Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » Voor het eerst bij het internaat.

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:16

764

4

293



Voor het eerst bij het internaat.

Daan en Katie zijn nu bij het internaat, en hun ouders zijn net weg, ze staan voor een groot gebouw en hebben hun koffers in hun hand.

'Daan, ik vind dit echt drie keer niks!' Ik kijk Daan boos aan, 'Je hebt gelijk, maare ik kan er ook niks aan doen, dus kijk me niet zo boos aan!' Daan kijkt naar het grote gebouw wat voor hun staat, 'Katie, kom we gaan naar binnen, en probeer er het beste van te maken.' Daan geeft mij een kus op m'n wang.
Hij loopt voor me uit naar binnen, ik sjok achter hem aan. Als we binnen zijn, zien we een grote ruimte, met rode muren, voor de rest wit. Alles wit. Er is daar nog een groepje jongens, die hier waarschijnlijk ook nieuw zijn want ze hebben hun koffers in hun hand een vrouw praat met ze en legt ze dingen uit.
Er komt ook een vrouw op ons af, 'Hoi, jullie zijn Daan en Katie Jansen, nietwaar?' Daan knikt, 'Mooi, dan zal ik jullie naar jullie kamer brengen, jullie hebben wel kamergenootjes, die jullie het meeste zullen uitleggen.' De vrouw loopt langs het groepje jongens en wenkt ons dat we mee mogen komen, ik pak mijn koffers van de grond, en loop samen met Daan achter de vrouw aan.
Als ik naar het groepje jongens kijk merk ik op dat ik hun gezichten ergens van ken, en blonde jongen steekt zijn hand naar me op en zwaait, ik lach.
'Daan hier is jouw kamer.' De vrouw doet de deur open en ziet dat er een jongen op het bed zit en een boek leest, hij kijkt op en maakt kennis met Daan. De vrouw doet de deur dicht en loopt verder, het groepje jongens van net loopt net iets achter ons, ik zie dat ze elkaar steeds tegen de muur proberen te duwen. Opeens valt een van de jongens op de grond en alle anderen springen op de jongen, de vrouw die hun begeleidt heeft het niet eens door en loopt verder, alle jongens staan snel op en rennen achter de vrouw aan. 'Hier is jouw kamer Katie.' De vrouw doet een kamer open, er zitten 2 meiden de Girlz te lezen, het groepje jongens krijgt de kamer tegenover mij, ik hoor dat de vrouw zegt dat ze rustig moeten zijn en niet te veel aandacht moeten trekken. Ik loop de kamer binnen, zet mijn koffers op de grond en kijk rond, drie bedden op rij, met daar naast aan de rechterkant een kast voor je kleding en aan de andere kant een nachtkastje, tegen de muur aan staan drie bureau's met laptop erop. De meiden zitten op het meest rechter bed, 'Hoi, ik ben Katie.' Zeg ik zo stoer mogelijk.
'Ah, jij bent ons nieuwe kamergenootje, leuk, ik ben Anouk.'
Het andere meisje zit nog op het bed in de Girlz te lezen, 'Anouk, Zac Efron heeft misschien een nieuwe vlam, zo dat echt zo zijn? Anouk?" Het meisje kijkt op uit de Girlz en ziet mij, 'Oh, sorry, ik had het even niet door, ik ben Sofie.''
'Katie, je kan het middelste bed nemen, ik slaap aan de linker kant, en Sofie aan de rechter kant. Zo meteen leg ik je wel het een en ander uit.' Anouk kijkt me serieus aan, Sofie is weer op haar bed gaan zitten en verder lezen.
Ik pak mijn koffers en loop naar het middelste bed, wat voortaan mijn bed is.
Ik pak mijn koffers uit, en pak een foto van mijn ouders, Daan en ik.
Ik haat ze!! IK HAAT MIJN OUDERS@!!! ik pak de foto en scheur mijn ouders van de foto af, dat je alleen Daan en mij nog ziet, Anouk ziet wat ik doe.
'Is je broer ook hier?'Vraagt ze voorzichtig, ik knik.
'Waarom ben jij eigenlijk hier, Anouk?'
Waarschijnlijk zag Anouk de vraag al aankomen en zegt: 'Mijn ouders stierven toen ik 13 was, toen ben ik hier heen gegaan, want de directrice is mijn tante.'
Ik knik, wat heftig dat wil je toch ook niet meemaken? Ach ja, ik ben het niet, en geloof ik heeft Anouk het er niet zo moeilijk mee, 'Sofie, waarom ben jij hier?' Ik draai me om , maar Sofie geeft geen reactie.
'Sofie is hier omdat haar ouders 3 jaar op vakantie zijn naar Brazilie, voor werk en daar kunnen ze dan niet voor haar zorgen.' Weer knik ik, er word op de deur geklopt, ik loop naar de deur toe, en doe open, daar staat dat groepje jongens die ik al eerder had gezien. 'Hee Katie! Ga je mee de school verkennen?' Vraagt een jongen met een wit shirt aan met streepjes erop, en met brutels, 'Oke.' ik doe de deur achter me dicht, en we lopen een deel van de school in.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 16 nov 2013 - 20:31:
Nog steeds woehoee!!!


RivLovee
RivLovee zei op 13 nov 2013 - 6:06:
Nog steeds, likee hoowr lovely girll


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:05:
Heuii cool verhaaal! xx Someoneee


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 18:19:
Waarom 0 reaties dit een geweldig verhaal !!
Ik ga lekker op elk hoofdstuk reageren