Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » Broers, vrienden, en tranen

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:19

609

2

249



Broers, vrienden, en tranen

Ik kijk recht in Zayn's ogen, Louis en Liam komen aanlopen en helpen mij en Zayn overeind. 'Dank je wel.' Zeg ik tegen Louis die mij over eind hielp.
Ik loop gauw door naar mijn kamer, ik voel ogen in mijn rug prikken, als ik bij de deur ben van mijn kamer kijk ik nog één keer achterom naar de jongens, ik steek even mijn hand op en loop dan de kamer binnen. Ik gooi de deur met een klap dicht, en ren op mijn bed af, Sofie komt naar me toe, Anouk is er niet. 'Katie, heb je problemen met jongens?' Vraagt Sofie voorzichtig. 'Ja!' Sis ik, 'Rustig maar hoor, ik probeer je te helpen, vind je het erg?' Sofie houdt er niet zo van als mensen haar op niks af afkraken, ik ga rechtop zitten, 'Sorry Sofie, ik zit gewoon eventjes niet lekker in mijn vel.' Sofie staart me aan 'Noem jij dat gewoon? Daar gaan we wat aan doen meid! Vertel me eerst wat er is.' Ik vertel haar het verhaal, van de kus, wat er in de gang gebeurde.
Sofie kijkt naar haar schoenen, 'Wat is er?' Vraag ik, 'Huh, niks ik zit te denken over wat je alle maal vertelde.' Sofie kijkt nu naar de deur of ze verwacht dat er iemand komt. De deur word opengedaan en Anouk komt binnen, 'Katie, Louis staat voor de deur op je te wachten, hij wil met je praten ofoziets.'
Ik loop naar de deur en Louis leunt tegen de muur, 'Daar ben je!' Hij klinkt verwonderd alsof ik al jaren vermist ben. 'Hoezo wou je me spreken?'
Louis trekt een spannend gezicht op, en zegt dat ik mee moet gaan, hij wilt zijn kamer binnen lopen ik loop hem achterna, Harry zit op zijn bed en leest een boek als hij mij ziet knipoogt hij naar me. Louis gaat op een bed zitten, en klopt op het bed om te zeggen dat ik daar kan gaan zitten, ik ga zitten.
'Wat is er nou Louis?' ik kijk hem vragend aan, hij trekt expres een gekke bek, Harry die ook naar ons kijkt schiet in de lach, en ik ook.
'Katie, waar ik het met jou over wil hebben is, over Zayn.'
Ik hoor een deur open en dicht gaan, Harry is weg.
'En hoezo over Zayn?' Ik kijk hem nieuwsgierig aan. 'Hij voelt zich niet op z'n gemak hier, en met jouw.' Louis kijkt me aan, 'Wat bedoel je dat hij zich niet op z'n gemak bij mij voelt Louis?' Op dat moment komen Niall, Liam en Zayn de kamer in, 'Ik ga.' Zeg ik tegen Louis, ik geef hem een knuffel en loop de kamer uit. Ik loop de gang door naar mijn kamer, Anouk en Sofie lezen weer in de Girlz, 'Wat hebben jullie toch met dat blad?' Vraag ik ze, maar ze geven geen antwoord. Er word op de deur geklopt, Anouk wil opstaan maar ik zeg dat ik wel even kijk, Daan staat voor de deur, 'Heey Katie!' Hij geeft me een kus en loopt de kamer in, gaat op m'n bed zitten, en kijkt me aan.'
'Daan, wat is er?' Vraag ik nieuwsgierig.'
Daan ziet de verscheurde foto op mijn nachtkastje, 'Kat, dat is zonde, ze hebben ons hier niet expres heen gestuurd.' Ik kijk hem boos aan, 'Daan, dat deden ze wel, ze haten ons gewoon!' Ik loop boos de kamer uit en ga naar de bibliotheek, en moet huilen, ik kijk om me heen er is niemand, ik kan hier niet meer tegen ik voel tranen rollen over mijn wangen.
Dan voel ik een hand op mijn schouder, ik draai om en kijk recht in de ogen van Zayn


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:11:
Cool story! Likeeeeeeeeeee


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 18:58:
Oe la la zayn!