Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » The Wizard [END] » Chapter 10

The Wizard [END]

23 juli 2013 - 14:35

472

8

336



Chapter 10

Chapter 10 alweer! :'-) Image and video hosting by TinyPic Dit is Elly!

Liam POV
Zo snel als we kunnen, rent iedereen de gele klinkers achterna. 'Wacht! Help!' hoor ik achter me. Ik draai me om. Dorothy zit nog op haar knieën in het gras, zwaar ademhalend. Snel ren ik naar haar toe, en ik til haar op. Pfieuw, gelukkig is ze niet zwaar! Zo snel als ik kan met Dorothy, ren ik de rest achterna. Maar waar is de rest?

Harry's POV
Hand in hand met Debby rennen we het verdwijnende pad achterna. We maken veel bochten. Dan, plotseling, hoeven we niet meer te rennen. Het pad verdwijnt niet meer. Niall rent vooraan en merkt het als eerste. Hij stopt opeens met rennen, met als gevolg dat iedereen op elkaar botst. Als iedereen weer rechtop staat, kijkt Zayn of iedereen er is. 'Hé, waar is Liam?' vraagt hij zich hardop af. 'En Dorothy!' roept Niall. 'Relax guys, we zijn er al,' hoor ik Liam zeggen achter ons. Iedereen draait zich om. Liam heeft Dorothy op zijn rug, terwijl ze breed glimlacht. Niall is de enige die zich meteen weer omdraait. Hij kijkt boos, of verdrietig, of beledigd.

Dorothy's POV

Mijn ademen gaat allang beter, maar daar laat ik niks van merken. Ik wil tensLOTTE het moment niet verpesten. Die Liam is zó leuk! Ik hoop niet dat hij al een vriendinnetje heeft... Misschien die Danielle. Nu ik erover nadenk, misschien zijn die twee wel smoor op elkaar...! Gauw zet ik die gedachte uit mijn hoofd, en geniet van het feit dat ik op Liam's rug zit. 'ELLY!' hoor ik opeens Louis roepen. Ik kijk op, en zie dat hij gelijkt heeft. De engel, of de goede heks, wat dan ook.. Elly staat -zweeft- voor onze neus. 'Zijn jullie klaar voor de eerste opdracht?' Is het eerste wat Elly zegt. 'Opdracht? Moeten we opdrachten doen?' vraagt Demi. 'Ja natuurlijk, heb ik dat nog niet verteld?' vraagt ze ongelovig. Hier en daar klinkt geïrriteerd gezucht. 'Eh... nee. Maar wat voor opdracht?' vraagt Niall zich af. 'Oeps, dat heb ik dan zeker ook nog niet verteld... hoe dan ook. De eerste opdracht is vrij moeilijk. Jullie moeten je niet laten verleiden door de magische wezens die jullie zullen tegenkomen. Het klinkt vaag, maar jullie merken het wel.'' En met die woorden verdwijnt ze weer. 'Dat was inderdaad vaag.' merk ik op. Liam onder mij, knikt. 'Kom, als we het gele pad volgen, komen we vast bij die opdracht,' zegt Liam, en we liepen verder over de gele stenen. Ik vind het wel raar wat Elly allemaal heeft gezegd... je niet laten verleiden? Wat bedoeld ze?

---------
Guys, we moeten allemaal Best Song ever blijven kijken! Kijk de video op het vevo-kanaal en refresh dan de pagina weer na elke dertig seconden! Als de video vaak genoeg is bekeken, kunnen we een record halen! Ik vind Leeroy en Marcel hilarisch btw :'-)


Reacties:

1 2

1D4EVER
1D4EVER zei op 10 aug 2013 - 10:44:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA DAT IS VAN HET HUIS ANUBIIIIIIIIS, DAT PLAATJE BOVENAAN :d


Tallietje
Tallietje zei op 24 juli 2013 - 14:57:
Heyhey,
Super chappie <3

EN WE HEBBEN HET RECORD GEHAAAALLDDD
WHAAAA I'M SO HAPPYYYY <3

btw, snel weer verder, b
btw, marcel en leeroy vind ik ook geweldig )

Greetzzz


Malikaa
Malikaa zei op 23 juli 2013 - 20:24:
Omg, dit verhaal is zo awesome
GUESS WHAT GUESS WHAT GUESS WHAT!!!!!!
WE BROKE THAT DAMN RECORD!!!!!!!!!!!

Hihi, jup, ik ben zeer hyper ^.^
Snel verder
xXx a crazy hyper girly girl


XxAmyxX zei op 23 juli 2013 - 19:29:
Gauw bverdder hoor!! Anders wordi k boos op jouw!


menepen
menepen zei op 23 juli 2013 - 19:05:
Melding. Trouwens ik heb een leuk idee mis voor het verhaal.
Dat niall doroty zoent. En dat liam dat ziet en niall en lism ruzie krijgen en doroty zegt dat ze op liam is
???? Miss vindt je het leuk of niet achje