Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » Vertrouwen in.....?

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:26

432

2

277



Vertrouwen in.....?

Katie POV

Niall haalt me om afgesproken tijd op. Ik heb een leuk jurkje aangetrokken en mijn haar gekruld. 'Zullen we gaan Katie?' Vraagt Niall, ik knik pak m'n tas en loop mee. We komen discotheek aan, Niall betaalt de entree voor mij. 'Bedankt.' Ik pak zijn hand, en knijp er zachtjes in. Samen lopen we naar binnen toe. Niall kijkt om zich heen, en blijft met zijn ogen hangen op een hoekje. Daar staan Zayn, Anouk, Louis, Liam, en Harry. 'Shit.' Zegt Niall zachtjes. 'Wat makt het uit? Laat ze. Je moet vanavond gewoon een leuke avond hebben, en alles even vergeten.' Niall kijkt me even verbaasd aan, maar knikt daarna. 'Doe ik. Dank je Katie.' Niall trekt me mee de dansvloer op, hij kijkt nog even naar het hoekje waar alle anderen staan, maar trekt zich er niks meer van aan.

--Later op de avond---

Niall POV

Waar is Katie? Ze is nu al een half uur weg, en ze zou alleen naar het toilet gaan. Waar is ze? Ze zal toch niet naar huis zijn gegaan? Weet je wat, ik loop wel even naar buiten. Als ik buiten ben, kijk ik om me heen. Niks. Dan hoor ik zachtjes gehuil, uit een steegje naast de discotheek. Ik loop erna toe. Katie!! Ik ren er naar toe. Ze ligt op de grond, te huilen. Er ligt een plas bloed naast haar op de grond. 'Katie? Hoor je me? Wat is er gebeurt?' Geen reactie. Ik zie dat Zayn buiten staat te roken. 'Zayn!' Roep ik keihard, hij draait zich om en loopt langzaam naar me toe. 'Wat is er Niall?' Vraagt hij, hij kijkt niet naar Katie. Alleen naar mij. 'Katie, ze ze...' 'Niall, doe is rustig.' Ik haal langzaam in en uit. 'Je moet me helpen met Katie. Alsjeblieft?' Vraag ik smekend. Hij knikt. Hij trapt zijn sigaret uit. Hij tilt Katie op, 'Kom, we brengen haar naar het ziekenhuis.'' Zegt Zayn. Ik zie dat Anouk in de deuropening van de disco staat, Zayn ziet haar niet. Ik maak expres een hartje van mijn vingers en richt ze op Katie en Zayn. Anouk kijkt me woedend aan.
'Stom joch, hun passen helemaal niet bij elkaar. Ik en Zayn wel.' Zegt ze bitchie. Ik schudt met mijn hoofd.

Zayn POV

Katie ligt in mijn armen, eigenlijk snap ik niet dat ze zo gemeen is.
'Ik weet dat je Anouk gelooft, maar dat is niet zo Zayn.' Katie doet langzaam een oog open, ze praat heel zacht. 'Anouk liegt niet.' Zeg ik, eigenlijk heb ik Anouk nooit 100% vertrouwd. Zouden Katie en Niall dan toch gelijk hebben?


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:31:
Jah tuurlijk hebbem die gelijk sukkel!


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 19:19:
Ik mag Niall wel ^^
Just like me sometimes