Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » When I'm locked in a cage, when my heart is broken, Because you threw the key away when you never let me go, I'm always by you're Side, Because love is stronger than a golden cage. » Part 3: You come into my house without the agreement we had to make

When I'm locked in a cage, when my heart is broken, Because you threw the key away when you never let me go, I'm always by you're Side, Because love is stronger than a golden cage.

19 juli 2013 - 16:06

869

0

131



Part 3: You come into my house without the agreement we had to make

Louisa
Ik had Justin al een week niet gezien, en dat was nieuwe. Meestal zagen we elkaar iedere dag. Ik loop de trap af naar beneden en trek mijn rokje van school iets omlaag. "Pap!" roep ik en loop de keuken in. "Pahap?!" roep ik wat harder. Dan pas valt het roze briefje op dat op de keukentafel is geplakt. 'Ik ben vanavond laat thuis' mompel ik in mezelf als ik het lees. Ik draai me om en schuif mezelf op de tafel. Ik had me de afgelopen dagen doodverveeld en zat met smart te wachten totdat Justin op mijn raam zou kloppen. Misschien was hij er klaar mee of viel mijn vraag niet goed. Ik zucht en open de koelkast die vrij leeg is, zoals altijd. Ik pak het aangebroken pak melk en neem er een paar slokken van. Vooral op avonden zoals dit, als ik alleen was slenterde ik alleen wat door ons huis of las ik een boek. 2 Uur later gaat wonder boven wonder de bel en ren ik bijna naar de gang, trek de deur open en schrik bijna van Justin die naar binnen stapt. "Ook hallo?" frons ik en duw de deur achter hem dicht. Na al die jaren was Justin nog nooit hier in huis binnen geweest, laat staan dat ik ooit zijn huis had gezien. Ik twijfelde zelfs of hij dat nog wel had. "Wat kom je doen?" vraag ik als hij zomaar de keuken inloopt.

Justin
"Heb je iets van Whisky?" vraag ik aan Fabienne en open de kastjes. "Sorry Fabi, ik had het druk" mompel ik vervolgens en pak een fles uit de kast. "Ik had het druk" ik draai me om en neem een grote slok. "Ik heb hier verderop een schuurtje ontdekt" glimlach ik wat trots en ga op de punt van de tafel zitten, zet mijn voet op de stoel en bekijk Fabienne even. Ze had een keurig bloesje aan en een rokje dat waarschijnlijk haar schooluniform moest voorstellen. "Ga je mee? Je vader is er toch niet?" vraag ik aan haar en grinnik dan. Ik neem opnieuw een slok en steek mijn hand naar haar uit. Ik zag dat ze twijfelde. "Je hebt me toch wel een beetje gemist?" vraag ik aan haar en pak haar hand vast als ze dichterbij komt. "Fab wat is er?" vraag ik aan haar en trek haar zachtjes tegen de tafel aan.

Fabienne
Ik kijk waar hij zit en haal mijn schouders op. "Je bent er opeens weer?" mompel ik en kijk naar de whisky fles die mijn vader wilde bewaren voor een toppunt in zijn carrière. "Ik weet het niet Justin, ik heb mn vader dan wel niet vandaag gezien maar de laatste keer dat we weggingen" ik bijt op mijn lip als hij knikt. "Maar ik wil wel mee" zeg ik snel als hij al wil opstaan. "Hoe laat?" vraag ik vervolgens snel en pak de fles whisky vast waar hij een paar slokken van genomen heeft. Ik strijk mijn rokje recht als ik merk dat hij naar me kijkt, niet normaal kijken maar die onderzoekende blik alsof hij o door me heen kon kijken. "Ik ga me eventjes omkleden" zeg ik daarna en laat zijn hand los.

Justin
"Dit is ook goed hoor" grinnik ik zachtjes als ze mijn hand loslaat. "Ik bedoel, dat schuurtje is maar een stukje hier vandaan en we hoeven nergens doorheen" ik neem nog een slok uit de fles en zet 'm dan naast me neer. Ik lik over mijn lippen en bekijk haar rokje even, vervolgens haar benen die gehuld zijn in een zwarte panty, moest vast ook van school en kijk daarna nar de zwarte ballerina's. "Ben ik even blij dat ik dat niet meer aan hoef" glimlach ik en kijk haar dan aan. Ik zat al heel lang niet meer op school en zag Fabienne nog iedere dag naar school gaan. "Zullen we gaan?" vraag ik en kijk de keuken rond, pak een appel van de fruitschaal en lijd van de tafel af. "Kom Fabi" mompel ik en sla mijn arm om haar middel. "Nemen we de achterdeur?" vraag ik aan haar en laat mijn hand door haar lange bruine haar gaan en kijk naar haar blauwe ogen. "het komt wel goed, ik zal goed op je passen" ik lach zachtjes om mijn eigen grap en open de tuindeur, duw haar zachtjes naar buiten en stap zelf ook naar buiten. "Waar ben je bang voor?" vraag ik aan haar. Ze vertrouwde me niet, en dat was voor het eerst.

Fabienne
Ik haal diep adem. "Hoe weet ik nou zeker dat ik weer veilig thuis kom?" vraag ik aan hem en bind mijn haar in een slordige staart als hij er met zijn hand doorheen gaat. "Justin" mompel ik en draai de deur op slot. Ik kijk omlaag naar mijn ballerina's. "Ik wil gewoon eens weten waar we heen gaan" mompel ik en kijk omhoog naar de lucht als ik zie dat het nog vrij licht is. "Je zegt altijd dat het goed komt" mompel ik en begin naar de achtertuindeur te lopen die ik open maak. "Ik vertrouw je Justin" zeg ik en kijk recht in zijn ondeugende bruine ogen.
---
Einde part 3


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.