Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Internaat Liefde » Onderzoekuitslag....

Internaat Liefde

19 juli 2013 - 23:28

499

2

250



Onderzoekuitslag....

Hello! Ik ben weer terug van m'n kamp met school. Het was super! Ik ga gauw overal weer wat schrijven! Dit is de eerste na mijn terugkeer! Hoop dat jullie het leuk vinden! Xx Amy

Zayn, zijn naam spookt rond in mijn hoofd. Zou hij nog op mij zijn? Of is hij altijd nog op Anouk geweest? Anouk is wel erg anders dan mij, heel, heel anders. Geloof ik hebben we niet eens iets gemeen, en dan als hij op haar valt, kan hij nooit op mij vallen ik ben zo anders... Had ik nog maar een relatie met hem, maar dat is niet zo, hij heeft Anouk. Nog steeds. Ik hoor om me heen gemompel, de stem is van....Zayn! En ik hoor Niall ook, maar is Zayn er echt? Zit hij bij mij? Zeker omdat hij mee moest van Niall! Niet voor mij, hij is van Anouk. Hij zou niet vreemd gaan ofzo, daar is hij geen type voor! Ik voel dat iemand knijpt in mijn hand. Dan hoor ik een mannenstem, ik weet niet wie het is. Waar ben ik eigenlijk? Ik ben toch niet thuis? Of wel? Of nog steeds in het internaat? Of midden op straat? Of ergens anders? Ik weet het echt niet..
'Jongens, 1 van jullie moet even weg. Ik moet iemand hebben die alles kan uitleggen, en dan kan ik haar goed onderzoeken.' Weer voel ik dat er geknepen word in mijn hand. Zou dat Zayn zijn? Of Niall? Ik heb het gevoel dat het ooit misschien goed komt, als Anouk maar niks meer verzint. En iedereen me gelooft, en vertrouwt natuurlijk. 'Ik ga wel even weg.' Hoor ik Niall mompelen.
Ik hoor een deur open en dicht gaan, 'Oh, okay.' Hoor ik Zayn heel zachtjes zeggen. 'Ahum, kan je me vertellen, wat je weet wat er is gebeurt?' Hoor ik de mannenstem aan Zayn vragen, 'Nou, uh, mijn vriend en ik zagen haar in een steegje, waar ze in op de grond lag, met een plas bloed om haar heen.' Weer voel ik dat er in mijn hand word geknepen. 'Dank je wel, voor de informatie, ik ga haar nu onderzoeken, ik wil je verzoeken deze ruimte te verlaten.' Ik voel dat mijn hand word losgelaten, en weer hoor ik de deur open en dicht gaan.


Zayn POV:

Langzaam loop ik de kamer uit, zal er iets ernstigs zijn met Katie? Ik hoop van niet, ik geef nog veel om haar. Niet dat ik dat tegen andere heb gezegd, ik wil eerst overal de waarheid van weten. Ik wil niet dat iemand tegen me liegt, ook Katie en alle anderen niet. Iedereen moet eerlijk tegen me zijn, zodat ik kan kiezen wat ik wil. En dat er geen leugens meer zijn. Ik zie dat Niall op een bankje in de gang zit, ik ga naast hem zitten, 'De dokter gaat haar onderzoeken.' Zeg ik, Niall geeft geen reactie. 'Is er iets Niall?' Vraag ik, de laaste tijd doet hij al raar, en nu word ik bezorgd. Normaal gesproken ben ik dat niet gauw, maar nu wel, vooral als het om een goeie vriend gaat. Niall wil net wat zeggen als, de deur opengaat en de dokter naar ons toe komt


Reacties:


RivLovee
RivLovee zei op 31 aug 2013 - 19:35:
Neee! Katie en Zayn zijn perfect en dan komt Niall er tussen...


LittleGirlx
LittleGirlx zei op 8 aug 2013 - 19:27:
Niall is in love. En zayn ook. Oeh who will she choose?