Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » Bij het ziekenhuis...

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:27

423

2

260



Bij het ziekenhuis...

Zayn POV

Waarom zou Anouk tegen me hebben gelogen? Ik geloof Katie en Niall. Katie zou zoiets nooit doen, daarvoor is ze gewoon, te, Katie. Maar waarschijnlijk zal ze me niet meer leuk vinden, terwijl zij niet weet dat ik altijd nog verliefd op haar ben geweest. Ik schaam me zo, ik heb alles geloofd wat Anouk zei, maar dat deden de andere jongens ook, behalve Niall natuurlijk. Zal Katie eerst Niall alles hebben vertelt, zeker omdat ze bang was dat ik haar niet geloofde. We zitten in de taxi, Niall zit naast me, Katie's benen rusten op Niall's schoot, en haar hoofd ligt op mijn schoot. 'We zijn er, dat is dan 15 euro.' De chauffeur kijkt Niall en mij strak aan, ik geef gauw het geld, en stap uit met Katie in mijn armen. Ze is erg licht, daarom til ik haar met gemak op.
We lopen gauw naar het ziekenhuis, Niall rent naar de balie. 'Kan u ons helpen, dit meisje lag op de grond, midden op straat! We weten niet wat er is, maar je moet ons helpen! Nu, alsjeblieft!!' Niall kijkt de vrouw achter de balie smekend aan. Even voel ik dat Katie haar hand beweegt, en daarna haar ogen open probeert te doen, maar het lukt niet. Er komt een dokter op Niall en mij af, 'Hoi, ik met dokter Wateren, ik help jullie, kom maar mee.' We volgen de dokter, we lopen een kamer binnen waar een bed staat. 'Leg haar maar neer, dan kan ik haar onderzoeken.' Ik leg Katie voorzichtig neer. Ze ziet er best wel dun uit, het lijkt wel alsof ze geen adem haalt.

Katie POV

Ik voel dat ik op een zacht bed word neer gelegd, auw! Weer een steek in mijn buik. Waarom hadden die jongens mij in elkaar geslagen? Ik deed ze toch niks. Ik had helemaal niks gedaan, ik vroeg alleen aan een meisje die aan het huilen was of het ging, en toen sloegen ze me in elkaar. Waarom? Mag je niet aan iemand vragen of het gaat. Of hadden hun te maken met dat meisje. Hoe heette ze nou ook al weer? Oh, ja, ze heette Tirzha, ik ken haar nog van vroeger, we zaten samen op de basisschool. Toen waren we redelijk goed bevriend. Auw!! Weer een steek in mijn buik. Ik had ook wat meer moeten eten in plaats van alleen maar één dun sneetje brood met niks erop, en een glaasje water per dag. Dat kwam eigenlijk door liefdesverdriet, omdat ik nog zo verliefd ben op Zayn!


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:33:
Come on! Im in lovee on this storyy!


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 19:24:
Woehoe het krijgt een goed eindee!




(Hoop ik)