Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end] » --->19 Verhaaltje uit!

I Don't Wanna Hurt || Harry styles [end]

20 juli 2013 - 20:10

1044

4

508



--->19 Verhaaltje uit!

Paul is gestopt met schreeuwen. Ik heb eindelijk kunnen uit leggen wat er gebeurt was. Als we bij het bij het huis aan komen stap ik uit. Niall, Louis en Zayn komen meteen naar buiten gestormd. Paul rijd weg. Ze lopen meteen naar me toe. “wat was er?” vragen Niall en Zayn in koor. Ik zucht. “ik was gearresteerd omdat ik Emily haar ex in elkaar zou hebben geslagen. Maar de aanklacht was vals” Louis slaat een arm om me heen. “gaat het met je” is wat hij vraagt. Ik knik. Dan komen Liam en Emily aan gereden. Als ze zijn uit gestapt loop ik naar Emily toe en geef haar een kus. “het spijt me zo” zegt ze met een trilling in haar stem. ik pak haar mooie gezicht vast. “Jij kan er niks aan doen schat. Ik neem jou niks kwalijk. Echt niet. Ik hou van je.” Ik veeg een traan weg die ze laat. ‘ik hou ook van jou” zegt ze. Ik geef haar een kus en druk haar daarna in een knuffel. “en nu?” vraagt Liam als ik Emily los gelaten heb. “Nu niks.” Zeg ik. “ik doe een twitcam voor de fans en dan is het verhaaltje uit.” Vervolg ik. “echt?” vraagt Emily. Ik knik “echt schat, ik kan wel er wel jaren over blijven denken maar daar los ik niks mee op.” “Hazz..” begint Louis een zin. “Nee ik wil er geen word meer over horen! Dat is wat hij wil. Ik ga ook niet vertellen dat ik weet wie die klacht gedaan heeft.” Louis knikt en dan lopen we naar binnen. “ik ga even douche” zeg ik. Ik geef Emily een kus en loop naar boven. Ik plof op me bed. Ik zeg nou wel zo stoer ‘dan is het verhaaltje uit’ maar het verhaaltje is nog lang niet uit. Ik kan niemand vertellen over die briefjes. Ik wil niemand gerust maken. Ik weet niet eens of hij wel echt gevaarlijk is. Maar bang ben ik wel. Een beetje. Ik voelde me alleen nog veilig als er iemand bij was en thuis. Dan schut ik de gedachten weg. Ik stap onder de douche en daarna plof ik weer op me bed. Ik staar naar de weerspiegeling van me zelf in de spiegel die op me plafon hangt. Er spoken verschillende gedachten door me hoofd. Totdat ik weer terug op de wereld ben en naar beneden wil lopen. Boven aan de trap blijf ik even staan. Ik kijk naar hoe Emily en Louis een gesprek hebben. “Dus je wilt het gewoon door laten gaan?” vraagt Louis. Emily knikt. “Juist nu” zegt ze vervolgens. Louis knikt en geeft haar een knuffel. Vroeger zou ik dit verdenken maar tegenwoordig of eigenlijk sinds dat ik in de band zit ben ik niet zo jaloers meer. Ik vind het nu juist heerlijk dat me beste vrienden zo goed met me vriendin kunnen op schieten. Misschien is het wel omdat ik weet dat deze jongens nooit iemand zijn vriendin zal af pakken. Of misschien omdat ik echt ontzettend veel van ze hou. Deze gedachten geven me een goed gevoel. Niemand krijgt mij klein zolang is deze jongens en Emily dicht bij heb. Ik loop naar beneden en ga naast Emily zitten. Ze geeft me een kus. “Hazz.. ik ga vanmiddag naar me vader. Vind je toch niet erg?” zegt ze. “Nee tuurlijk niet schat.” Ze glimlacht en geeft me een kus.

Zo’n minuutje later stormt Paul binnen. “Waarom hebben we hem ook al weer een sleutel gegeven” hoor ik Louis mompelen. “Louis, Zayn en Niall jullie gaan met mij mee. Liam jij gaat naar de studio” deelt hij mee. “yes sir!” zegt louis terwijl hij zij hand tegen zijn hoofd houd zoals soldaten dat altijd doen. Hij springt op en loop de deur uit. Niall en Zayn volgen hem. “En ik dan?” vraag ik. “jij heb een dagje vrij Styles. Vergeet niet dat je die twitcam moet doen.” Ik knik. “gezellig weer.” Zeg ik tegen Emily als iedereen weg is. Emily lacht. “Komt wel goed. Ga nou maar die twitcam doen.” Zegt ze. Ik zucht diep heb er echt geen zin in. Emily merkt dit. “Zullen we het dan samen doen?” vraagt ze. Ik knik. Dan kunnen de fans meteen zien hoeveel ik van haar houd. Ik pak me telefoon en tweet:

@Harry_Styles: Ik en @EmilyN_eville doen over 10 min een twitcam!

Dan lopen we samen naar boven. Ik schut me haar in model en Emily werkt haar make-up bij. Dan krijg ik het idee om een foto te maken samen. Ik pak me mobiel uit me zak. Ik ga achter haar staan en leg me hand om haar middel de andere hand heeft me mobiel vast. “lach eens” zeg ik en ze lacht in de spiegel. Dan geeft ze me een kus op me mond en ik maak snel een foto. Dan bekijk ik de foto`s. “waauw die is mooi” zegt ze over de kus. “zal ik hem tweeten?” Vraag ik. Ze knikt enthousiast. En ik tweet:

‘@Harry_Styles: My Beauty!@EmilyN_eville Pic.twitter.com/jugsbb45db3

ik heb hem net verzonden als Emily een zuig zoen in me hals plaats. Ik duw haar van me af. Ze rent weg. “Kom hier jij!” roep ik en ren achter haar aan. Ze rent naar beneden. Naar buiten. “he slome pak me dan!” roept ze. “wacht maar jij wacht maar” ik neem een sprintje en spring boven op haar ze valt op de grond. Ik beland boven op haar. “ik heb je en laat je never nooit meer gaan” zeg ik en ik geef haar een kus. “ik zal nooit meer weg gaan schat wil bij jou zijn langer dan ever” zegt ze met haar mooie stem. ik geef haar nog een kus en sta dan op. Zij staat ook op we lopen hand in hand weer naar binnen. Ik plof op de bank neer en klap de laptop open die op het tafeltje staat. “wil je ook wat drinken?” Hoor ik Emily vanuit de keuken roepen. “doe maar een sapje ofzo!” Roep ik terug. Toen de laptop was opgestart komt Emily met de drankjes terug. Ze geef mij me sapje. “thanks schat.” Zeg ik en geef een kus op de hand waarmee ze het drankje gaf. Ze glimlach. Dan starten we de twitcam.


Reacties:


fallinlove
fallinlove zei op 21 aug 2013 - 18:46:
Wow Snel verder!!!


Tallietje
Tallietje zei op 27 juli 2013 - 12:18:
Whaaa heel snel verder jij )))
Doe on volgende chappie de twitcam ofzo, kijkn hoenfe fans reageren <3

Greetzz


menepen
menepen zei op 21 juli 2013 - 0:57:
Aaaaah


MichelleSky zei op 21 juli 2013 - 0:46:
Melding!! Snel verder!!! Xoxo