Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE] » Hoofdstuk 8

Wraak?! - One Direction - avec Janitaa!!! [PAUZE]

23 juli 2013 - 12:12

578

5

220



Hoofdstuk 8

Written by janita

Janita pov

Blozend laat ik mezelf los uit zijn greep, me wangen zijn nu ongeveer zo rood als een tomaat. Lachend kijkt hij me aan, ik rol met me ogen en loop snel naar de voordeur. Dit is té gênant, ik ben gewoon rood! Niall loopt achter me aan en opent de voordeur, me hart bonkt als een gek. Ik kijk nog één keer snel naar Niall, hij heeft een grijns van oor tot oor. Langzaam voel ik weer dat ik rood word, man wat doet hij met me!? Ik weet niet hoe hij het doet, maar het is magisch. Snel stap ik het huis in en ren de trap op, eerst maar eens even douchen. Want dansen was zwaar vandaag, ik ren de trap op en ren me kamer binnen. Snel pak ik me kleren en stap de douche binnen, ik kijk in de spiegel. Ik schrik ervan, het is niet zo rood als een tomaat. Erger zelfs!


POV Kimberley.

Bibberend leg ik mijn telefoon weg, snel loop ik naar de tv en druk hem uit. Van die mannen krijg ik de kriebels, zoekend kijk ik om me heen en kijk hoe laat het is. Janita moet al lang terug zijn, waar is ze? Ik begin te ijsberen in de woonkamer, Zayn loopt vragend de woonkamer in. Ik schud met me hoofd als teken dat hij het moet laten rusten, plotseling hoor ik de voordeur open gaan.
‘’ JANITA! ‘’ gil ik en ren de woonkamer uit, Zayn’s blik brand in me rug. Ik trek me er niks van aan en ren de gang in, Niall kijkt me vragend aan. ‘’ Waar is ze? ‘’ vraag ik half gillend, hij schrikt ervan en wijst naar de trap. Ik geef hem een korte knik en ren naar de trap, zo snel als ik kan beklim ik de trap. Als ik boven kom gaat de douche net op slot, ik ren er naar toe en begin met alle twee me handen tegen de deur aan te bonken.
‘’ Janita! Janita! Alsjeblieft doe open! Janitaaa!! ‘’ gil en bonk nog harder op de deur, gelukkig doet ze de deur van slot af en doet ze de deur open. Vragend kijkt ze me aan, zonder ook maar iets te zeggen sleur ik haar uit de douche en trek haar mee me kamer binnen.
‘’ Kimberley wat is er, meid wat tril je! ‘’ roept ze en pakt me hand, ik schud met me hoofd.
‘’ Janita, we hebben een heel groot probleem! ‘’ gil ik in paniek, ze schud niet begrijpend met haar hoofd. Ik voel de tranen achter me ogen branden, ik knijp ik haar handen.
‘’ Die mannen, die 3 mannen! ‘’ roep ik uit en knijp nog harder in haar handen, ze fronst haar voorhoofd. Even denkt ze na, maar dan schud ze met haar hoofd. Een zuchtje verlaat me mond, ik laat haar los en begin te ijsberen in me kamer. ‘’ Die 3 mannen, papa heeft hun geholpen weet je nog? Maar dat heeft hij verloren, omdat hun 3 de grootste criminelen zijn! ‘’ gil ik dan uit, Janita’s ogen schieten groot. Haar mond valt in een o vorm open, dan begint ze te gillen. Net als ik, samen gillen we het uit.
‘’ We moeten hier weg! ‘’ zegt ze schor met haar stem, ik moet lachen omdat ze zowat geen stem meer over heeft. Ik haal me schouders op en kijk uit het raam, dan zie ik een bekende auto. Ik begin te springen, yes yes! Louis!!


Reacties:


ilovehazza
ilovehazza zei op 2 aug 2013 - 21:12:
Omg louis en niall moeten haar beschermen!!!!


Team1D
Team1D zei op 24 juli 2013 - 10:55:
Superman is hereeee


Malikaa
Malikaa zei op 23 juli 2013 - 20:18:
O-oh......
Snel verder
xXx


1Dzayn
1Dzayn zei op 23 juli 2013 - 16:42:
Woahhh. Heftigg


Harrylover
Harrylover zei op 23 juli 2013 - 14:52:
Melding