Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 9

Vakantie avontuur. [END]

19 juli 2013 - 16:22

1575

2

350



Hoofdstuk 9

Heeeey! Hoofdstuk 9!! :) xx

P.O.V Roxy
Daar is weer dezelfde klok.. waarom? Ik zucht, ‘laten we maar weer terug naar het appartement gaan..’ en we slenteren naar het appartement. We doen de deur open en zien Tess, Niall, Liam en Zayn alweer naar Tess haar mobiel kijken. ‘Wat is er?’ vraag Louis. En ze laten de telefoon zien:
Tik tak, tik tak
‘Hoelang stond er eigenlijk op de aftelklok deze keer?’ vraagt Tess. Eerlijk gezegd heb ik geen idee dus wacht maar af tot de anderen het zeggen. Ik zie Louis en Harry ook naar elkaar kijken ‘24 uur..’ hoor ik Lola na een tijdje zeggen. ‘Fijn dat er nog iemand heeft opgelet.’ Zegt Zayn. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat het 20:00 is, ‘Wij gaan denk maar naar huis jongens, was de laatste dagen al laat, gaan jullie ook maar op tijd naar bed.’ Ik zie Tess knikken. ‘Rust zal ons goed doen.’ We geven de jongens nog even een knuffel en wensen Louis nog even sterkte en lopen met z'n drieën naar onze kamer. Lola gaat meteen richting haar bed en ik en Tess kijken samen met mijn ouders nog even TV. Snel daarna zijn we ook moe en gaan we ook richting ons bed. Als we eindelijk in ons bed liggen praten we nog even wat. ‘Waar zou Amy toch zijn?’ fluistert Tess. Ik haal mijn schouders op. ‘Misschien is ze wel in Zwitserland ofzo! Of een ander buitenlands land!’ Ja dat is waar.. wat nou als hij haar meegenomen heeft naar een ander land? Ik schrik een beetje van de gedachte.. vast niet. ‘Bij wat voor man zou ze zijn? Ik hoop niet dat het een creep is.. Zo’n dunne vent, met lang zwart haar en een lange..’ ‘STOP TESS! Ik wil het niet horen! Stop met je vragen! Het komt allemaal goed!’ Ik zie Tess rechtop gaan zitten. ‘Hoe zit dat nou, tussen jou en Hazz?’ zegt ze met een grijns. Hmm ik twijfel zal ik zeggen wat er is gebeurt vanmiddag en dan opeens floept het eruit 'Harry kuste me op mn wang vanmiddag' Ik zie dat Tess haar ogen groot worden en ze springt over op mijn bed. ‘Harry wat?’ fluistert ze. Gelukkig schreeuwde ze dat niet! 'Ja, ik weet het.. Ik had de sleutels gepakt en opeens uit blijdschap kuste die me op mijn wang' zeg ik verlegen. Tess grijnst. ‘Aww! Wat schattig!’ En geeft me en knuffel. 'Maar het was een vergissing zei hij, dus het betekende niets! Kom nu gaan we slapen anders maken we het nog later, morgen word het weer een zoektocht naar Amy' Ze trekt haar wenkbrauw op en zegt: ‘Nee, nee, ooit gezien hoe die naar je kijkt?’ en ze klimt terug naar haar bed. Ik wil snel van dit gesprek af zijn en zet de lamp uit en ga liggen. ‘welterusten Tessje!’ Ik hoor al niets meer, die slaapt echt snel! Ik denk nog verder aan Hazz. Het betekende echt niets toch? Het was maar een kus..

P.O.V Harry
Ik kan maar niet in slaap komen.. ik ben zo stom dat ik haar een kus gaf.. ik krijg wel een beetje dorst en loop even naar de keuken. Als ik de keuken in kom zie ik dat er al iemand staat. En wie anders dan Niall kan dat zijn? ‘Hey Hazz!’ zegt hij opgewekt. ‘Hej! Kon je ook niet slapen?’ Hij schud zijn hoofd, ‘ik kreeg honger.. Jij?’ ‘Nee kon ook niet slapen.. maar kreeg dorst.’ En ik pak een pak melk, en drink uit het pak. ‘Als ik uit gedronken ben zet ik het pak melk weg en wil ik weggaan. ‘Wacht Hazz! Hoe zit het nou tussen Roxy en jou?’ zegt hij met een grijns. ‘Dit wilde je al een poosje vragen hè?’ Hij knikt, ‘nou?’ ‘haha, ik heb haar vandaag een kus op haar wang gegeven uit enthousiasme’ mijn ogen worden groot.. heb ik dat nou serieus gezegd? Ik ren naar mijn kamer maar Niall komt me snel achterna. Eenmaal in mijn kamer doet hij de deur op slot. ‘Je hebt haar een kus gegeven? Wat goed van je man! Dat je je durfde te uiten! Maar vind je het niet wat eh, snel?’ Snel? Hoezo snel? ‘Het gebeurde gewoon..’ ‘Ik begrijp ook wel dat je er nog niet over wilt praten je moet denken.’ Hij staat op en wil weg lopen. ‘Niall wacht!’ hij draait zich om, ‘Hoe zit het dan tussen jou en Tess?’ en ik zie hem blozen, ‘nee het is niets, we zijn gewoon goede vrienden.’ ‘Gewoon vrienden hè? Heb je ooit naar jullie gekeken? Of hoe zij naar je kijkt?’ Hij word alleen maar roder. ‘Ze ziet me vast als een goede vriend..’ ‘DUS JE GEEFT HET TOE!’ Hij draait zich om en loopt verder naar de deur. ‘Niet teveel over Tess dromen hè?!’ hij draait nog een keer om en steekt zijn tong uit. Arme Niall, hij ziet het gewoon niet.. Ik dacht nog heel even na over hoe stom ik was haar een kus te geven, maar ze zei dat ze het niet erg vond. Uiteindelijk val ik al snel in slaap.

P.O.V Tess
Zoals gewoonlijk ben ik weer als eerste wakker. Ik rek me uit en kijk op de klok; 6:30. Het is nog vroeg, maar ik voel dat ik niet meer kan slapen. Ik trek even een sportshort en een sportshirtje aan en schrijf een briefje:
Ik ben even een stukje hardlopen X Tess
En leg hem op het keukenblad. Ik loop naar buiten en zie dat het nog helemaal stil is, alleen wat werknemers. Als ik terug kom van het hardlopen ga ik nog even op het muurtje zitten, het uitzicht is hier echt mooi! Goed moment om na te denken. Amy, ontvoert in het concertgebouw, toen eerst gezet in het geluidsinstalatie hol. Maar nu? Ze kan overal zijn.. Dan gaat mijn telefoon ‘onbekend nummer’ Nee niet die creep, uit nieuwsgierigheid neem ik toch op. ‘Hallo?’ ‘Heeeeeyy!’ Haha het is Niall ik hoor het. ‘Hee Niall! Wat doe jij al zo vroeg op?’ ‘Kan ik beter aan jou vragen, kijk is naar boven’ ik draai me om en kijk naar boven en zie Niall als een gek zwaaien. ‘Hahaha’ Ik sta op en zwaai terug. Dan loopt hij weg en ga ik weer zitten. Het is ondertussen 7:30 uur, Roxy en de rest zullen nog steeds slapen denk ik. Dan hoor ik iemand aankomen rennen. Ik draai me om en zie dat het Niall is met een voetbal. Ik sta op en geef hem een knuffel. ‘Hee!’ ‘Hey!’ zegt Niall opgewekt. ‘Potje voetballen?’ ‘Is goed!’ En we lopen naar het veldje achter het huis. Onderweg sms ik Roxy nog even:
Op het briefje staat dat ik ben gaan hardlopen, maar ga nu ook nog even voetballen met Niall X Tess dus niet ongerust zijn!

P.O.V Roxy
Het is pas 8 uur.. Ik draai me om nog even verder te slapen maar dan zie ik dat Tess haar bed leeg is! Ik schrik. ‘Tess?’ fluister ik. Geen reactie, dan kijk ik even op mijn mobiel of het echt 8 uur is, ja het is echt 8 uur! Hé een berichtje, ontvangen om 7 uur. Ik klik erop en zie dat hij inderdaad van Tess is.
Op het briefje staat dat ik ben gaan hardlopen, maar ga nu ook nog even voetballen met Niall X Tess dus niet ongerust zijn!
Oké pfiew, dan kan ik nog even gaan slapen.. Half 9 word ik weer wakker en hoor de deur van de badkamer dichtslaan. Tess schrikt er zelf ook van. ‘Sorry!’ Fluistert ze. Lola is ook al uit bed zie ik. ‘Je was wel actief vanochtend!’ ‘Ja ik kon gewoon niet meer slapen en had heel veel energie en thuis ga ik dan altijd hardlopen.’ Ze zet muziek aan en we kleden ons snel aan. We ontbijten wat. ‘Zullen we vandaag anders gaan zwemmen?’ vraagt mama. ‘Jaa! leuk!’ roepen Tess en Lola in koor. ‘Wat nou als we een opdracht krijgen, dan hebben we de jongens ook nodig!’ ‘Dan gaan zij toch ook mee!’ Zegt mama met een knipoog. Tess, Lola en ik eten snel ons ontbijt op en rennen naar de kamer van de jongens. We klopen en er word weer opengedaan door Liam. ‘GOEDEMORGEN!’ zeggen we opgewekt. ‘Ga je mee zwemmen?’ vraagt Lola gelijk. ‘Uhm, is goed!’ en hij rent naar zijn kamer. Dan zit Zayn op de bank. ‘Ga je ook mee zwemmen Zayn?’ vraagt Lola. ‘Jaa, best!’ De andere jongens zitten in hun kamer, Lola gaat naar Louis, Tess naar Niall en en naar Harry, ik klop op de deur, en loop naar binnen. Harry was uit het raam aan het kijken en draait zich om. ‘Hey Rox!’ ‘Heey! Hazz!’ Ik loop naar hem toe, ‘Ga je ook mee zwemmen?’ ‘Ja leuk!’ antwoord hij. ‘Gezellig! Over een half uurtje in de Lobby!’ En loop zijn kamer weer uit. Ik zie Tess al op de bank zitten. ‘Vond Niall het leuk?’ ze kijkt op en haalt haar schouders op. ‘Geen idee! Hij stond nog onder de douche ik heb het nog niet gevraagd!’ Lola komt ook naar buiten gehuppeld. ‘Het duurde even maar ik heb hem overtuigd!’ zegt ze met een big smile. ‘Willen jullie het tegen Niall zeggen? Dan gaan wij ook alvast omkleden.’ ‘Is goed!’ zegt Zayn met een knipoog. We rennen naar onze kamer en kleden ons snel om. Na een half uurtje komen wij aan in de lobby en staan de jongens er al.


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 20 juli 2013 - 20:49:
MELDING


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 19 juli 2013 - 20:25:
Leuk!!