten. Zijn horloge weerkaatste met de maan zodat ik kon zien hoe laat het was. "Ik moet naar huis Justin" mompel ik en sta op.

Justin
Ik draai de dop op mijn flacon en steek die met mijn pakje sigaretten in mijn kont zak. "Kom" mompel ik en ontklem haar pols weer, trek haar mee naar de sloot en breng haar zonder iets te zeggen naar huis. "Zie ik je morgen weer?" vraag ik als we onder haar raam staan. k bijt op mijn lip en kijk Fabienne daarna weer aan.
---
einde part 2


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.