Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » Invloed, vrienden, ruzie.

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:26

492

2

248



Invloed, vrienden, ruzie.

Ik geef jullie weer een hoofdstuk, daarna probeer ik even wat rustiger aan te doen. Omdat ik het erg druk heb! Soorry, maar ik ga zo veel mogelijk proberen te schrijven hoor! Liefs, Amy

Niall:

Waarom? Waarom gelooft niemand in me? Ik heb nog nooit gelogen, alleen één keertje toen ik het laaste koekje op at. Maar dat is toch niet zo erg? En ze weten nu wel dat ik dat was. Maar dat is zeker een jaar geleden! Pff, geloofde Louis mij maar. Dan had ik toeminste 1 iemand die me gelooft, en dan heb ik Katie natuurlijk nog. Ik loop naar binnen toe, ik zie Zayn en Anouk hand in hand lopen naar de bibliotheek. Ik loop achter hun aan, Katie zit ook in de bibliotheek. Ik zie dat Zayn en Anouk expres van Katie afstand nemen. iK plof neer op de stoel naast Katie. 'Hoi.' Zeg ik, Katie kijkt op van een boek. Een roman, die lezen al die meiden vaak. Zayn kijkt me raar aan, ik pak Katie's hand vast. En zoen haar. Ze duwt me weg. 'Waarom Niall?! Sta je daarom aan mijn kant?'Jezus!' Boos loopt Katie weg. Zayn loopt naar me toe. 'Ben je verliefd op haar?' Vraagt hij, 'Nee, echt niet. Jij?' Zayn loopt weg. Zou hij nog verliefd op haar zijn? Het kan wel, maar hij gaf geen kick, en zei niks. En jammer genoeg heeft hij geen sprekende ogen. Ik loop de bibliotheek uit, naar Katie toe. Ze staat voor de deur van haar kamer. 'Katie!'Roep ik, ze kijkt om.
'Wat moet je Niall?' 'Uhm, Katie. Van die zoen net, kwam omdat ik wou weten of Zayn op je is.' Even kijkt ze me vreemd aan, maar knikt dan. 'Ik hoop dat je het meent.' Zegt ze, 'Vanavond, naar de disco, ga je mee? 'Vraag ik, ik zie haar als een vriendin. Ik hoop dat zij het ook zo ziet. Ze knikt. 'Oke, ik haal je om half 9 op.' Zeg ik, Katie gaat hara kamer binnen, en ik loop naar de mijne.
Zou ik haar echt als een vriend zien? Of ben ik verliefd op haar, maar ben ik er nog niet echt achter. Ik loop mijn kamer in, Louis licht op zijn bed op z'n mobiel. Harry doet huiswerk, en Liam staat te douche. Ik plof neer op mijn bed. 'Was je gezellig met je vriendinnetje?' Vraagt Louis plagend, hij steekt zijn tong naar me uit. 'LOUIS! ZE IS MIJN VRIENDINNETJE NIET! KAPPEN NOU! DAT JIJ NOU NOOIT NAAR ME LUISTERT! WAT BEN JIJ EEN GOEIE VRIEND, ZEG!'
Woedend loop ik de kamer uit, Louis kijkt met open mond, naar de deur.
Die ik met een harde knal dicht gooi.

Louis POV

Wat? Wat? Ik heb toch niks gedaan? Jeetje, Niall is echt nooit zo erg geweest tegen mij. Ik voel me rot. Ik wil geen ruzie met Niall. Hij is echt mijn beste vriend. Maar de laaste tijd gaat hij veel met Katie om. Zou zij hem chanteren en hem zo laten doen? Of at hij vreselijke dingen moet doen, en daarom zo is.
Die Katie heeft wel een slechte invloed op hem, dat merk iedereen wel.


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:29:
Louis! Kijk in je hart suffo! Jij bent in lovee on HER dus gewoon mat Katie gaan!



Likee this storyy!


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 19:16:
Louis baby ):
Luister eens naar Nialler,

Sorry ga te veel op in het verhaal, is gewoon een te leuk verhaal.