Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Vakantie avontuur. [END] » Hoofdstuk 11

Vakantie avontuur. [END]

23 juli 2013 - 10:28

1455

1

345



Hoofdstuk 11

Heeeeyy!! Hier is hoofdstuk 11! Veel plezier met lezen en laat een reactie achter voor een melding! xx

P.O.V Louis
Het is ondertussen half 8 en Tess en Roxy zijn er ook net aangekomen, waarom zou ik eigenlijk niets hoeven te geven? Misschien omdat hij natuurlijk al mijn belangrijkste bezit heeft.. Mijn lieve kleine zusje die ik zo ontzettend mis. Ik hoop echt dat er niets ergs aan de hand is met haar. Daar gaan we dan de jongens met hun belangrijkste bezittingen die ze hebben en Tess en Roxy lopen we naar beneden. Lola mocht niet mee en moest bij haar ouders blijven wat ik ook wel begrijp want ze is nog te jong en stel je voor dat er straks wat ernstigs gebeurt! In de lobby sluipen we snel naar het restaurant toe en dan snel richting de keuken. 'Het is wel frappant dat er nauwelijks iemand is hier' zegt Zayn. 'Dat is het inderdaad het is te stil hier' zegt Liam. 'Ik wacht hier samen met de meiden, jullie gaan dan snel naar de vriezer en leggen de spullen er in is dat goed?' Fluister ik. 'Afgesproken!' Zegt de rest in koor. Het is 5 voor 8, nadat Harry nog lang afscheid heeft genomen van z'n kam doen ze de vriezer open en de jongens lopen naar binnen. Maar dan opeens 'Huh, jongens wat is dit?' Vraagt Zayn. 'Een laptop, doe hem open!' Zegt Niall 'Huh, dat is Amy op de laptop!' Zegt Harry. Hoor ik dit nou goed.. Amy! Ik kijk de meiden aan en ze kijken verbaast en voordat we het weten rennen we naar de vriezer om naar de laptop te kijken. En dan plotseling *BOEM*

P.O.V Roxy
Huh wat was dat, ik kijk om me heen en zo te zien denkt iedereen hetzelfde als wat ik dacht. Dan kijken we allemaal tegelijkertijd om en rennen we naar de deur. 'Nee nee nee nee! Dit kan niet waar zijn jongens!' De jongens trekken en duwen wat ze kunnen maar hij gaat maar niet open. 'Wat moeten we nu?' Zegt Liam in shock. 'Je mobieltje Tess bel Lola!' Zegt Niall. 'Ja, m'n mobiel die was ik helemaal vergeten!' zegt Tess. Tess rommelt wat met haar mobiel. 'Hmm kakding hij doet het niet meer en jou mobiel Roxy?' Vraagt ze. Snel pak ik mijn mobiel nee kak hij gaat ook niet aan, dat komt vast door de kou. Ik schud nee naar de rest van de groep en hun knikken ook dat hun mobiel het ook niet doet. 'Wat moeten we nu?' Zegt Harry. 'Misschien kunnen lukt het om via die laptop in contact te komen met iemand?' 'Goed idee Roxy!' Zegt Zayn en hij springt gelijk achter de laptop om wat te proberen te regelen. Brr. Het word steeds kouder en kouder en ik zie dat de rest het ook kouder krijgt. 'Ik heb het!' Roept Zayn. Zayn klikt op versturen van een mailtje maar dan. BAM valt de stroom uit en is het pikkedonker in de vriezer. Ik & Tess schreeuwen tegelijkertijd. 'Jongens ik ben bang..' Dan voel ik twee armen om me heen en een warm lichaam tegen me aan. Eerst schrik ik maar ik weet al snel dat het Harry is. 'Het komt wel goed schatje' fluistert Harry en probeert me warm te knuffelen. Het word steeds kouder en kouder en we schreeuwen om help maar niemand hoort ons. Komen we hier ooit nog uit.. We zitten nu al een tijdje in de vriezer en ik heb het zo koud.. Ik heb Tess ook al een tijdje niet meer gehoord.. Oh nee! Kak! Tess is eigenlijk bang in het donker, maar dat verteld ze nooit tegen iemand, alleen ik weet dat.. en ze kan ook niet tegen kleine ruimtes.. wauw. Dit moet vast vreselijk zijn voor haar. Waarom heb ik hier niet eerder aangedacht, dan had ik haar echt buiten laten staan.. ‘Tess? Tess!’ ‘Sssst!’ Hoor ik Niall fluisteren. ‘Ik heb haar eindelijk in slaap gekregen, ze was wel heel erg bang he?’ ‘Ja.. ik ben blij dat je zo goed voor haar zorgt.’ Brrr wat is het koud, ik kruip dicht tegen Harry aan. We horen iets in de keuken, Louis rent naar de deur, en klopt op het raam, maar de ober hoort het niet… ‘Pff’ hoor ik Louis zuchten. Het is ondertussen al 9 uur, maar dan horen we weer iemand in de keuken.

P.O.V Lola
Ik zit lekker mijn boekje te lezen als ik opeens merk dat het al 9 uur is, ze hadden al lang terug moeten zijn.. Dit duurt me nu echt te lang, ik klim uit bed en loop ons appartement uit. Eerst even bij het appartement van de jongens kijken. Ik klop aan, maar niemand doet open. ‘Jongens?’ Maar ik krijg geen reactie terug, wat vreemd. Misschien zijn ze nog steeds bij de vriezer! En ik loop naar het restaurant. Ik loop de keuken binnen. ‘Jongens? Zijn jullie hier?’ Dan hoor ik gebonk uit de vriezer komen en schrik ik van 2 vage figuren. Maar ik kijk nog een keer goed en zie dat het Zayn en Louis zijn. ‘JONGENS!’ Ik ren naar de vriezer deur en maak hem open. Zayn en Louis komen eruit gerent en geven mij een knuffel waardoor ik moet lachen. Dan komen Roxy en Harry die me ook een knuffel geven, ‘dankje Lo!’Als laatste lopen Tess en Niall naar buiten. Tess ziet er vermoeid uit. ‘Dankje!’ roept Tess. ‘Gaan we naar huis of gaan we nog even naar het appartement van de jongens Rox?’ vraag ik. ‘Kom nog even opwarmen met een warme choco!’ roept Louis vrolijk. Ik zie Rox bezorgt naar Tess kijken, maar Tess knikt instemmend. ‘Haha oké dan!’ zegt Roxy. ‘je bent nog een beetje vermoeid hè?’ hoor ik Niall zeggen. Tess knikt. ‘Kom maar op mijn rug!’ zegt Niall met een knipoog. En Tess springt op Nialls rug.

P.O.V Tess
We staan in de lift, we zijn er bijna, eigenlijk ben ik helemaal niet zo moe meer, maar ik vind het wel lekker op Nialls rug. De lift gaat open en wij stappen als eerste uit. Ik geef Niall een kus op zijn hoofd als bedankje. ‘Dankje Niall!’ zeg ik met een knipoog. Ik pak zijn hand en trek hem mee. ‘WIE HET LAATSTE THUIS IS IS EEN SLOME KWAL!’ En iedereen komt achter ons aan. Wij komen het eerste aan, daarna Zayn en Liam, daar vlak achteraan Louis met Lola onder zijn arm. En als laatste Harry en Roxy die gewoon aan komen lopen. Ik zucht omdat ik zie dat ze niet meededen. Niall pakt mijn hand en trekt me zachtjes mee, ‘Kom wij maken de warme chocomelk wel.’ Samen met Niall maken we voor iedereen een mok chocomel met een grote toef slagroom erop. Bij de laatste mok chocomel doet de slagroom het opeens niet meer. ‘Huh hij doet het niet meer kijk jij eens?’ zegt Niall. Ik kijk er naar en dan opeens schiet Niall zo slagroom in me gezicht. Hij lacht ‘Oeh ik krijg jou nog wel jochie!’ ik pak de slagroom bus af en ren achter Niall aan. Dan heb ik hem te pakken en schiet ik ook zo een klodder slagroom in zijn gezicht. Zo gaan we een tijdje door en dan vallen we tegelijkertijd op de grond in de keuken van vermoeidheid met overal slagroom. We kijken elkaar aan en dan lachen we ons weer dood omdat we er niet uit zien door al die slagroom. Dan komt Liam naar binnen ‘eh jongens waar blijft onze chocomelk nou?’ Dan ziet hij ons zitten met overal slagroom. ‘How jongens wat hebben jullie nou weer gedaan, maar jullie mogen nu wel heel de keuken gaan schoonmaken!’ Zegt Liam lachend, geeft een knipoog en neemt de chocomel mee naar de huiskamer. Lachend kijken Niall en ik elkaar weer aan. Het ergste slagroom vegen we van ons gezicht, maar net voor ik weer wil opstaan zegt Niall ‘Wacht! Hier zit nog wat slagroom’ Hij veegt nog wat slagroom van me gezicht af en eet het op, dan kijken we elkaar opeens heel diep in de ogen. Ik heb wel eens vaker in zijn ogen gekeken maar nu was het anders en ik krijg opeens een tinteling in mijn buik. We kijken elkaar zo even aan en dan opeens springt Niall op, ik zie hem even weg kijken en dan weer blozend met zijn hand achter zijn hoofd naar me terug kijken. Hij pakt me hand en zegt met een knipoog ‘Kom we moeten schoonmaken’ Eerst ben ik even verbijsterd en ik bloos ook. Wat is dit gevoel ik heb dit nog nooit eerder mee gemaakt. Dan knipt Niall met z’n vingers voor me neus ‘eh wakker worden aapie we moeten schoonmaken!’ Ik was dus even weg van de wereld, ik pak en spons en we maken samen snel verder de keuken schoon.


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 22 juli 2013 - 18:23:
Leuk!!