Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lay all your love on me || FINISHED » DNA

Lay all your love on me || FINISHED

20 juli 2013 - 17:16

1317

7

468



DNA

Hiii, dit zijn 2 hoofdstukken in 1 post! Enjoy en laat weer een reactie achter als je een melding wilt! X MichelleSky

Harry POV:
ik zit vastgebonden in de woonkamer, als ik Sky hoor binnenkomen. ‘’Harry?! Baby?’’ hoor ik haar roepen. Ik probeer te schreeuwen, te roepen dat ze hier weg moet wezen. Maar door die tape op mn mond gaat het niet. Ik krijg tranen in mn ogen, als ik er aan denk wat hij misschien met haar gaat goed als hij haar te pakken krijgt. Dan gaat alles heel snel, Sky die begint te gillen, Leon die achter haar aan rent naar de slaapkamer. Ik hoor een paar beuken, een schreeuw en dan komt Leon, met Sky, de kamer ingelopen. ‘’Zo, eens even zien wat we hier hebben. Little Miss Styles en haar krullenbol. Wat aandoenlijk om jullie zo te zien. De tortelduifjes.’’ Ik wordt er misselijk van, hoe hij praat over ons. ‘’Ik was eerst bij je huis geweest, maar ik zag daar een te koop bord staan. Wat is er gebeurd schatje? Ben je in de steek gelaten door je pappie en mammie?’’ ‘’Hou je bek over mijn ouders! Ze ziin altijd goed voor je geweest klootzak!’’ Ik zie iets glinsteren in de hand die hij achter zn rug heeft. Fuck. Een mes. Dit gaat nog verkeerd aflopen.

Sky POV:
Daar zit ik dan. Naast Harry in de woonkamer, allebei vastgebonden. Hij praat zó neerbuigend en negatief over ons, dat ik er bijna in meega, in die gedachten. Achter mn rug om voel ik dat Harry dichter naar me toe komt, en mn hand zoekt voor zover het gaat. ‘’Maar weet je wat het is Sky liefje, als ik jou niet kan hebben, dan kan niemand jou hebben. Zelfs deze krullenbol niet.’’ Ik slik als ik de betekenis achter deze uitspraak van hem begrijp. Hij is er op uit, om mij te vermoorden. Of in ieder geval iets ergs te laten overkomen. ‘’Waarom Leon?’’ vraag ik zachtjes. Ik kijk hem aan in zn ogen, het lijkt net alsof ik voor een split second die agressieve blik zie verdwijnen. Maar het is ook zo voorbij. ‘’je hoor bij mij, Sky’’ antwoord Leon. ‘’Alleen bij mij.’’ Op dat moment klinkt er een luide ‘’KRAK’’, hoor ik iemand heel hard ‘’SUPERMAAAAAAN’’ roepen en weet ik dat mn reddende engelen er zijn. ‘’What the?’’ hoor ik Leon nog roepen voordat hij een goede rechtse krijgt van Liam. ‘’Sky! Harry!’’ hoor ik Louis roepen. ‘’Louis! Snel pak een schaar!’’ roep ik. Ik ben nog nooit zo blij geweest om mijn brother from another mother te zien. Tien seconden later zijn Harry en ik allebei vrij. ‘’Jij vuile bitch!’’ hoor ik ineens achter me, en staat er een mes op mn keel. Ik slik, en beweeg niet. Ik zie mn leven voorbij flitsen. Hij loopt achteruit naar het raam, maar struikelt over een krukje. Leon valt op de grond, het mes valt uit zn hand. Ik zie mn kans schoon, en pak het mes. Wat er daarna gebeurd, zal mn leven veranderen. ‘’Sky, waar ik ook ben, ik zal je altijd achtervolgen! Ik wordt een deel van je, een deel van je leven!’’ hij wilt me slaan, weer op mn rechteroog, maar voordat hij kan uithalen zakt hij neer. Mijn arm is naar voren gestoken, het mes verdwijnt in zijn ribbenkast. Mn handen zitten onder het bloed, mn shirt en broek ook. Ik zak neer, begint te trillen en te huilen. Deze nachtmerrie is eindelijk voorbij.


Untouchable
***TIJDSPRONG VAN TWEE WEKEN***
Sky POV:
ik sta voor de spiegel. Ik kijk ervan op hoe snel ik ben hersteld van de stress. Het is nu 2 weken sinds dat Leon is overleden. Ik had verwacht dat ik er helemaal kapot van zou zijn, maar dat valt mee. Het gaat eindelijk beter met me. Ik eet meer, en langzaam wordt het ook rustig in mn hoofd. Ik draai me om, en zie dat Harry nog slaapt. De schat. Hij heeft al zoveel met me meegemaakt, en nog steeds blijft hij bij me. Ik snap niet waar ik het aan verdiend heb. Dan gaat mn iPhone af. ‘’BABY YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSEEEEE’’ klinkt er hard door de slaapkamer. Shit, die heb ik niet op stil gezet gisteravond! ‘’Hallo, met Sky?’’ ‘’Hi Sky, je spreekt met Simon. Zou je om 2 uur naar mijn kantoor willen komen? Ik heb een interessant aanbod voor jou, wat in overleg is gebeurd na de eliminatie van Rythmix.’’ Ook weer een stressfactor die is weggevallen. Een week na het gedoe rond Leon, dat de mensen bij XFactor stil hebben kunnen houden, zijn we uit de wedstrijd gestemt. Iets waar ik niet echt heel rouwig om was! ‘’Uhm, oke is goed. Moet ik nog iets meenemen?’’ vraag ik nieuwschierig. ‘’Nee dat hoeft niet, zorg dat je om 2 uur in mijn kantoor bent.’’ ‘’Oke, tot vanmiddag dan Simon.’’ En ik hang op. Wat zou dit kunnen betekenen?

Harry POV:
‘’Harry! Harry! Wake uuuuuuuuuuuup’’ hoor ik een zeurderig stemmetje roepen. ‘’Hmhmhmh’’ mompel ik, ‘’ik wil slaaaaaapen!’’ ‘’Wordt nou wakker! Ik heb een afspraak met Simon!’’ mn ogen vliegen open. Ik kijk Sky met een oog open aan. ‘’Wie is Simon dan wel?’’ vraag ik, heel goed wetend dat ze Simon Cowell bedoelt. ‘’ha-ha jij bent heel grappig Styles. Ik weet niet wat ie van me wilt? Hij zegt dat ie een interessant aanbod voor me heeft?’’ ‘’Ik weet het ook niet schat, zal ik met je meegaan?’’ ik kijk haar aan. ‘’Nee hoeft niet, ik ga wel alleen. Ik ben alleen heel nieuwschierig! Nou, kom op luie dan gaan we even ontbijten.’’ Ze port me in mn zij, maar ik trek haar terug in bed. ‘’Neeee babe kom nog heeel even knuffelen..’’ fluister ik zachtjes in haar oor. Ik plaats zachtjes kusjes in haar nek, wetend dat ze daarvan geniet. ‘’Harry..’’ zegt ze zachtjes. Die ochtend heeft ze nog veel vaker mn naam geroepen.

Sky POV:
Ik wordt weer wakker naast Harry, en moet lachen als ik denk wat we gedaan hebben die ochtend. Die lach vergaat echter als ik zie dat het kwart over 1 is. ‘’Fuuuuuuuck’’ roep ik terwijl ik naar badkamer ren en snel een douche neem. ‘’Sky where are youuuu’’ hoor ik Harry plagend roepen. ‘’Harry stop! Ik moet over 45 minuten bij Simon zijn! Het is allemaal jou schuld als ik te laat kom..’’ ik ren de badkamer weer uit, en doe een simpele outfit aan. Lekker dan, geen tijd voor makeup. Dan maar een grote zonnebril op en dan ben ik ready to go. ‘’Harry! Waar is mn Ray ban?! Dit is niet grappig, ik heb geen tijd voor spelletjes!’’ roep ik de slaapkamer in. ‘’Pak mijn wayfarer dan! Die ligt op de keukentafel.’’ Ik race naar de keuken, doe de zonnebril op, en ren naar mn auto. Ik moest nog steeds wennen om in deze te rijden, ik heb nu Harry’s oude zwarte Range Rover omdat Harry zelf een nieuwe BMW heeft gekocht. ‘’Sky! Kijk deze kant op! Waar ga je heen? Woon je nog steeds met Harry samen?’’ al die stomme vragen. Anders kom ik toch niet uit zijn huis? ‘’Ja jongens kom op, even meewerken ik ben al laat!’’ lach ik lief naar de paparazzi. ‘’Ahw heb je Harry’s zonnebril op?’’ roept een fan. ‘’haha ja dit is Harry zn zonnebril’’ zeg ik lachend. ‘’Bye guys!’’ ik zit eindelijk de auto en rij weg. Ik trap flink op t gaspedaal, en vloek elke keer als er iemand voor me invoegt of als ik moet stoppen voor een zebrapad. Het is 5 voor 2, als ik de auto parkeer en naar binnen race. Er staan natuurlijk paparazzi buiten, dus morgen zal ik wel weer in de roddelbladen staan. Om precies 2 uur sta ik voor de deur van Simon’s kantoor, als de deur al opengaat. ‘’Ah, Sky daar ben je. Kom verder.’’ Ik loop het kantoor in, en ik slaak een klein gilletje als ik zie wie er op de bank zitten bij t raam. Daar zitten mn grote idolen!


Reacties:

1 2

Malikaa
Malikaa zei op 21 juli 2013 - 15:36:
Little Mix? The pussycat dolls? Lol, jk
Snel verder
xXx


Team1D
Team1D zei op 21 juli 2013 - 0:20:
IDOLEN?

Nu heb ik een idee omg

Het zijn the wanted(lol ze hebben geen fans maarja) en dan komt de band daar achter ontstaat er een grote ruzie word sky verliefd op iemand van the wanted(sbjnsbnsilk HAHAHAHA niet ingedeukte baby face aub, of kale eng face) uhh NATHAN hij is een beetje knap en dan eh.


loveyouxx
loveyouxx zei op 20 juli 2013 - 21:29:
Rara wie zal het zijn... little mix??????????
Snel verder meidd!!
Xx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 20 juli 2013 - 18:50:
Who is it?? Xx


menepen
menepen zei op 20 juli 2013 - 18:06:
Haha