Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » Tranen van liefde.

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:22

478

2

238



Tranen van liefde.

Ik hoop dat jullie het weer leuk gaan vinden, Xx AA. Zayn POV:

Anouk zoent me, wil ik dit wel? Ik weet niet precies wie of wat ik moet geloven. Anouk heeft misschien wel gelijk, want zo'n leuke meid als Katie ziet me toch nooit staan.... Of zal Katie gelijk hebben dat Anouk hier de boel bedriegt? Dat zal echt niet gebeuren, daar is Anouk echt geen type voor.
Anouk kijkt me met grote ogen aan, 'Het geeft niet, het is net uit met Katie, en nu zoen ik met je. Het spijt me.' Ze wilt weglopen, maar ik hou haar tegen.
'Blijf hier, jij hebt helemaal niks verkeerds gedaan, Anouk.' Ze kijkt me verbaasd aan, maar blijft toch.

Anouk POV

Ik blijf bij Zayn, ik ben zo blij dat ik goed kan toneelspelen. Ik moet zijn gedachte van Katie weghalen, en hem alleen nog maar alleen aan mij moet laten denken. Zou hij veel geld hebben? Hmm, als hij mijn vriendje word, kan ik daar toch wel gebruik van maken? Dat keurt hij toch wel goed voor zijn vriendinnetje, of nu nog, toekomstige vriendin. Haha, ik moet alleen nog zorgen dat iedereen een hekel aan Katie krijgt, en dan is Katie alleen.
Zayn pakt mijn hand, ik kijk hem aan, hij kijkt mij ook aan.
'Dankjewel, voor de kus.' Hij kijkt me iets serieuzer aan, ik lach.
Hij is echt lief. Ik hoop dat ik hem gauw in mijn macht krijg.
Misschien kan ik Harry, of een van zijn andere vriendjes wel om hulp vragen.
Alleen hulp voor het versieren natuurlijk, niet voor mijn plan met Katie.

Katie POV

Ik wil naar mijn kamer lopen als ik aan het einde van de gang, Anouk en Zayn zie zoenen. Daarom, wou Anouk dus dat het uitging tussen Zayn en mij.
Of zou Zayn hier ook iets mee te maken hebben, dat er al langer iets tussen hun speelt... Dat zal toch niet? Ik ren snel terug naar de bibliotheek toe.
Daan zit in de bibliotheek met wat vrienden van hem, ik ga aan een tafel zitten, en doe of ik op mijn mobiel zit, in de hoop dat Daan niet naar me toe komt.
Anouk en Zayn zoende...Ik voel tranen opkomen, mijn ogen vullen zich met tranen...En toen barste ik los, ik probeerde niet te hard huilen, maar ik kon het echt niet meer inhouden. Daan zag me. Hij loopt naar me toe, en komt naast me zitten. 'Katie, leg het eens uit.' Hij kijkt me relaxed aan, en geeft me een knuffel, z'n shirt word nat door mijn tranen, maar dat maakt Daan echt niet uit. Ik vertel alles aan Daan, ik weet niet waarom, maar ik moest alles echt er even uit gooien. 'Wouw, dat is heftig.' Daan kijkt me verbaasd aan.
Over mijn wang rollen nog tranen, en dan in de deuropening zie ik Anouk met Zayn.
Omarmd. Met z'n tweeen. Als Anouk mij ziet zoent ze gauw Zayn. Zayn zag me ook, het leek wel alsof hij geschrokken was dat ik huilde..


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:17:
Zayn! Kijk naar haar! Niet naar die fucking bitch!


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 19:05:
Zayn. Kom op. Je bent geen player. Focus.