Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones » Amy's Stand Alone

Stand Alones

21 juli 2013 - 12:51

1001

3

336



Amy's Stand Alone

Na een tijdje heb ik eindelijk weer een SA gemaakt! Ik hoop dat jullie 'm leuk vinden! Deze is voor Amy (XxAmyxX) :) Enjoy! Kisses x

"AND WE DANCED ALL NIGHT 'TILL THE BEST SONG EVER!" Mijn mobiel met de ge-wel-di-ge ringtone gaat. Heel even luister ik naar het nummer, maar dan neem ik op. 'Hallo, met Anne?' zeg ik in de telefoon. 'Anneee! Waar blijf je nou? Ik wacht op je! Je zou met toch ophalen om te gaan basketballen op het pleintje?' Dat is mijn momenteel enthousiaste BFF Bo. Bo en ik basketballen vaak samen, en we zijn nog goed ook. 'Oh ja! Bijna vergeten! Sorry, ik kom er zo snel mogelijk aan!' roep ik in de telefoon, en ik hang op. Snel ren ik naar mijn klerenkast, en ik trek mijn zomerjurkje uit. Voor basketbal doe ik natuurlijk iets anders aan: een joggingbroek met een oud t-shirt. Normaal loop ik er nooit zo bij, maar ik wil niet dat mijn kleren vies worden. Er is toch -hopelijk- niemand die ons ziet. Ik ren naar beneden, en kijk nog even door het raam. In de verte zie ik de London Eye. Ja, het is fijn om in London te wonen. Het is echt een geweldige en mooie stad. Snel trek ik mijn gympen aan. 'MAM! IK GA NAAR BO TOE!' roep ik nog snel naar boven. 'Is goed! Veel plezier!' is het antwoord. Ik ga via de achterdeur naar buiten, bedenk me, en ga weer naar binnen. In de hal hangt een (door mij opgehangen) poster van One Direction, mijn idolen. Ik ben echt een enorme Directioner, niet normaal. 'Ciao, guys! Bye, Zayn.' zeg ik nog snel, en dan ga ik echt weg. 
Ik stap op de fiets en rijd naar Bo's huis. Meteen vliegt haar voordeur open, en stormt Bo naar buiten. 'Hi Anne!' zegt ze, en ze stapt achterop mijn fiets. 

Zodra we bij het basketbal pleintje aankomen, zet ik mijn fiets tegen een muurtje. We lopen het plein op. 'Kom op, man! Overspelen!' klinkt opeens een jongensstem. Bo en ik lopen naar de plek waar het geluid vandaan komt. Oh nee hè, er zijn al mensen op het pleintje! 'Zullen we vragen of we mee mogen doen?' vraagt Bo aan me. Ik denk na. Wil ik mezelf wel laten zien, met deze kleren aan? Ik zucht en knik van ja. Bo grijnst en we lopen naar de jongens. 'Hi guys! Mogen we...' Bo kan haar zin niet afmaken, want we zien tegelijk iets wat we altijd al in het echt hebben willen zien. Vijf jongenshoofden draaien onze kant op en kijken ons aan. De hoofden van Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan... en Zayn Malik! 'Oh my god...!' roep ik. 'Jullie zijn... jullie zijn...' Ik word onderbroken door Zayn. 'One Direction! Oh my gaaaaad!' roept hij sarcastisch, maar grijnzend. 'Echt wel!' roept Bo. De jongens lopen naar ons toe, en geven ons allemaal een knuffel. Ik kan merken dat Bo helemaal wild wordt van haar Horan-Hug. Zelf begon ik pas écht te shaken toen ik een knuffel -én knipoog!- van Zayn kreeg. 'Wat zie je er... eh... apart uit!' zegt Harry tegen mij. Ik grinnik. 'Ja... klopt. Dit zijn mijn basketbalkleren,' lach ik. De jongens beginnen te lachen. 'Hebben jullie misschien zin om iets met ons te gaan drinken?' vraagt Niall. Bo en ik knikken heftig van ja. 

Ik, Bo en ONE DIRECTION lopen door de stad, zoekend naar een café waar we iets kunnen drinken. 'Kom, we gaan hier naar binnen!' zegt Niall. 'Goed idee, in de Burger King zijn lekkere milkshakes!' zegt Zayn, en we lopen naar binnen. Zayn besteld voor iedereen de milkshakes, terwijl de ik en de rest aan een tafeltje gaan zitten. 'Hoe heten jullie eigenlijk?' vraagt Zayn, zodra hij terug is met de milkshakes. 'Ik ben Bo,' zegt Bo. 'En ik ben Anne.' vertel ik. 'Mooie namen! We hoeven zeker niet meer te vertellen wie wij zijn?' lacht Liam. Bo en ik schudden ons hoofd en grinniken. Ik krijg een beetje buikpijn, van de zenuwen. We zitten gewoon een milkshake te drinken, met One Direction! En omg, wat ziet Zayn er hot uit! Zoals altijd, eigenlijk. Opeens stormt er een enorme groep mensen binnen, en we worden bijna verblind door flitsende camera's. 'Shit! Kom mee, naar de achteruitgang!' sist Louis. De jongens doen allemaal hun capuchon op, en zonnebrillen, die ze blijkbaar allemaal bij zich hebben. Bo en ik volgen ze snel naar de ingang. 'Kom, rennen!' zegt Zayn, en we rennen weg van de Burger King. Terwijl we rennen, roept Niall wanhopig: 'Ik had zo'n zin in een milkshake!' Ik begin te lachen. Zodra we de straat uitgerend zijn, stoppen we. 'Sorry ladies, we moeten helaas gaan nu...' vertelt Harry. Ik begin te pruilen, en Bo kijkt ook minder vrolijk. 'Wil je misschien even meekomen, Anne?' vraagt Zayn opeens. Verbaasd knik ik, en Zayn en ik lopen samen een steegje in. Benieuwd van wat er gaat gebeuren kijk ik Zayn aan. 'Anne... ik vond het heel leuk vandaag. Vooral met jou... Ik vind jou een heel leuk meisje, en ik wil je wel vaker zien. Mag ik misschien je telefoonnummer?' vraagt hij. Ik laat even tot me door dringen wat er net gebeurde. Oh my god... 'Eh... ja! Natuurlijk.' zeg ik, en ik geef hem mijn nummer. Hij grijnst. 'Dankje.' zegt hij, en we lopen terug naar de groep. 

---2 weken later---
'Goodmorning, beautiful,' fluistert een sexy ochtendstem. Ik open mijn ogen, en kijk naar Zayn. Ik lig op zijn borst. 'Het was geweldig vannacht!' fluistert hij. Ik bloos, en Zayn geeft me een lange zoen op mijn mond. Nadat ik me heb aangekleed, loop ik met hem naar beneden. Halverwege de trap blijf ik staan. 'Moet jij geen shirt aan?' vraag ik. Zayn begint te grijnzen. 'Vind je dit erg?' vraagt hij. Ik schud heftig mijn hoofd. 
Als we beneden komen, zitten Niall en Bo al aan de eettafel. Nou ja, Bo ligt met haar hoofd op Niall's schoot, slapend. Niall aait over haar hoofd. 'Goeiemorgen!' fluistert hij. 'Goeiemorgen! Wat ruikt daar zo lekker?' vraag ik. Harry komt de keuken uitlopen, met een schort voor. 'Hazza's overheerlijke pannenkoeken!' 


Reacties:


MichelleSky zei op 29 juli 2013 - 22:13:
ahw deze is leuk! hihi XOXOX


XxAmyxX zei op 21 juli 2013 - 22:57:
Leukk!!! Echt super geshcreven!!!!! Thx!!!


laurastyles
laurastyles zei op 21 juli 2013 - 15:00:
vet stoer! haha