Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Kiss you. » Gotta be you.

Kiss you.

23 juli 2013 - 17:30

514

6

292



Gotta be you.

Nieuw hoofdstukje, hoop dat jullie het leuk vinden. Xx

Pov vanessa.

Het is de dag van het concert, en over een klein uurtje kom christa me ophalen. Ik werk mijn make-up nog een beetje mij, en kijk in de spiegel. Ja, dit is wel oke.

Uur later.

De bel rinkelt door het huis. Eindelijk, het is zover! Hier hebben christa en ik zo lang op gewacht. Als ik de deur open maak kijk in recht in christa's ogen. 5 seconden kijken we elkaar zo aan, en dan pakken we elkaar beet en beginnen luid te zingen: "wij gaan naar One direction!" Onze moeders kijken elkaar hoofdschuddend aan. Met zo'n blik van; meisjes... Mijn moeder wil nog haar mond open doen maar de moeder van christa is haar voor. "Ik breng uw dochter netjes thuis." Mijn moeder knikt dankbaar. Ze weten alles van elkaar, zezijn dan ook goede vrienden. Christa en lopen naar de auto, en stappen iin. Christa begon enthoushast te vertellen. "Een vriendin van mij, is al eerder naar zo'n concert geweest, en het is geweldig volgens haar."
Ik knik maar gewoon blij, ik weet namelijk niet wat ik moet vertellen.
Het is niet zo ver rijden, want we wonen aardig dicht bij. Bij de bestemde plek aangekomen, zijn super veel fans. Er ligt een lange rode loper uitgespreid, en er staan 2 bodyguards. In derechterhoek van het pand, staat: " One direction."
Christa giechelt. "Daar zijn ze!" Christa's moeder geeft afscheid en rijd weg. Christa en ik lopen naar het podium. Een paar minuten later, begint er muziek te spelen. Iedereen gilt, en ik ook. One direction komt het podium op lopen. En grijnst breed. Niall geeft een teken en de muziek begint gotta be you te spelen. Als het liedje afgelopen is, neemt zayn het woord. "We nemen nu een paar fans mee, voor het volgende nummer." Iedere jongen komt een richting op gelopen, zie ik dat nou goed? Niall komt mijn kant op! Ik kijk met grote knikker ogen, naar mijn had die verstrengelt is met zijn hand. Hij glimlacht en trekt me mee. Daar sta ik dan, op het podium. Ik kijk even de zaal rond. Christa wordt meegetrokken door louis. Deze dag kan niet meer stuk. Ze beginnen kiss you te zingen. En bij iedere keer dat ze kiss you zingen drukken ze een kus op onze wang. Ik bloos, Niall Horan gaf me een kus op mijn wang! In de pauze nemen ze ons mee backstage. "En hoe heet je?" Niall geeft me een knipoog.
"Vanessa." Stamel ik. Niall grijnst, "nou vanessa, je kent me denk ik wel he?" Ik knik. "Ik bedoel, wie kent jou nou niet?" Ik glimlach. "Weet je vanessa," begint niall, "ik heb nooit gedacht, dat ik beroemd zou worden." Ik grijns. We kletsen nog een tijdje, en dan moet hij weer optreden.

Ongeveer 2 uur later.

Niall komt het trappetje af. "Hey beauty, ben je er nog?"
Ik giechel. "Waarom zou ik weg gaan?"
"Waarom blijf je niet een nachtje logeren." Hij knipoogt.
" hmm, ik weet niet.." Lach ik.
Niall trekt een pruillipje. "Doe het voor mij?"
Ik denk nog even nep na, en antwoord; "goed, ik zal het vragen."


Reacties:

1 2

laurastyles
laurastyles zei op 24 juli 2013 - 21:39:
melding!!


Malikaa
Malikaa zei op 23 juli 2013 - 20:55:
Leuk!!
Melding please ^^
xXx


XxAmyxX zei op 23 juli 2013 - 20:38:
Melding!


Anne
Anne zei op 23 juli 2013 - 17:55:
Snel verder


candyXbar
candyXbar zei op 23 juli 2013 - 17:46:
Melding? Haha x.