Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE] » Hoofdstuk 7

Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE]

23 juli 2013 - 12:10

436

1

217



Hoofdstuk 7

Written by kimberley

Harry pov

Shit! Ik krijg een smsje van Paul: jij en Louis moetn komen, er moet een liedje opgenomen worden! Ik loop naar de woonkamer en vertel: 'jongens, ik heb een probleem' 'whats up? Vraagt Louis. ' ik heb een sms van Paul gehad dat Louis en ik een liedje moeten opnemen, ik kan Janita dus niet ophalen van dansen'. Iedereen kijkt me aan. 'Dus mijn vraag was, Niall kan jij haar misschien ophalen?' 'kunnen Zayn of Liam haar niet ophalen?' zegt hij snel. 'nee Niall, ik vraag het toch aan jou? Please!!' ik zie hem even twijfelen, maar dan staat hij op en zegt: ' morgen trakteer jij op nando's!' hij pakt de autosleutels en loopt weg.

Niall pov

Ik sta al voor het gebouw, Janita zal zo wel naar buiten komen. En ja hoor, Ze komt al naar buiten gelopen. Het regent keihard buiten en ik zie Janita zoeken naar de auto. Ze ziet me en rent naar de auto toe. Nu maar hopen dat ze niet teleurgesteld is. Eventjes staat ze stil, maar dan rent ze weer door.

Janita pov

Ik zie de auto en ren er gelijk heen, maar het valt me op dat Harry en niet in zit. O nee, Niall komt me ophalen. Ik stap in, het regent keihard. ' hee Niall' zeg ik. 'sorry als je mij niet verwachte, Harry moest snel weg' zegt Niall. 'het is niet erg hoor, ben al blij dat emand me ophaalt'. Zeg ik snel en we rijden weg. We zijn nog nie eens op de snelweg en we staan in de file. Oké, nu zit ik us erg lang met Niall in de auto, ik moet wel ies tegen hem zeggen. 'Niall nog even ove wat er thuis gebeurde'. Hij ontwijkt m'n blik en praat er snel overheen. Ik laat het maar voor wat het is. We zijn alweer thuis en Niall houdt de deur voor mij open. Ik stap uit, maar struikel over iets. Niall vangt me op en ik kijk hem in z'n ogen. Nu weet ik bijna zeker dat hij mij ook leuk vindt. Ik twijfel of ik het moet doen, maar dan doet hij het al. Hij zoent me. Mijn allergrootste droom wordt werkelijkheid, de vlinders in mn buik ontploffen, hier heb ik lang op gewacht

Kimberley pov

Ik zit thuis met Liam en Zayn, we kijken het journaal. Ik zie dat er 3 criminelen vrij zijn, dan zie ik dat dat de criminelen zijn waardoor mijn vader zijn baan kwijt is. Met grote ogen star ik naar de tv en tik et nummer van m'n vader in op m'n mobiel, shit shit shit! Neem nou op!


Reacties:


1Dlover
1Dlover zei op 23 juli 2013 - 13:56:
aaww
nialler