Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » De ruzie met Niall

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:25

745

2

251



De ruzie met Niall

Mijn vriendin heeft me gedwongen een nieuw hoofdstuk te schrijven! Dus hier is ie

Anouk POV
Sofie gelooft me, nu de jongens nog wijs maken dat Katie geld wilt stelen.
Ik hoop dat ze gauw buiten gesloten word, het is nou niet echt dat ik haar mag. Ik snap niet eens dat mijn tante haar heeft toegelaten tot deze school.
Ze is toch vreselijk, echt een meisje die denkt dat ze zelf geweldig is, maar dat helemaal niet is, en Zayn past niet bij haar, maar wel bij mij.
Ik loop de kamer uit, Sofie is op haar bed een tijdschrift gaan lezen.
Ik loop naar de jongens kamer. En klop op de deur, Zayn doet open. Waarneer hij mij ziet, zoent hij me meteen. ‘Ieuww, niet te klef!’ Roept Louis meteen. Zayn en ik lachen. Ik loop de kamer in, en ga op het bed van Zayn zitten. ‘Jongens, ik moet jullie waarschuwen.’ Zeg ik zo serieus mogelijk, als ik niet kon toneelspelen, was ik nu echt in lachen uitgebarsten. Louis kijkt me aan, ‘Voor een aardbeving?” Vraagt hij, ‘Nee, voor Katie. Ze wilt geld stelen, ze heeft het al geprobeerd bij Niall en Sofie. En waarschijnlijk kan het ook bij jullie gebeuren.’ Even kijken de jongens elkaar aan, en kijken dan weer naar mij. Niall komt de kamer in. ‘Niall, Anouk heeft ons net gewaarschuwd voor Katie, ze steelt geld, van jouw en Sofie.’ Niall werpt een boze blik op mij. ‘Dat is helemaal niet waar! Ik ben geen geld kwijt geraakt! Anouk verzint alles!!’ Schreeuwt Niall, en hij wijst naar mij. ‘Niall, je miste geen geld omdat ik Katie had betrapt, toen had ze alles weer terug gelegd.’ Zeg ik zo normaal mogelijk, waarschijnlijk heeft Katie met Niall gepraat, wat een trut! ‘Niall, Anouk gaat geen dingen verzinnen zo is ze niet.’ Zayn kijkt een beetje boos naar Niall. ‘Jawel, maar jullie trappen er in, ze wilt iedereen tegen Katie spannen. Dat jullie daar in trappen stelletje losers!’ Niall kijkt de jongens echt boos aan. Hij loopt weg, en gooit de deur met een klap dicht.

Louis POV
Zo boos had ik Niall nog nooit gezien, hij was vrolijk. Zal hem iets dwars zitten? Dat wat hij zei kan nooit waar zijn, Anouk zou over zo iets gewoon niet liegen. Misschien is Niall wel verliefd op Katie, en wilt hij niet van de nare dingen over haar horen. Dat kan ook altijd nog. Maar Niall is niet echt verliefd op types zoals Katie, die passen meer bij Zayn. Maar, die heeft nu een relatie met Anouk. Ik kan achter Niall aan gaan, maar zou hij dan niet boos zijn, omdat we hem niet geloven. ‘Jongens, wat zou er met Niall zijn?’ Vraag ik, eigenlijk ben ik best geschrokken, Niall heeft me nooit voor ‘loser’ uitgemaakt, of zo tegen me staan schreeuwen. Alle anderen staren nog verbluft voor zich uit. Dit was best vreemd.

Niall POV

Jeetje, waarom geloven ze mij niet maar Anouk wel? Ze..ze..LIEGT!! Dat ze barst! Hun trappen allen maal in haar smoesjes, overal vindt ze iets op. Ik moet eigenlijk bewijs hebben dat Anouk hier de rare is. En Katie de normale. Dit is gewoon zo flauw, ze weten toch hoe Katie is, hoe we haar hebben ontmoet. Naar dat meisje moeten ze kijken, niet naar de zelf verzonnen versie van Anouk, die zogenaamd alles over Katie weet wat ze doet. Anouk kwijlt allen maar over Zayn heen, voor de rest doet ze bijna niks. Het zou zo fijn zijn om naar de directrice kunnen te gaan, maar dat is de tante van Anouk. Dus die zal wel weer aan de kant staan van Anouk.
Logisch. Eigenlijk moet ik meer jongens het verhaal van Katie vertellen, zo dat ze weten wat het echte verhaal is, en niet het neppen verhaal. Waar in ze veel te veel geloven. Ze moeten geloven in mij en Katie. Zal ik Louis proberen te vertellen wat het echte verhaal is? Ik loop terug naar mijn kamer, Louis komt net de kamer uit. ‘Louis, heb je even tijd?’ Vraag ik, hij knikt. We lopen naar buiten en gaan op een bankje zitten, ‘Louis, ik wil je het echte verhaal vertellen..’ Louis geeft me een klopje op mijn schouder, ‘Het geeft niet hoor, dat je verliefd op Katie bent, en daarom die nare dingen over haar niet wilt horen. Dat hebben we allen maal als we verliefd zijn.’ Waar heeft Louis het over? Denkt hij dat ik verliefd op Katie ben? ‘Nee, Louis, dat is niet zo. Luister maar eens naar het echte verhaal.’ Maar Louis is al weer weg.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:26:
Tenmiste 1 die logisch nadenkt! Like you Niall!


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 19:13:
Damn Lou, luister eens halloooooo. Important stuff here.