Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 10

Vakantie avontuur. [END]

22 juli 2013 - 11:25

1396

0

398



Hoofdstuk 10

Heeeeyy! Hoofdstuk 10! Veel plezierr! <3 en laat een reactie achter of je t nog leuk vind of een melding wilt! :) xx

P.O.V Niall
Met de meiden en de ouders van Roxy en Lola lopen we richting het zwembad, het is maar 5 minuutjes lopen dus we zijn er zo. Als we er aan komen, leggen we onze handdoeken neer op het grasveldje. In mijn ooghoeken zie ik Liam en Zayn meteen naar het buitenbad rennen en er in duiken. Daarna tilt Louis Lola op, rent en springt zo met haar in haar handen het zwembad in. We lachen erom en zij moet er ook om lachen ‘Dat was zo gaaf, nog een keer!’ roept ze. Ik glimlach en ik zie Harry en Roxy samen naar het zwembad toe lopen en voor het zwembad wachten. Dan kijk ik naar Tess ‘Denk jij wat ik denk?’ Ze knikt en dan rennen we naar Harry en Roxy toe en we duwen hun in het water. Harry en Roxy komen weer boven water, eerst kijken ze geschokt en boos tegelijkertijd en dan roept Harry opeens ‘Nee! Mijn haar!’ en we liggen allemaal in een deuk. Daarna springen ik en Tess ook in het water. We zwemmen met z’n allen in het water en doen spelletjes met een bal. Dan gaan we met z’n allen van de glijbaan af, eerst gaat Zayn en die trekt Liam mee, Louis springt er gelijk achterna en sleurt Lola ook weer mee. Het ziet er zo grappig uit dat we weer met z’n alle in een deuk liggen. Dan gaat Roxy alleen ‘Huh!’ ik kijk naar Tess en zij kijkt ook apart op ‘waarom ga jij niet achter haar aan?’ ‘je mag maar in je eentje de glijbaan af’ zegt Harry serieus. Dan gaan Tess en ik stuk van het lachen ‘doe is normaal joh, niemand let daar op!’ en we duwen Harry de glijbaan in. Tess en ik lachen weer hard en daarna springen wij samen ook de glijbaan in. Als we de glijbaan uitkomen zien we Harry samen met Roxy het zwembad uitgaan. ‘Als je haar maar goed zit hè Harry!’ Hij draait zich om en steekt z’n tong uit en daarna moet die er zelf ook om lachen en geeft die een knipoog. Hij omarmt Roxy, ik zie Roxy een beetje schrikken maar daarna kijkt ze tevreden naar Harry. Wat zouden ze toch een leuk stelletje zijn, alleen waarom durven ze het niet te zeggen ,denk ik. Net na dat ik dat gedacht had zegt Tess ‘Wat zouden ze toch een leuk stelletje samen zijn, alleen zo jammer dat ze dat niet durven te zeggen.’ Ik schrik op ‘Hey ik dacht precies hetzelfde, je haalt de woorden uit mijn mond.’ We lachen en we rennen samen naar de glijbaan.

P.O.V Harry
Rustig lopen ik en Roxy samen naar de handdoeken. Roxy gaat liggen ‘ik ga even naar de wc ben zo terug!’ ‘oke is goed ik wacht op je’ zegt Roxy en ze geeft een knipoog. Ik loop richting de wc en dan plotseling loopt er een jongen langs. Er lopen wel meerdere jongens langs, maar deze ik weet niet waarom maar hij komt me bekent voor. Ik staar een beetje naar die jongen, ik schrik weer wakker en ik loop weer door. Ik doe m’n behoefte en loop weer terug naar Roxy. ‘Wat kijk jij geschrokken, is er iets ergs gebeurt?’ vraagt Roxy. ‘Uhm nee hoor, er liep alleen een jongen langs en ik heb zo’n gevoel dat ik hem ergens van ken maar ik weet niet van waar’ ‘Oh is dat het alleen? Dat is toch niet zo gek? Je komt ook zoveel mensen tegen omdat je zo beroemd bent! Dus het kan vast wel een keertje gebeuren dat je dan nog een keer diegene tegen komt.’ Zegt Roxy. ‘Daar heb je gelijk in, ik moet me ook niet zo druk maken’ ‘Brave jongen!’ glimlacht Roxy en ze komt met haar hoofd op mijn schoot liggen. Ik lach maar toch heb ik zo’n gevoel dat er iets niet klopt bij die jongen, ik moet hier niet over nadenken maar ik moet juist genieten op dit moment met Roxy. Ik zet m’n muziek op m’n iPhone aan, ik ga liggen en kroel met m’n hand in Roxy’s haar. Wat is dit toch even een heerlijke dag.

P.O.V Tess
We gaan nog één keer van de glijbaan af. Ik haal Niall snel in op de trap en wacht tot ik het kleine jongentje voor me beneden zie uit komen. Ik duik letterlijk de glijbaan in en hoor Niall al kort achter me zitten. Uiteindelijk val ik het eerst uit de glijbaan en Niall boven op me. En we liggen samen dubbel. Ik zie dat iedereen al weer uit het water is. ‘Laten wij ook maar uit het water gaan.’ Niall knikt. Net als ik het water uit wil klimmen voel ik dat ik word opgetild. ‘Aaah nee!’ gil ik en ik probeer me los te trekken. Maar hij is te sterk. Hij draagt me naar onze plek en legt me op mijn handdoek. En loopt naar zijn tas. ‘hahaha dankje Niall!’ Ik ga rechtop zitten en sla mijn handdoek om me heen. Brr best koud. Als ik het koud krijg worden mijn lippen altijd helemaal blauw en ga ik klappertanden, hopelijk gebeurt dat nu niet.. oh nee het is al te laat ik begin te klappertanden. Niall heeft zijn handdoek gepakt en komt naast me zitten. Hij kijkt me aan en ziet dat ik het koud heb en slaat zijn handdoek om me heen. Ik glimlach bedankend. En ga dicht tegen hem aan zitten. Ik pak even mijn mobiel om te kijken of ik nog oproepen had. Toen zag ik het alweer, een smsje.. ik open hem:
L269 en de klok tikt door
..En de klok tikt door. Ik schrik van mezelf AMY. Het was vandaag zo gezellig dat ik Amy bijna vergat! Ik tik Niall aan en laat het smsje lezen. ‘Uh ik heb honger! Ik ga wat halen, ga je mee Tess?’ Ik knik instemmend en loop met hem mee. ‘Waarom vertellen we het de anderen niet?’ ‘Laat ze maar even genieten, Lou is ook eindelijk weer eens aan het lachen.’ ‘Ja, dat is waar!’ ‘L562..’ Laten we het gewoon aan de bar vragen, zij weten het vast wel. We lopen naar de bar, ‘Dag mevrouw! We doen een spelletje/ speurtocht, weet u misschien waar L269 voor staat?’ ‘hmm, L269? Kan het misschien iets op de kaart zijn? Of het moet in het zwembad zijn? misschien een lockertje!’ zegt de vrouw. ‘Tuurlijk een lockertje! Dankuwel!’ zegt Niall. ‘Mag ik misschien ook 2 perenijsjes?’ ik geef haar geld en geef een ijsje aan Niall. ‘Dankje! Ik had echt honger!’ En we lopen naar de lockers, opzoek naar locker 269.

P.O.V Roxy
Het is echt gezellig met de jongens en Lo, maar Tess en Niall blijven wel al lang weg. Ik ga denk maar even kijken.. ‘Ik ga even naar binnen’ Harry pakt mijn hand, ‘ik ga met je mee’ zegt hij met een knipoog. En we lopen samen naar binnen. We lopen naar de bar. ‘Niall en Tess zijn er niet, waar zijn ze?’ ‘misschien zijn ze daar?’ en we lopen naar de douches. Als we langs de douches lopen zie ik ze over de grond kruipen bij de kluisjes. Ik stop en pak Harry’s hand. ‘Kijk! Haha!’ ‘Jo guys! Wat doen jullie?’ roept Harry. Ze kijken ons heel serieus aan. ‘Um sorry?’ ‘help zoeken naar kluisje 269..’ zegt Tess ‘Waarom?’ ‘Doe nou maar!’ Ik kijk Harry aan en haar mijn schouders op en we helpen zoeken. Na een tijdje horen we Niall: ‘IK HEB HEM!’ En zie Tess al naar hem toe rennen. ‘maak hem open!’ Niall maakt hem open en haalt er een briefje uit:
Zorg dat er vanavond stipt 8 uur deze spullen in een doos in de vriezer ligt:
- Harry’s kam.
- Niall’s laatste choco chip koekje
- Liam’s favoriete snapback
- Zayn’s lievelings ketting
Ik weet ALLES van jullie! Dus doe niet iets stoms.

‘Mijn kam?’ zegt Harry zacht. ‘Maar..’ ‘Niets te jou kam! Mijn laatste koekje!’ zegt Niall bijna met tranen in zijn ogen. Tess slaat haar arm om hem heen, en fluistert iets in zijn oor, ‘oke dan..’ ‘Kom op Hazz, doe het voor Amy..’ ‘Maar het is mijn kam!’ ‘Er zijn wel meer kammen!’ ‘Ik zal persoonlijk voor een nieuwe kam zorgen!’ ‘Hmpf oké dan.’ ‘Laten we maar naar de anderen gaan!’ zegt Tess. En we lopen naar de anderen. We vertellen het verhaal aan de jongens en ze zijn niet blij..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.