Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » Verraad.....

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:23

646

2

262



Verraad.....

Zayn:

Is dat nou Katie die huilt? Waarom huilt ze? Zij heeft het toch uitgemaakt, omdat ze verliefd is op Louis? Ik snap haar echt niet. 'Laat haar maar, kom we gaan ergens anders heen.' Anouk trekt aan mijn arm. Die meiden waren eerst toch vriendinnen? Of heb ik het nou fout? 'Anouk, ben jij niet bevriend met Katie?' Anouk grijnst, 'Natuurlijk niet, ze is gemeen, kijk nou hoe ze tegen je gelogen heeft.' Ja, dat is waar. Katie had gelogen, en niet zo'n beetje ook.
Ik snap echt niet dat ik daar in getrapt ben. Iemand legt zijn hand op mijn schouder, ik kijk om....Daan, de broer van Katie staat voor me. 'Zayn, heb je een momentje om te praten?' Hij kijkt me strak aan. 'Ligt eraan, met wie bedoel je praten?' Ik probeer het zo aardig mogelijk te zeggen, want Daan is vast erg op Katie gericht en staat zeker aan haar kant. 'Alleen wij twee.' Hij kijkt naar Anouk die achter me staat, ik knik. 'Oke, maar niet te lang, Anouk wacht hier. Ik ben zo terug.' Ik geef een kusje op haar neus. En loop samen met Daan naar een plekje waar niemand is.

Anouk:
Zayn loopt met Daan weg. Jeetje, waarom moest Daan nou komen? Ik moet wel de andere nog in palmen om Katie te haten. Eigenlijk moet ik goeie leugens hebben over haar. Misschien kan ik straks als Zayn weer weg is, wel iets bedenken. En een lijstje maken ofzo, maar ik moet Sofie overtuigen om Katie te negeren, dan zit ze sowieso alleen op haar kamer. Zayn loopt weer terug.
'Ben er weer, sorry dat het zo lang duurde.' Ik lach, 'Geeft niet, kom zullen we picknicken?" Samen met Zayn loop ik naar de kantine om wat lekkers te halen.


Daan:
Lekker dan, Zayn liegt dat hij barst. Katie heeft nog nooit tegen me gelogen.
Zelfs niet toen ze stiekem had gerookt, dan liegt ze nu ook niet hoor.
Ik loop naar Katie toe, ze zit op haar mobiel. 'Hoi.' Ik geef haar een kus op haar wang.
'Toe minste nog iemand die om me geeft.' Ze kijkt me aan, ze heeft erg rode wangen van het huilen. 'Katie, heb je mij de waarheid vertelt, of niet?' Ze kijkt me verbaasd aan, deze vraag had ze dus niet verwacht. 'Denk je dat ik loog, tegen jouw?" 'Nou.....' Ze kijkt me boos aan, 'Dank je wel Daan!' Katie loopt boos weg. Wat heb ik nou weer fout gedaan? Ik vroeg het toch alleen?
Nu weet ik nog steeds niet wie ik moet geloven?
Ik snap echt niks van dit verhaal....


Katie:
Waarom? Waarom begrijpt Daan me niet? Zou Anouk? Of Zayn? Ze hebben vast een heel ander verhaal gemaakt..... Ik loop mijn kamer binnen, Sofie zit een tijdschrift te lezen. 'Hoi Katie.' Ik steek even mijn hand op en plof dan op mijn bed. Ik wou dat Daan me geloofde, ik heb nooit, maar dan ook nooit tegen hem gelogen. Omdat, hij als een beste vriend voor me is. Langzaam val ik in slaap, en droom erover dat Zayn nog mijn vriendje was.

--Later in de avond--

Anouk:

Een lijst schrijven...Ik zit in de bibliotheek, er is bijna niemand. Behalve de het vrouwtje van de balie. 'Nog een half uurtje, dan gooi ik de boel dicht.'' De vrouw kijkt me strak aan, ik knik. Nou, na dat halfuurtje mag ze die wrat op haar neus wel weghalen...Vreemde heks. Anouk, kom op, ik moet dan lijstje hebben.
Ik pak een papiertje en schrijf op:

Lijstje tegen Katie.
1. Laat iedereen geloven dat ze alleen bevriend met hun is, zodat ze gemakkelijk geld uit hun kamer kan pakken. En dat ik haar had tegen gehouden toen ze geld uit Niall's portemonnee had gepakt.

Eigenlijk is die best wel goed. Ik ga die proberen! Hopelijk lukt het. Ik zie dat er iemand de bibliotheek inkomt, en achter me langs loopt. Ik kijk achterom en kijk recht in de ogen van.........


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:21:
Oww good story! Oowk goedbedacht! Jij hebt heel wat meer fantasie dan ik.


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 19:08:
Die meid, woehoe, bitch alarm. Alleenmaar uit op geld.
Je schrijft goed meid !