Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » De school, de leerlingen en de leraren...

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:18

658

3

274



De school, de leerlingen en de leraren...

Katie en Louis, Liam, Niall, Harry en Zayn zijn nieuw, en verkennen de school, zij kennen haar naam, wel zij die van hun niet, ze zijn nu in de kantine waar niemand is.

'Saai, er is echt niemand, slaapt iedereen om 4 uur s'middags al ofzo?' De jongen met het streepjes shirt, kijkt iedereen langzaam aan en kijkt dan naar de kantine waar we in staan. Ik krijg een smsje, iedereen hoort mijn mobiel en kijkt me aan, ik pak mijn mobiel en kijk, een berichtje van Daan

Heey Katie! Vind je het al leuk? Al vriendinnen? Of vriendjes? Ik vind het hier wel okay, maare ik zie je xx Daan

Ik sms snel terug:

Hoi Daan! Ik heb wel leuk! En vrienden, en vriendinnen, doei xx Katie

Ik klik op verzenden, en nog steeds kijken alle jongens naar me, 'Hoe heten jullie eigenlijk?' Vraag ik zodat ze mij niet de hele tijd zo vreemd aankijken.
Een blonde jongen zegt: 'Ik ben Niall, en dit is Louis.' Hij wijst naar de jongen met het streepjesshirt en dan naar een jongen die een beetje getint is met zwart haar, 'Dit is Zayn.' Dan loopt hij naar een jongen met krullen, 'Dit is Harry.' hij aait hem even over zijn hoofd, wat Harry blijkbaar niet leuk vind, en een pootje voor Niall haakt, Niall valt bijna maar kan nog net blijven staan door de laatse jongen die er staat, 'Dit is Liam.' Zegt Niall die boos naar Harry kijkt.
'Kom we gaan verder.' Zegt Louis
'Waarom vroegen jullie mij eigenlijk mee?' Vraag ik nieuwsgierig, ik kijk naar Louis, die Niall en Harry uit elkaar probeert te halen.
Zayn komt naast me lopen, 'Omdat we zagen dat jij hier net ook binnen kwam.'
Zayn kijkt me aan, wouwie, mooie ogen, nou nummer 1 hottie is er!
We lopen verder en komen in een bibliotheek, er zaten een paar kinderen te studeren. Louis legt zijn ene hand op de mond van Niall, en zijn andere hand op die van Harry. Liam legt zijn had weer op de mond van Louis, en val zichzelf. Het zag er zo grappig uit, dat ik en Zayn niet meer bijkwamen en toen legde Niall zijn hand op mijn mond, en Harry zijn hand op de mond van Zayn, toen kwam er opeens een groep kinderen en die lagen duppel van het lachen, toen wij het ook niet meer uit konden halen en dus ook duppel lagen.
Toen we eindelijk weer bij kwamen, kwamen Anouk en Sofie langs die zeiden dat we moesten gaan eten. Dus toen liepen we naar de kantine, om daar eten te halen, tijdens het eten zat ik naast Zayn en Anouk, En ik zag dat Niall die naast Zayn zat, Zayn de hele tijd tegen mij aan probeerde te duwen.
Tijdens het eten zag ik Daan ook nog, hij zat bij een groepje jongens, blijkbaar had hij het wel naar zijn zin. Ik mis thuis wel, maar zo slecht is het hier niet, met wie zal Iris, mijn bff, nu bff's worden? Ze ging niet echt met veel anderen om, alleen met mij.. Weet je wat, na het eten kan ik haar misschien wel mailen. Ik draai mijn hoofd om om te kijken wat er gebeurt want ik hoorde Louis schreeuwen, maar Niall duwt Zayn net naar mij toe, en heel eventjes raken Zayn's lippen mijn lippen, Snel gaan Zayn en ik uit elkaar, beide blozen we de rest van alle tijd kijken we elkaar niet meer aan, ik hoorde wel dat Niall lachte toen ik met Zayn zoende.
Na het eten ging ik naar Daan toe, we zaten op zijn kamer, waar hij met nog een jongen sliep Boris, ik heb verder niet met hem gesproken. Ik had Daan alles vertelt, van het eten dan, en Daan keek mij aan met zijn mond in een O-vorm, ik pakte mijn mobiel en maakte een foto.
'Sorry, moest even.' Zeg ik gauw tegen Daan, hij houdt er niet van als iemand een foto van hem maakt.
Daarna moest ik van Daan weg omdat hij wou douche, op de gang kwam ik Zayn tegen, doordat we beide naar de grond keken, botsten we tegen elkaar op en vielen op de grond


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:09:
Hihahalootjuhss, ik wou nu ff zeggen dat dit verhaal

FANTASTISCH!

is. Okkee bye en x Someone


1D4EVER
1D4EVER zei op 8 aug 2013 - 21:42:
HAHAHHAHAHA IK LIG DUBBEL!!


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 18:54:
Hahahah awkwarddd.
Leuk verhaal! Snel verder lezen met de volgende hoofdstukken !