Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » schuldig » hoofdstuk 20

schuldig

20 juli 2013 - 10:06

727

9

363



hoofdstuk 20

Louis POV,
gisteren heb ik Paul gebeld, hij gaat voor beveiliging zorgen. Ook blijven zeker niet hier wonen, dat risico wil ik niet nemen. Vanavond om 5 uur staan hier 2 bodyguards en 7 verhuiswagens. Tot die tijd zorgen we ervoor dat iedereen in het huis en in de tuin blijven. De vorige keer stond hij haar buiten bij haar auto op te wachten. Dus nu staat hij misschien ook wel buiten. Vandaar die bodyguards.

Ik speel met het doosje in mijn handen, vandaag is Anne jarig en ik vind het een mooi moment om Maddy ten huwelijk te vragen. Ik bedoel we zijn al 3 jaar samen en het is wel tijd nu. Anne heeft net haar trampoline gehad in ze is er echt heeel erg blij mee. Ze is nu met Niall en Zayn aan het springen, Maddy Amy en Perrie kijken lachend toe. Liam en Harry zitten naast me, zij weten ervan af. Iedereen weet er vanaf, behalve Maddy zelf, wat logisch is. ik sein naar Zayn en Niall die het meteen begrijpen, ze gaan van de trampo af en trekken de Amy en Perrie mee naar binnen. Anne en Maddy blijven verbaast achter. Ik loop er naar toe en pak Maddy’s hand. Ik adem nog een keer zenuwachtig en begin dan te praten.
‘Maddy, ik hou al 3 jaar heel erg veel van je, samen hebben we deze dochter gekregen. Er waren ups en downs maar toch zijn we nog samen, en ik zou dat graag willen versterken. Dan ga ik op een knie zitten. Maddy slaat haar handen voor haar mond en Anne begint te lachen.
‘Papa, wat doe je nou?’ vraagt ze grinnikend. Ik kan het niet laten daar even om te lachen. Ook Maddy lacht even.
‘Lieve, lieve Maddy, wil je met me trouwen?’ vraag ik met een glimlach.
‘Ja, natuurlijk,’ lacht ze. ik glimlach en schuif dan de ring om haar vinger, hij pas perfect.
‘Hij is prachtig,’ zegt ze. ik sta op en zoen haar,
‘ik kan niet wachten om met je te trouwen’ fluister ik in haar oor.
‘Gaan jullie nu trouwen?’ vraagt Anne met grote oogjes.
‘Ja, en jij mag ons bruidsmeisje zijn,’ zegt Maddy waarna ze Anne optilt. Dan lopen we met zijn drieën naar binnen waar iedereen ons feliciteert.
‘En nu gaan we taart eten!’ roept Niall.

Maddy POV,
‘Kom mama, ik wil graag met jou trampoline springen,’ zegt Anne die me mee naar buiten probeert te trekken. Ik glimlach en loop dan met haar mee. Net voor ik Anne de trampoline op wil tillen voel ik hand op mijn schouder. Verbaast draai ik me om. Remco. Verschrikt zet ik een stap achteruit waardoor ik tegen de trampoline aanbots. Hij houd een pistool op mij gericht, maar al snel richt hij met op Anne is inmiddels zelf op de trampoline is geklommen.
‘Nee niet doen!’ schreeuw ik. Dan gaat alles in slowmotion, hij grinnikt en haalt zijn hand naar achter. In een ruk spring ik ervoor. De kogel komt met een noodgang op me af recht in mijn borst. Ik voel een stekende pijn, en ik hoor Anne huilen. Dan word alles zwart, ik zie niets meer, ik hoor niets meer en ik voel niets meer.

Louis POV,
ik schrik van een knal. Een pistool?
‘Wat was dat?’ vraagt Niall alsof hij de woorden uit mijn mond jat. Ik sta op en loop naar waar het geluid vandaan kwam. Niall loopt achter me aan. Ik open de deuren van de tuin en zie iemand weg rennen. Ik hoor Anne huilen, meteen ren ik er naartoe. Maddy ligt op de grond met een enorme plas bloed om haar heen. Ik kniel bij haar neer.
‘Niall bel een ambulance!’ schreeuw ik waardoor Anne nog harder moet huilen. Hij knik en pakt zijn telefoon. Ik voel aan haar pols en voel een lichte hartslag die steeds minder word.
‘Hou vol Maddy alsjeblieft hou vol,’ smeek ik terwijl ik haar hand vast pak. Dan komt Harry aangelopen, hij tilt Anne op die inmiddels heel erg hard huilt. Hij drukt haar stevig tegen zich aan en loopt dan met haar naar binnen. Uit de verte hoor ik al sirenes aankomen.
‘De ambulance komt er aan, hou vol aljeblieft,’ zeg ik tegen Maddy. Ze ziet inmiddels lijkbleek. De ambulance mannentjes komen aanrennen en trekken mij aan de kant. Huilend kijk ik toe hoe ze haar in de ambulance tillen.


Reacties:

1 2

DjMalikjuh
DjMalikjuh zei op 22 juli 2013 - 17:57:
NOOOOOOO!!!!!!!

btw heb ik lekker wifi op de camping, dus ik kan je verhaal vol spanning meelezen!!!


1Dzayn
1Dzayn zei op 20 juli 2013 - 19:11:
heavy shit. Arme maddy, arme Anne, arme Louis

Oh how I love the mcdonalds. Ik heb wifi, dus nu kon ik je super goede atukje lezen!
Xx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 20 juli 2013 - 16:55:
Snel verder!


Lotteimy
Lotteimy zei op 20 juli 2013 - 12:32:
ohnooo ik wilde verder lezen maar ik kon niet meer verder!
Ga pleasssse snel verder, ik wil graag een melding X


Lotteimy
Lotteimy zei op 20 juli 2013 - 12:31:
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
IT CAN'T BEEEEEEE