Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wizard [END] » Chapter 9

The Wizard [END]

22 juli 2013 - 19:38

550

8

353



Chapter 9

Liam's POV
Een steek van jalozie gaat door me heen als ik Niall en Dorothy tegen elkaar aan zie liggen. Maar ik probeer me er niks van aan te trekken, want het zou niet tussen de vriendschap van mij en Niall komen. Opeens voel ik dat iemand op mijn schouder tikt. Ik draai me om, en kijk in het gezicht van Danielle. 'Waarom zijn jullie me vergeten bij het ziekenhuis?' vraagt ze. 'Vinden jullie me niet aardig? Wílden jullie me vergeten?' Ik slik. 'Nee, natuurlijk niet. We waren gewoon zo blij dat het zo goed ging met Harry, dat we waren vergeten dat je nog op de wc zat... Het spijt me echt heel erg, nogmaals.' Ik hoop dat ik haar zo gerust stel. 'Vind je het erg dat ik mee ben? Je weet wel... omdat ik je ex ben enzo...' vraagt Dani. 'Nee! Natuurlijk vind ik het niet erg! Het is alleen wat.. verwarrend.' fluister ik. Zonder dat ik het merk, schuiven Danielle en ik steeds dichter naar elkaar toe; en voordat ik het weet, zit er nog maar zo'n 10 centimeter tussen ons. Ik ga helemaal op in het moment, en opeens voel ik haar lippen op de mijne. Nee, wacht! Dit kan niet! Of wel...? Ik druk Dani zachtjes van me af. Ze kijkt me met grote verbaasde ogen aan. Ik snap het, want ik was tenslotte degene die de lippen op de hare drukte. 'Het spijt me...' stamel ik, en ik draai me om.

Perrie's POV
Al vroeg word ik wakker. Het is licht, en vogels fluiten. Ik kijk naar de bomen. Nee, het zijn geen vogels die fluiten... het zijn vreemde wezentjes die ik niet ken. Nee... het zijn kleine aapjes! Kleine aapjes zitten in de bomen, aapjes met vleugeltjes! Kan het nog gekker worden... Ik maak me los van Zayn's armen en ik sta op. Ik klop wat gras en modder van mijn broek. Op mijn horloge staat dat het 12 uur is. Dat kan niet! Het is namelijk nog heel vroeg in de ochtend, ongeveer een uur of 7, schat ik. Ik kijk naar beneden, ik sta op het pad van de gele klinkers. Ik denk dat ik zo de rest maar eens wakker ga maken, want we moeten verder..
Opeens voel ik dat de grond onder mij zacht is geworden. Ik kijk opnieuw naar beneden, en schrik. Het pad verdwijnt onder mijn voeten! Van harde gele klinkers, veranderd het in zacht gifgroen gras. Zo snel als ik kan maak ik de rest wakker. 'Jongens! Wakker worden! WAKKER WORDEN!' roep ik, zo hard als ik kan. Langzaam komt er beweging in. 'Wat is er, babe? Waarom maak je ons wa...' Zayn wrijft in z'n ogen. 'Kijk dan!' ik wijs achter me. 'Het pad verdwijnt!' roep ik. Iedereen springt in één keer op. 'We moeten snel dat fucking pad volgen!' zegt Louis chagrijnig. Ochtendhumeur. 'Lou heeft gelijk, kom mee!' roep Niall, en iedereen begint te rennen.


_______
OMG GUYS! HEBBEN JULLIE DE VIDEOCLIP VAN BEST SONG EVER GEZIEN?! Oh my f*cking god!!! Echt geweldig!!! Ik ben zo hyper en emotioneel haha Ik zit te huilen OMG WHY NOT IK BEN ZO HYPER NU. Zo jammer dat ik geen Directioner-vriendin heb, want niemand begijpt me nuuu haha Okeei dat was het bye x


Reacties:

1 2

IrelandGeek
IrelandGeek zei op 23 juli 2013 - 10:14:
OMG IK HOU ZOVEEL VAN DAT LIEDJE, IK LUISTER HET NU AL VOOR DE 5 DE KEER, IK HOU NOG MEER VAN NIALL NU: and we dance all night to the best song ever. AND YOU KNOW WHAT GIRL????? THIS IS THE BEST STORY EVERRRR, MELDING PLEASEEEEEEEEE

and I wanna be you DIRECTIONER friend,


Harrylover
Harrylover zei op 23 juli 2013 - 8:28:
Melding


menepen
menepen zei op 22 juli 2013 - 23:38:
haha lol melding


Anne
Anne zei op 22 juli 2013 - 23:30:
snel verder


XxAmyxX zei op 22 juli 2013 - 22:55:
Gauw verder!